Přejít na výpis diskuzí
Valve předvede na CESu svůj herní hardware "Steam Box"
8.1.2013 | Petr Poláček
106 příspěvků
-
Xbox Slim je náhodou fajn, teda až na tu výsuvnou mechaniku
-
když ty výstupy skoro všechny obsadíš, tak máš z toho chobotnici :)
-
A to tě nenapadlo, že třeba kecají s tim "tisíce her"? *3*
-
stejně mám jistý pocit, že jakmile vyjdou nové konzole, tak PC hraní zase ustoupí
sakra, byl bych rád, kdyby začali výrobci konzolí podporovat nějaké ty myši a klávesnice, popř. ovladač jim velice podobný, strašně rád bych, kdyby výrobci dělali víc strategie a nemusel bych kvůli tomu mít počítač, který mám spíš na filmy a práci -
bylo to nejspis mysleno jako doplneni puvodniho clanku
Abych odpoved - imho dobre, MS politika se obraci k modelu Applu a to pro zakazniky muze byt velmi drahe -
linux nepojede, tisíce her na linux prostě nejsou. a značně pochybuju, že se vrhli na předělávání her na linux. a to eže to psali na IGN nic neni. já to napíšu taky. takže to pojede na windows, asi s nějakym speciálním skinem. asi 8, když e to všechno uzavřený. nebo nějaká steam verze windows pro tohle.
-
Vyhodou konzoli je jednotne kontrolovane hw a sw prostredi (a z toho plynouci vysoka mira kompatibility) a jednoduchost udrzby, orientace hw, systemu i her na pouzivani v obyvacim pokoji na televizoru.
-
na to nepotřebuješ žádný pc, to by klidně šlo udělat jako program pro smarttv, pokud ji teda máš
-
tak to chapes dost spatne
-
Co se vám nelíbí na dlažebních kostkách? Je to praktický. Když se to neujme, dá se s tim pak vydláždit chodník :)
-
sorry, takhle vypadali možná tak toastery v devadesátkách, zrovna od steamu bych čekal víc
-
Nevím jak ostatní, ale já už dávno pochopil, že žádnej HL3 nebude.
-
mobily mají stále co dohánět, byť jsou výkonné, tak mají strašně malé rozlišení, oproti fullHD displejům, takže jejich síla blíží rychle současným konzolím, ale ty zase budou nahrazeny další generací
tiché stroje i přes současnou miniaturizaci potřebují slušné chlazení, jinak půjdou rychle k šípku -
Na Windows to těžko poběží. To by chtěl Microsoft procenta z prodaných kusů a ještě by ty Windows museli upravit. Nepravděpodobné. Bude to linux, psalo o tom i IGN. O tom svědčí i stávající iniciativa Steamu pro Linux a taky by to Microsoft mohl brát jako konkurenci Xboxu.
-
Zajímavá cena.
-
Proč by mělo?
-
To jsem zvědav jak se k možnosti vylepšování HW postaví zákazníci.
Konzolový hráči často udávali jako výhodu,že koupi HW a na roky mají vystaráno.
Navíc ten HW nebyl tak drahý.
- Jestli zde bude lepší HW tak to bude asi stát více.Navíc často vycházení nové základní desky atd a to by se složitě vylepšovalo.
Kdyby to bylo otevřené jako PC tak by tam šlo hrát i staré hry a modifikované hry.To by mohlo potěšit.To zase vyžaduje určitou touhu tohle použit.Hodně lidí co mají Xbox tak ani neví co tam je pořádně za HW atd.Prostě to zapnou a ono to funguje.
Hlavně mnoho her je port z konzole tedy technologický posun je dost omezen.Nevím čím chce tedy hráče lákat,že si pusti hru ve full HD? Když bude vypadat jako dnes tak to není nic nového.Konzole se přece přetahuje co která hra umí.To bylo i na PC kdy se ještě hry tak neportovaly. -
A kdo říká , že právě něco takového Gabe nevychválí jako svůj vysněný cloudový klient ?
Pravda sázím na robotí na linux od Google s nástavbou , a tam takový HW ani nepotřebujete .. -
Hmm, při ceně 500-1000$ (jestli na tom má vydělat výrobce i Valve) to asi bude lepší ten mobil s OnLive.
-
Pročpak to asi nepoběží na nejnovějším Atomu ???? ROFL ..