Přejít na výpis diskuzí
Valve pojalo tradiční letní výprodej na Steamu jako karetní hru
20.6.2014 | Adam Homola
74 příspěvků
-
Tvuj problem je ten ze jsi socka a nemuzes si dovolit karticky a odznaaaacky :D Posli mi tvuj steam ucet.Dobiju ti tam 20 ecek at si taky uzijes...ale neeee ty by jsi ty eura radsi vybral hotove kdyby to bylo mozne a koupil jsi za to neco uzitecneho :D trebaaa kurivo co :D
-
No já jsem zatim spokojenej koupil jsem si Borderlands 2 GOTY a Unepic *14*
-
Otázka by neměla být proč ale co na něm řeší, vždyt je to jen číslo. Nic víc. Přesto to lidi znepokojuje že ho nemají uch chudáci. *3*
-
Proč vůbec řešíš nějaký Steam level? Se jim na to v*ser a je to...
-
p.s.
ješte maji i datadisk modern times k tropicu 4 jen za 4 €, tam je ted sleva snad na všechno? -
tak mne zaujalo age of empires 3, supreme commander 2 a cities xl platinum
-
*16* Růžový tým ....kua
-
Nějaká učebnice českého jazyka by tam pro tebe nebyla?
-
Jen taková menší připomínka, pokud tu nadějně někteří čekáte že se stane zázrak a už tak z těch X milionů hráčů Vás vyberou (pokud jste ve vyhrávajícím týmu), tak bych Vás rád upozornil, že čekat jen nestačí, v jejich podmínkách soutěže se píše, že to sice vybere náhodně 30 lidí, ale vybírá to jen z těch, kteří přispěli alespoň s jednim bodem (ten den), tj. musíte složit alespoň jeden deck karet.
-
Ty si p*ča... Díky takovejm tu máme uPlay... Děkujeme
-
co ti vole on si jeste nekdo hri kupuje LOL dit je vsechno zdarma na ulošto
-
Je to tak, dalo by se to řešit líp. Ale na druhou stranu - pokud nechceš, nemusíš tam posílat vůbec nic. Prostě hraju hry, kartičky co mi napadají prodám (včera jsem si za ty peníze koupil hru), nebo vyměním, když se mi ta hra líbila udělám si badge. Nikdy jsem tam peníze kvůli mikrotransakcím neposlal, lvlovat tam jde i bez toho.
-
Valve dotáhlo Pay2Win systém k dokonalosti: ani k němu nepotřebují počítačovou hru.
-
samozrejme, ze to je jen o prachach, nicmene nikdo nikoho do steam levelovani nenuti. herne by to urcite bylo lepsi, nicmene to by se musely vsechny hry poupravit, aby byly plne propojene se steamem, coz je trosicku horsi. Staci se podivat, kolik her nema steam achievmenty, u nich steam nepozna, zda-li byly dohrany, na jakou obtiznost apod. u nove vydanych her se s timto pocita, u zpropadenych indie her take, ale ty starsi jsou ponekud na stiru.
a co se tyce cpani penez do steamu.... holt, kde ses narodil, tam ses narodil. at uz jsi pracujici ci student, koupit si karticku v prepctu za 10 korun je samozrejme nesmysl, zit ale smerem na zapad, kde ekonomika a mzda je krapet jinde, tak ti tech par centu za karticku prijde uplne smesnych. -
Fialový tým. *5*
-
najvacsia konina na tom, ze pri kazdom vypredaji zdvihaju minimalny level, ktory musis mat aby si dostal tie karty...minule to bol level 5, teraz level 8 len aby si tam furt nejake drobne cpal a mal falosny pocit, ze sa na tom snad da aj zarobit....no valve zdvihne level a ty musis dorovnat (aj ked vacsina ma uz davno vyssi) cim inym nez prachami.
Inak je to svinstvo a diskriminacia, ze odmenovany su iba ti s vyssim levelom....ako keby sa mi s nimi chcelo natahovat tak by som podal navrh nech sa na to pozre EU sud minimalne *1* -
Tím více má tlustý Gabík peněz a tím lepší budou jeho dosavadní služby, Amen, my lord jesus chriest. *4*
-
Jinak receno ... civ vyssi steam lv tim mensi mozek ...
-
Ještě aby nutil lol, to už by bylo příliš. *15*
-
A co jako? Někdo tě nutí? Někdo ty lidi nutí? Ne. Tak klídek... O nic nejde.