Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Copak drahej ale jejich notebooky i PC jsou tak strasne osklivy...
  • Proto se take ptam na optimalizaci.
  • Whoossain
    Srovnávat film a hru je celkem mimo. Film je pasivní podívaná, která k vtažení do děje používá úplně jiný mechaniky a prostředky, než hra. Ty prostředky jsou poměrně jednoduchý a je hlavně na zručnosti tvůrců, aby je využily tak, že budou fungovat. Nicméně právě proto, že film je jen pasivní podívanou, tak ti zaručuju, že i na sebelepším domácím kině by tě řekněme dvacetihodinovej film přestal rychle bavit. Hra by oproti tomu měla vyžadovat aktivitu hráče, který se přímo podílí na tom, co se na obrazovce děje. Interakce hráče s prostředím/dalšími postavami teprve posouvá děj hry a tak i vytváří atmosféru a vtahuje hráče do probíhajícího dění. To na mě rozhodně na tý televizi nefunguje. A pokud jde o posezení - když nemáš židli za pár stovek z Lidlu, tak si hezky pohodlně posedíš i u PC. A ještě se hezky pohoupeš :-)
  • Protože jsou retardovaný.
  • Myslim ze u playstationu cca 30 a na letosni rok jich je ohlaseno zatim kolem 70, ale bude jich urcite vic, protoze vic jich vychazi i na vitu o ktere se traduje, ze pro ni nejsou hry.
  • A co se tyce vtazeni do deje, myslis ze je lepsi koukat na filmy nebo tv vysilani na pocitaci misto na poradne tv s domacim kinem? Myslim ze miliardy uzivatelu tv te vyvedou z omylu. Jestli to tak mas, tak jsi vyjimka a treba ja si hru radsi uziju na konzoli v pohodli obyvaciho pokoje s domacim kinem, nez na pocitaci u pracovního stolu s pracovnim posezenim. A to jeste neresim spolecenskou funkci tv a hrani.
  • Paul_cz
    Jo, až na to že tohle jsou PC.

Sakra proč je na netu tolik lidí co neví o čem mluví, ale přesto mají potřebu o tom mluvit?
  • To máš pravdu.
  • jooo nádhera.....sa teším na ten ksicht decka, ktorému rodičia kúpia Steam konzolu a bude sa tam snažiť spustiť GTA V :DDDD
  • Steam: Machine for Pigs.
  • kolik je her na "next-gen" konzolich ?
  • tonnymontana
    mno cena je fakt nastavena dost prehnane. Hodne lidi co znam maji pc kolem 500-700 dolaru. Nevim zda si nekdo koupi hotove sestavy predrazenych pc (jako nekdo urcite jo) kde v podstate je zajimava jen case. PC vobyvaku muzu mit uz ted dokonce i stylove, na to nepotrebuju steam OS. Pokud bych chtel hrat na plazme tak si asi koupim nejakou novejsi konzoly kde je kladen duraz na optimalizaci. drahe herni notebooky se prodavaji jelikoz si najdou sve procento lidi kteri potrebuji mit prenosnou herni masinu a nejake pul kilo je nezajima. Ovsem kupovat nejakej HW do obyvaku ktery ma za pul roku 1/3 cenu, jako herni perif se mi nezamlouva. Steam vyuzivam ale ciste jen na pc kde se mi taktez dobre hraje. Kdyz chci neco zahrat u televize tak kombo PS2/Wii je dostacujici pro kohokoliv kdo prijde. Uvidime asi to bude chtit velkej hype pro prodej. Samotnej ovladac nepomuze
  • CRYPT
    A ja se muim pochlubit ze mam Alienware notebook :-D Proste nadherna vykonna masina, ktera se idealne hodi na kompromis mezi cestovanim a hranim her. Byl teda drahej, ale koupe nelituji *14*
  • Keyz
    Hlavně jak to opravu bude. U toho za 499 se píše od 499. Kdyby to bylo 499 tak to se snad i vyplatí rozmontovat i když nevíme co to má přesně za HW.
  • Otázka znie : Kúpil by si boh Steam machine ?
  • to bude sranda optimalizovat hry pro každou z těch 12 tu pc nebo konzoli nevím co to ani vlastně je co tím vůbec chtějí dokázat ? Sony a MS se ted budou smát valve až zjistí po vydání jaký je to propadák *1*
  • GlaDOS
    Pořád to absolutně nechápeš. Valve nemůže dle tvých slov "přitahovat šrouby". Tím by omezovalo jedině samo sebe. Steam je platforma. Steam machines je jen nástroj, jak tuto platformu rozšířit. Kdyby začali platformu omezovat jen na nástroj, tím by si jen snížili počet aktivních uživatelů. Také by omezovali vývojáře, kteří by začali vydávat své hry jinde, pokud to tak nedělají. A nepíše se hold. Hold s D znamená vzdávat někomu čest.
  • Mart9
    Na hry momentálně jedině PC, PS nebo Xbox. Tohle je stejně jako Ouya jen nějaká kravina za pořádný prachy, která se na úspěchu konzolí chce přiživit.
  • Whoossain
    Vždyť píšu, že jsem si konzole pořizoval kvůli exkluzivitám a ne "jen proto, abych se i u te druhe presvedcil, ze na gamepad jsem lemra", jak píšeš ty. Po pravdě jsem ale žádnou z her, kvůli kterým jsem si to pořizoval, nedohrál. Některý důvody jsem popsal výš, ale je toho pcochopitelně mnohem víc. Nemožnost upravit si nastavení, nainstalovat češtinu (fakt mě nebaví u akčních scén ještě louskat angličtinu, protože výsledek je ten, že buď mi uteče část dění na obrazovce, nebo část textů) atd. Třeba Dishonored si na konzoli nedokážu představit vůbec. Jadnak kvůli květnatý divnoangličtině, která by se mi jen těžko louskala (myslim tim různý názvy míst a postav, který odkazují na jejich vlastnosti atp.) a druhak kvůli atmosféře, na kterou ta hra hodně sází a je perfektní. pokud sedím před monitorem a ne 3 metry od televize. U AC si nedokážu představit, co na něm může být intuitivnějšího na konzoli, než na PC, protože to je zrovna jedna z her, kde postavička dělá většinu pohybů sama. Ale pravdou je, že jsem hrál jen první díl a ani ten jsem nedohrál, protože to není zrovna hra, která by mě nějak uchvátila. Závodní hry (ale ani strategie) taky nehraju, ale třeba teď jsem se zasek na Batman: Arkham City, do kterýho jsem konečně sehnal češtinu, a ani to by mě na konzoli asi moc nebavilo. Jak píšeš, každýmu sedí něco jinýho, a jediný, co mě zaráží, je to, proč by se měl pc gaming přesouvat do obýváku na televizi. PC gaming má svoje specifika a výhody (a samozřejmě pro někoho i nevýhody) a tlačit ho někam, kde nemá co dělat, mi nepřijde nejlepší nápad. Ostatně - svoje PC mám pochopitelně propojený i s telveizí (a nepotřebuju na to Steambox ani nic jinýho), ale nikdy by mě nenapadlo pustit si na ní z počítače hru a hrát ji na gamepadu. To pak přijdu o všechno, co mě na tom hraní na PC baví...
  • Black_Hand
    ssd podporuje jak xbox360 tak ps3 nebo jen jedna? vim ze clovek muze vymenit hdd v konzolich, ale po pravde jsem si nebyl jisty, jak rychlou maji sbernici. dle doby vydani typuju nejrychlejsi PATA.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší