Přejít na výpis diskuzí
Valve představuje Pyra a nástroj na tvorbu filmečků
27.6.2012 | Petr Poláček
30 příspěvků
-
Škoda jen té hry... Od té doby co je free to play je v podstatě nehratelná. Asi mě každý ukamenuje, ale prostě to, že tam může jít každý jí znehodnocuje. I ty jejich zbraně... Dřív to byla do každičkýho detailu vyvážená hra. Dnes je to jak deadmatch Q3
-
Pyrovo "videni sveta" je udajne zpusobeno tim plynem, co mu proudi do masky z jeho nadrze co ma na zadech :)
-
Do you believe in magic?
asi nebudu sám, ale... Team Fortress jsem nikdy nehrál a stejně jsou pro mě tyhle videa super *15* -
Mno, podla toho videa je to bud zenska, gay alebo je Pyro permanetne high! ;)
-
Sakra to je geniální video. Vidět že valve je prostě profík.
Ani nemusí vydat hru a umí mi udělat radost.
Bomba, moc jsem se nasmál. *1* *1* *1* -
Já jsem rád že to neodhalili, ono je jedno jestli je chlap nebo ženská.. ale takto je více tajemný :)
-
Meet the Pyro, Meet the Medic a Meet the Spy se mi líbili nejvíce. Když si vzpomenu, jak Spy ukazoval Scoutovi fotky, jak to dělá s jeho matkou... na to se prostě nedá zapomenout. :D
Valve prostě umí dělat vtipné videa a do Team Fortress 2 to patří, jelikož se tato hra nebere tak vážně, jako její předchůdce a je to jen dobře. Valve zvládli oživit značku Team Fortress na výbornou! *3* -
Pyro je jukebox. Jo, a rozhodně se s tím popasovali geniálně. Pyra všichni očekávali, bylo těžké uspokojit očekávání. Podle mě to zvládli na jedničku.
-
Asi nejlepší meet the video :D, jenom škoda že neodtajnili jeho pravou identitu (viz. debaty že je Pyro ženská).. :/
-
Podle mě byl meet the medic lepší... ale filmmaker mi udělal radost *3*