Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na Linuxu to samozřejmě nepoběží. Ne ty uváděné tisíce her. Na Linuxu je jen pár desítek Steam her (zdroj: ofiko Valve stránka). Tohle je ztraceno v překladu nebo spíše námi nepochopeno. Zmínku o Linuxu (jak v článku, tak u zdroje) beru jako velmi nešťastnou.
  • To co je na obrazku a na fotkach nema nic spolocne s valve. Je to modularny pc ktory je na svete uz peknych par rokov, pri zbeznom minutovom googleny som nasiel uz tri roky stare clanky. Toto nema nic s valve spolocne, to len naky pisalek hlada pivo tam de neni.

Ak Xi3 vydava naku novu verziu svojej krabicky, ok, ze natom pobezi steam ok, ale toto rozhodne neni "steam box" (ak nieco take vobec existuje).
  • :) V Boxu budeme mít použitelnou alternativu k WINE zdarma ;)
  • no ono jde oto ze dnes je vse otazkou penez....takze by nejspis slo oto jak moc by to valve byli ochotni financovat....co se zakladny fanousku tyce tak neber me spatne ale hraci jsou jak slepice honici se za flusem bo kur** za prachama....vzdy budou tam kde je "nejvic" her navyber a pokud by se navic valve opravdu podarilo udelat bednu ktera by fungovala jako urcitej(stabilni) podklad pro vyvojare tak promin ale myslim ze tim by potesili i vyvojare.....

ano co se toho "stelovani" tyce to urcite nebude zadna sranda(sam otom nic nevim takze...) ale jak jsem psal nahore podle me je tohle jen otazka penez a urcity vize...

bo pokud by existovala bedna ktera by byla vykonejsi jak konzole a pritom pro vyvojare by to melo jasny parametry tak promin ale kdo by jeste chtel delat neco na konzole? krom SONY a MS,))
  • Hračka určitě , drahá ? ... No jak pro koho .
    S pohledem na ty výstupy to vypadá zajímavě ....
  • Fakt, že jsem si nevšim :).
    Na win8 mi běží úplně všechno, od DOSovejch her skrze dosbox, přes první Deus Ex a Maxe Payny až po Fahrenheit a další :)
  • Jo sjezdoví Tučnáci a open TTD . Jinak MS nevím neznám , Windows 8 nepodporuji ...
    V každém případě je ironií , že linux se rozšíří až na "uzavřeném" systému .
  • Robotron3
    To je dost nepravděpodobný. Už dneska mají firmy problémy dělat hry multiplatformově na jednotlivé systémy konzolí a na PC. Jiná architektura a API na X360, oproti PS3, atd. Ani za rok za dva nemůže mít Steambox takovou základnu hráčů, aby se multiplatofrmní hry vyplatily dělat na další linuxovou platformu, která je zase odlišná jak od Windows, tak od X360, tak od PS3, takže spousta práce navíc. Jediná možnost je, že by se přizpůsobily hotové enginy Unreal a CryEngine, ale to taky nějakou dobu potrvá.
  • co je natom nemozny?! dobre zarok ne...ale tak zarok za dva toto teprv vyjde(asi) a pokud valve uz ted zacne vyvojarum ukazovat moznosti tyhle pixly(a ze jich bude urcite vic jak u "konzoli" bo jinak by to valve vubec nepustili na trh) tak je klidne mozny ze jako launch tituly budou uz hry od velkejch/renomovanejch firem...
  • No dobře zapojíš stáhneš update a hraješ. Ale prostě je to tak nějak blbuvzdorné. Jinak aby nedošlo k nedorozumění já jsem PC hráč srdcem i duší konzoli jsem nikdy nevlastnil , ale chápu nějaká ta pozitiva co na tom lidi vidí.
  • ono ale ak to pobezi na linuxe, tak to bude nieco silne upravene, proste nejaky "dashboard", povedal by som..
  • co tak moznost, ze sa budu dat streamovat steam hry?
  • roky je istota, ze hl3 bude najskor az pri dalsej generacii konzol. launch titul to nebude, zaroven bude megaukrutny hype aspon dva roky pred vydanim, takze tipuj tak o tri - pat rokov
  • To je nejspis vec nazoru, me osobne to neprijde hrozny. Naopak me prijde hnusnej Xbox.
  • Nejvávalo kamaráde. PS2, Gamecube, Xbox a starší konzole možná. A Wii asi taky.

Ale X360 a PS3...
    http://www.escapistmagazine.com/videos/view/jimquisition/6014-Xbox-360-and-PS3-Are-Just-Very-Crap-PCs
  • jsem rád,že to poběží na Linuxu,konečně si na svym ubuntu něco zahraju taky jinýho než OpenTTD :-)) a podle mě je to logickej tah,kdy MS ve Win8 dost omezil podporu "starších" titulů.
  • Jo vypadá to třeba jako AMD A10-4600M. Takže žádnej zázrak ale taky žádná vyložená hrůza.
  • Draha hracka..... :/
  • O OnLive tehdy taky nikdo nic nevěděl a to ani sami "tvůrci" *1* a pochybovači měli pravdu. Někdy člověk nemusí být prorokem, aby věděl, že je něco úplný nesmysl.
  • To ano ale PC nemá výhody konzole. Prostě konzoli zapojíš a hraješ.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit