Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejaky hi-end herni pc, asi i5/i7 a grafika pokud se nemylim 780. Pointa je, ze pc s i5 a 760 se da postavit za cenu ne o moc vyssi nez ten failbox a vykonostne staci na 90% her co vychazi na full detaily. A jako bonus zadny omezeni.
  • Jack1947
    Me se libi, kdyz napises misto NORMALNI ODPOVEDi, jen to co jsem napsal... to znamena ze zadne jine vyhody nejsou... no argue. *3*
  • Vždyť to ani není hezké.... Xbox One je oproti tomuhle vítěz Miss Console 2014. To je samozřejmě věc názorů, ale já jsem se vyjádřil jasně. Kdybych si už nekoupil PC a měl se teoreticky rozhodovat jestli vzít tohle nebo Xbox One/PS4, vzal bych konzoli. Nemám hold jistotu, že rozjedu hry ve stejné kvalitě jako ostatní (jak bylo psáno v článku). Prostě mě nepřesvědčili. Až vyhraji ve Sportce, tak si koupím klidně celý balík a zbytek dám do chudobince. Jsem zvědaví jací lidé si právě toto zařízení koupí. Mě osobně stačí zdrhnout s ovladačem.
  • Se mi libi jak na kazdou vec napises "dobre, ale tohle neuznavam, najdi neco dalsiho". *5*
  • Tilwaen
    Tak také záleží na tom, na jakých "střevech" ji na tom PC pouštěli, ale je pravda, že to byla dost úsměvná kauza *1*
  • Ehm, to ze hotova sestava je hotova sestava je fakt a je to duvod proc se sestava kupuje, to ze pro tebe je to nevyhoda je mozny, ale koho to zajima? *7*
  • Jack1947
    Hmm, zrovna Forza neni nejlepsi priklad proc se vozit po jedne ne moc povedene "optimilizaci" na cele konzoli... Kdybys hejtoval jak uz jsem napsal v mojem vlakne pochopil bych.
  • Jack1947
    Napis ze hejtujes konzole, to je pro me snazsi nez pomerovat co je lepsi... me se jevi konzole sry a to ze to je sestavene je tak akorat na lidskou lenost a neni to vyhoda ale spise zapor , pokud to stoji tolik. BTW Me nazory , nemusi byt tve ale nesnaz se kazat o tom ze to je vyhoda. Napis mi jinou vyhodu, ja ji stale nevidim. *9*
  • Souhlasit muzes jak chces, ale neni to pravda. Zazracna optimalizace je konzolistuv vlhky sen a ve skutecnosti W7 a W8 zadnym zabijakem vykonu nejsou a ty winy na XB1 a linuxy na PS4 o moc lepsi nebudou. Forza je jeden z mnoha dukazu.
  • Lawliet
    Herní notebook je největší lež a blbost na trhu. Z vlastní zkušenosti už nikdy více.
  • Vyhoda sestavy je treba v tom, ze uz je sestavena. *3* Nad dalsima vyhodama se muzes zamyslet, verim ze to zvladnes.
  • Jack1947
    Snad jedinej prispevek pod kterej muzu napsat , ze opravdu vyjimecne souhlasim s mistrem Jejdaskem. (poprve a zrejme naposledy).
  • Ano ano, PS4 a XB1 vyuzivaji vykon oproti PC tak efektivne, ze Forzu 5, ktere demo jelo na PC na full detaily museli orezat aby ho konzole vubec rozjela plynule. Nejaka dalsi povidacka o tom jak je konzole efektivni a PC ne?
  • Ale ona ta konzole neco umi a proto si ji miliony hracu kupuji. A hruby vykon neni vsechno a sam o sobe nic neznamena, dulezite je jak a jak efektivne, ho vyuzijes. Ja jsem zatim ps4 ani xbo nekoupil, ale obavam se, ze steam machine mi nenabizi prijatelnou variantu. A ani nevidim ty tisice vyhod, spis radu rizik a problemu.
  • Lawliet
    Říkal někdo OUYA?
  • Tilwaen
    Naopak. Koncept čistě herního OS, což by tedy SteamOS více či méně měl být, je pro hráče výborná věc. Pokud dokáží nějakým způsobem snížit spotřebu zdrojů systémových procesů (což v porovnání s Windows asi nebude až takový problém), potom se tomu nedá než tleskat. Navíc se dá předpokládat, že to nebude o nic exkluzivnější krabička než ta, kterou právě používáš.

Mimochodem, neví někdo, jak to bude s DirectX? Nepředpokládám, že by jim na něj Microsoft popustil práva, a s OpenGL si nynější hry podle všeho moc nerozumí. Jak to budou řešit?
  • Jack1947
    OO diky, krome ucitele si i velice spatny psycholog, ano na konzoli jsou jen omezenci co... predstavit dokazu ale jsem dobrak tak ti tuto krabicku preji a ted jake jsou vyhody oproti sestavenemu (vlastnorucne) pc ? Povidej a pouc me. *4*
  • Kdybys o ty krabicce neco vedel, nenapsal bys takovou kktinu. Nehlede na to, ze PC si muzu poskladat z ceho chci a dat na to OS jaky chci. Ale chapu, ze omezenec co kupuje za 10 tisic krabice co neumi pomalu ani prehrat film z flashkyd s jinym file systemem si tohle nedokaze ani predstavit.
  • Black_Hand
    diky za informaci, precijen nejsem v detailech konzoli tak kovany, abych tohle vedel z hlavy :). a jakou ma ten disk pak vyuzitou prenosovou kapacitu? vyplati se ten SSD?
  • Black_Hand
    existuje spousta lidi co si koupi jablecny vyrobek jen kvuli tomu, ze je delany jak pro blbce a nemusi se s nicim s***. ke zbytku nemam namitky (spis se mi o tom nechce diskutovat :D).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit