Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takovy ...hry... a ruzne odznacky jsou podle me pro ty hloupejsi :)
  • TheGGG
    od rodičů dostanu dvakrát tolik jako kapesný. *3*
  • ringmancz
    aby ses pak jednoho dne nedivil, až zrovna na tebe Valve přijde
  • Dogkiller
    Nevěř, nevadí, bohatnu na tom já, ne ty. *1* Všechno to jde udělat na tržišti, hlasování nebo farming karet skrz koupenou hru je jen ztáta času. Použití správného skriptu a pak už jen čekat, čekat... občas tomu trochu pomoct, ohlídat si to. Až má steam peněženka 550€, prodat na aukci celý profil za 399€ + 2 áčkové hry k tomu. Žádný problém. A pak zase odznova. Přesný recept prozrazovat nebudu, to se na mě nezlob. A ne že bych se chtěl chlubit nebo tak něco - nepřišel jsem na to úplně sám.
  • ringmancz
    to jsem dělal do levelu 20, kdy se zvyšuje šance na booster pack, pak jsem s tím přestal. když mám nějakou hru z bundlu, kterou vím, že nechci hrát a má karty, tak ji pustím na pozadí a za chvíli mi naskáčou karty
  • je to možný když máš hacknutý steam
  • ideální by bylo kdybyste dostali nejaky slevový kupon a mohli si sami vybrat jakou hru si chcete koupit, ja si z toho seznamu nevyberu
  • a nakoupil si hry za 250€ (ktere nebudeš hrát) , takže si prodelal 200€
  • A pak ses probudil.Pohádky si říkej svým kamarádům na základce,který tomu budou věřit *1*
  • Veskoslav
    Průměrná cena kartiček je 0,35 centů, vzácné cca 3 eura. Takže buď jsi měl štěstí nebo jsi prodal cca 100 kartiček? A průměrně ti hra dá 4-5 kartiček, takže minimálně 25 her jsi hrál a dostal kartičky?
  • Dogkiller
    To je slabota, já jsem na tom za posledních pár měsíců vyrýžoval cca 1600 €. Ale musím tomu věnovat velkou část dne. Úplně tím žiju. Ale sype to, v podstatě je to moje druhá výplata. *1* A tahleta letní akce, to jsou pro mě hotové žně. *5*
  • Veskoslav
    Ty jsi jako býk, ale na tebe neplatí červená barva (což je mýtus, býk útočí totiž na pohyb, nikoliv na barvu), ale Steam. Jakákoliv zmínka, tak už jedeš ty své bomby. Raději si zapni Vitu a hrej si a nám nech Steam, u kterého jsi předvedl, že tvé znalosti o fungování jsou na úrovni nula.
  • Veskoslav
    Já se přiznám, že si udělám "odznak" a pak je také prodávám.
  • rami.cz
    Me se drive libilo ty achievement hunty :D Karticky prodat...
  • ucho
    taky je prodávám, už jsem na tom vydělal tak 40 eur, takže dost her zdarma :D
  • Kedaro
    Prodal jsem kartičku z Transistoru za 3€. Pro její získání jsem se nijak navíc nesnažil. Takže tak.
  • TheGGG
    Tvl, další 3 hry co nebudu minimálně dalších pět let hrát koupeny. A už mám skoro všechny nálepky. Já snad přestanu s tím PC hatem. Fialový tým dopředůůůůůů
  • ringmancz
    já ty karty ze steamu a her prodávám, už jsem za to pár her ve slevách koupil
  • Pokud by jsi více přemýšlel a nepsal zde klasické urážky na lidi, kteří jsou úspěšnější díky svému umu než Ty. Tak by sis lehce spočítal. Za každé 3. hlasování, které probíhá co 8 hod. získáš kartu. Jedna karta se nyní prodává cca za 0.3 euro. Akce trvá do konce měsíce. Pokud budeš pouze hlasovat a prodávat karty, tak máš min. 2 hry ( které jsou ve slevě ) zdarma.
  • až na to, že ty kartičky prodáte komunitě a za vydělaný eura si nakoupíš co chceš, nechápu jak si na tohle někdo může stěžovat. Když s tím mám problém tak to ignoruju a je to...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit