Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Predpokladam, ze sis nenasel co slovo hate znamena, jaky ma vykon xbone a pc, ty videa z forzy a tvuj "duvod" proc steamos a steambox bude porad dokola pokazenej je vycucanej z prstu. *15*
  • Jack1947
    Myslim jen ze se snazis tyhle krabice obhajovat, dobre narovinu jsme oba hejteri a ja mam tedy aspon duvod pro "hejt". A ty, ty ne... meles z vody.
  • Nechapu. I kdyby teda HW problem neexistoval, jak to popira moje tvrzeni, ze vsechno jde vyresit a ze PC prakticky nemuze byt "pokazeny" a davat mensi vykon nez by melo (pokud samozrejme nechciplo uplne). *7*
  • Jack1947
    Nevim , co sem pletes tohle ale jeste sem nikdy neslysel "vymluvu" ze diky vade HW se zacli zpomalovat hry, to pises ty a nepis blbosti. Srovnani s ferrari je zcestne, tedy pokud se ti to stalo ale ja o tomhle jeste neslysel. Slysel jsem ze PC zacli starnout a hry se zpomalily ale ne diky vade hw... hmmm...
  • No, když se spočítá cena Steam Machine a dvaceti her, tak to možná bude levnější než konzole a dvacet her, ne?
  • Ano, a Ferrari diky pokazenymu motoru nepojede rychlej nez Oktavka, zlomena ocelova deska unese min jak drevena a tisic dalsich pitomych vymluv. *3*
  • Samozrejme, vykonnejsi model bude mit vyssi vykon (obviously). Ale vzit kvuli tomu konzoli, je jak nechat si zaplatit 500 misto litru, protoze litr je mensi nez dva tisice. Vubec to spolu nesouvisi.
  • spousta lidí asi neví že přinesou kamarádovi flašku kvalitní vodky a on jim PC postaví a furt jsou na tom levně, nebo si koupí hotový počítač mnohem lepší? Dolar dost kolísá ale teď je průměrně na 20,0 korun za 20 000 jenom na bednu pořídím lepší mašinu a to je prostý fakt, proti kterému není argument, maximálně že se mu ta krabička líbí a utírá si s penězi zadek, ale to u mě neospravedlňuje tu cenu
  • Tilwaen
    Tak svým způsobem to dává smysl, že postupem času budeš muset na nynějších slabších sestavách z nabídky ustupovat z nároků na detaily, pod kterými hru spustíš. Platí to stejně tak i u každého jiného PC. Nicméně dá se očekávat, že s vnitřnostmi, které tam mají teď ty nejlevnější modely, spustíš všechny současné hry víceméně stejně dobře (+- naplno). Navíc - jinak by přeci nebyl vůbec důvod, aby vydávaly více rozdílných (dražších) verzí, kdyby to mělo jet na všech úplně stejně *4*

To, že si za podobné peníze můžeš sestavit obdobné/snad i lepší PC, je potom věc druhá.

Edit: vztahuje se na příspěvek předtím, než jsi to editoval.
  • Psychotic
    Black_Hand Tady jsou nějaké statistiky o PS4. Rozhodni se sám, jestli se to vyplatí.
    http://www.ign.com/wikis/playstation-4/PlayStation_4_Hard_Drive_Speed_Test_Comparison
  • Jack1947
    Takze diky vade HW zacli jezdit hry pomaleji, pomaleji... nez uz dost. Ty si fanboy Steam machine ? Ano, predrazene pc. Dokud nezacne byt nestabilni Steam OS a nezacne bugovat sam sebe bude to ok. Jen do te doby.
  • Když si koupím horší model, pojedu hry hůře než model za vysněných 1300 dolarů. Ten za těch 500 doláčů bude jen základní model. Tak jsem to myslel. Není jistota, že hry pojedou na všech modelech stejně plynule.
  • Kvalita bude srovnatelna s vykonem HW, pokud nebude nejaky bug v SteamOS, nebo nebude nejaky hw bug nebo nekompatibilita v samotnym HW, ale docela pochybuju, boxy budou vyrabeny v malo konfiguracich a urcite budou sdilet stejnou desku. Uz kvuli tomu (prakticky to bude jak Apple, tam diky tomuhle vsechno funguje) bych nemel problem temhle pc verit. Navic jsem za poslednich 5+ let nevidel problem s kompatibilitou, nizkym vykonem "jen tak". Vsechno byla vada sw/hw, ktera sla vyresit.
  • Jack1947
    Ja jsem nepsal ze si ale ze to muzes napsat, jo a psat to nemusis... beztak jen naopises vyhody tehle predrazene krabice dit si ji uzij, jen kazdy to papat nebude tot vse.
  • Presne tak, sice se to stalo, ale kdo to rekne nahlas je hater. Vzdyt ty ani nevis, co to slovo znamena. *7*
  • Jack1947
    Ano, ja mam totiz jediny svuj nazor a nikdo vic. *15* Pobavil si me, nejde o to ze si hater kvuli rozdilnym nazorum, je to o tom pac tve nazory nejsou uplne tak pravda, uz jsem psal ze
    hazet do kontenejneru kvuli jednomu fiasku s pravda Launch hrou... ano tro beru jako HATE pokud se nedoctu od tebe nic lepsiho je to plivani a myslim ze uz mi nemas vic co rict. PS: KOnzoli bych asi nekoupil dneska, zatim me nezaujala ani jedna... a ty mels konzoli podle me si ji videl nekde z Pendolína a udelal sis "vlastni" nazor mmm...
  • Neni nic jednodussiho, nez si najit videa z ty Forzy, jak vypadala na PC a jak vypada na konzoli. Dal si muzes najit benchmarky a ceny komponent a neco si z toho poskladat. Ale ano, jsem hater, protoze nesdilim tvuj nazor. *3*
  • Jack1947
    Dekuji, napsalsi za me. SES HATER , uz vic slyset ani cist od tebe nemusim na toto tema. Bez argumentu... bez niceho. *4* To jsem si oddychl. Uff
  • No mozna jsi to nepochopil, ale fakta se pocitaji vsechny, ne jen ty co uzas za vhodny. A slozenou sestavu si lidi kupujou hlavne proto, ze je slozena. Zadny jiny vyhody ani byt nemusi.
  • Jack1947
    Pozor na ...
    Pan učitel češtiny (anonym) Kterej by ti mohl rict, ze pravdu nemas.

*15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit