Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • U svých oblíbených her sestavuji odznáčky, ale u těch co dohraji a vím, že je nepustím karty prodám. Tyhle summer sales karty vždycky prodám hned jak je dostanu hned ze začátku, jelikož postupem času ztrácí hodnotu. No a tak si vždycky vydělám na ty ostatní karty co mi chybí. Není to úplně špatný, ale moc času tím netrávím.
  • Svojho času to tak robili, bolo treba zbierať achievmenty v niektorých hrách, ktoré boli práve v akcií, ak si to dobre pamätám...
    Ja som to vtedy úplne ignoroval, ale normálnym hraním Red Orchestry 2 som splnil niečo vrámci tej súťaže a na konci mesiaca mi poslali Portal 2 :)

Ale hold už majú skúsenosti, takéto kartičkovanie asi vytiahne z hráčov viac *7*
  • Když už seš v té nákupní horečce, nechceš mi taky něco koupit? *1*
  • Mato1987
    All hail to our Lord GabeN !!!
    Ja už som obetoval 20 ojro na RTCW, WOLF3D, Spear OF Destiny, Blood Dragon a COJ Gunslinger :D
    ešte si počkám na zľavy na Rayman origins a legends a budem v richtigu :D
  • N7N7
    Aha, to pardon, poněkud nezvyklá věc, že jsi netrolloval... *2* V tom případě držím palce ať to brzy přejde. Kartičky budou, my nebudem. *3* Ten Call of Juarez si asi též zakoupím.
  • No sice souhlasím s tím, že by bylo lepší kdyby lvl systém byl založen přímo na hraní, ale steam je distributor a prodejce, tak si lvl systém postavil na tom jak lidi u něj utrácí.
    Já třeba lvl systém neřeším vůbec max. se mrknu na herní achievementy.
    Kartičky co mám jednou si vetšinou nechám, ty co mám 2x prodám. Teď přemýšlím, že prodám všechny.
  • TheGGG
    asi tě zklamu, ale já netróloval *3* Sem ve fialovým týmu a kupuju jednu hru za druhou. Konečně Blood dragon, CoJ a pár dalších. Vím že to je trapný, ale já sem na tydle kartičky a odznáčky strašně založenej a vždy to chcu všechno posbírat. Takže srry, ale taky se řadím mezi steam ofce.
  • N7N7
    +1 tobě i konzolím. *5*
  • TheGGG
    kartičky a odznáčky *14* *14* Fialový zase v čele, body se kradou po tisících. Už chápu výhodu PC hraní, todle na konzolích nemáme *14*
  • N7N7
    A dobře děláš. *4* Jednodušší lidi se na to chytí, ale každému rozumnému člověku musí časem dojít, že je to naprosto k ničemu.
  • Jo no, ale očividně lidi prachy maj, protože se to tam točí ve velkém. Hlavně ty tokeny na kradení bodů mezi týmy. Za tonek na krádež 1000 bodů člověk zacáluje 12€ a ono se to prodává, ačkoli to v podstatě kupujícímu vůbec nemusí přinést užitek, stejně jako karty. Bratrancovi nadávám každej den, že má zas vyšší level, že pořád brečí, jak nemá many a furt to cpe do steamu.... Jako jo, taky jsem tam něco dal, ale to bylo v domění, že z toho budu mít něco víc, než smajla, pozadí a možnost přidat si něco na profil. Už mě to přešlo, teď už zase jen kupuju hry *1*
  • Dogkiller
    TheGGG. Tak ono je to spíše jeho zbožné přání, abych byl potrestán. *1* Z jeho reakcí je dost silně cítit ta typická česká závist.
  • N7N7
    Levelování na Steamu je jedna velká kapitalistická čuňárna. Než aby levelování pojali nějak herně (např. počet dohraných her), tak vymysleli debilní odznáčky a kartičky. Odznak má 5. úrovní a každá nová úroveň = kupování těch samých kartiček pořád dokola. Prostě výsměch. *2* Co tedy znamená, když má někdo vysoký level na Steamu? Že je to dobrý, úspěšný hráč, tak jako ve hrách? Nikoliv! Znamená to jen jednu jedinou věc - že nacpal spoustu peněz do Steamu.
  • TheGGG
    co není zakázáno je povoleno pleskoslave, to sice nic nemění na morálním aspektu věci, ale rozhodně to není trestné.
  • tak se pochlubte co jste nakoupili nebo plánujete nakoupit *3*
  • pravnicky vzato skutečne co není zakazano je povoleno, divim se že clovek co (pry) studuje vš tohle neví
  • Dogkiller
    Nikomu tím není ublíženo, žádná strana tím netrpí, čili není důvod vznášet jakákoliv obvinění. Je to pouze systém nabídka - poptávka. Navíc jak říkám, vše je legální. *3* Jó, kéž by mi bylo zase deset. :-D
  • Veskoslav
    Říká se tomu šedá zóna a ta je také trestná. Naivně si myslíš, že to co není zakázáno je povoleno? Kolik ti je? Deset?
  • Dogkiller
    Podvodník? Ne tak docela, příteli. Nejlepší je na tom to, že je to vlastně úplně legální. *3* Respektive proti tomu neexistuje žádná páka, žádný zákon či licenční ujednání. Aneb co není zakázáno, to je povoleno. *1* A když se to tak vezme, Steam z toho vlastně má taktéž svůj profit. Vlastně je to taková vzájemná symbióza, dá se říct... *5*
  • Veskoslav
    Takže podvodník? No ještě lepší, přeji doživotní ban.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit