Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak ten design je skvostnej, ale jsem zvyklej na svoji bednu která hučí, a větráčkama mi provětrává místnost, jo a taky ju mám jako stolek. Takže pochybuju že nějaká krabička od sirek dokáže to co muj PC.
  • Robotron3
    Dobře pro Steam, že nemusí nic platit Microsoftu, špatně pro hráče, protože na Steamu pro Linux je asi pár desítek her a z toho kvalitních opravdu jen pár. Ani za rok se ten počet nemůže nijak drasticky změnit.
  • No jo, ale co kdyby tam běhalo něco na bázi cloudu? Vzhledem k tomu že to zcela jistě bude vyžadovat připojení k internetu, aby se využila ta nová tak opěvovaná širokoúhlá verze streamu, tak by mě to vůbec nepřekvapovalo.
  • Mart9
    To je dobře, nebo špatně?
  • Pobezi tam Linux! viz: http://wiki.sh/4z
    nebo puvodni clanek v nemcine: http://wiki.sh/50
  • A co takhle si připojit PC k TV pomocí HDMI? A máš aj Steamenek aj rozlišeníčko.
  • Robotron3
    No to rozhodně nemůže být dělo. Bude to mít integrovanou grafiku a poběží to na linuxu. Takže malý výkon, málo her. Tohle je na úrovni Ouya a Gamesticku, androidích konzolí, kde se dají zahrát hry na úrovni tabletů a mobilů. Rozhodně žádná PC úroveň.
  • Jasně že mohli a taky si k tomu "mohli" koupit hry které mnohdy stály čtyřikrát tolik než jejich protějšky na steamu. A taky je potom "mohli" hrát v nižším rozlišení a s horší grafikou.
  • No právě. *3*

GabeCube revoluce!

V tom máš celej problém těhle věcí... prostě je lepší si sám poskládat PC a připojit si ho k TV. To by Geban musel sakra dotovat HW, aby se GabeCube nějak vyplatilo. A vzhledem k rozměrům silně pochybuju, že to bude nějaké dělo tak jako tak.
  • Právě no... taky si říkám, kdo to koupí. Stejně tak OUYA, Project Shield atd.

Všechno to vypadá jako ptákoviny.
  • Robotron3
    No jasně, když si koupíš krabičku k televizi. Což doposud PC hráči rozhodně udělat nemohli, že jo :)
  • To se teda budou dít věci. No, aspoň si někteří PC hráči budou moct užít hry na gauči s ovladačem, ře jo?
  • Vzhledem k roměrům v tom bude integrovaná notebooková grafika která nejspíš vyměnit nepujde. Takž buďto to bude drahý jak čert nebo to zase bude mít nic moc výkon. Rači zůstanu u svýho klasickýho pc pripojenyho k tv.
  • hw pre neexistujúci trh. Nemá to vlastné hry. Ak to má byť PC v malom, tak dovolí prehrať len obmedzujúci počet hier. Graficky náročné hry na tom nepojdu a kto na tom bude chcieť hrať staré veci? K čomu možnosť upgrade? To už mi stačí obyčajné PC. Konzolista ostane pri svojom hw, kde má istotu, že mu všetko pofičí a dostane exkluzívne hry.
  • Robotron3
    Prej tisíce her. Psali, že to poběží na linuxu a na steamu pro linux je asi 5 a půl her, tak to chci vidět ty tisíce :)
  • No je to fakt malé aby to bylo tak výkonné jako normální PC. No uvidíme co do toho nakonec vrazí. Každopádně si myslím, že to není špatný nápad. Pokud to bude úspěšné mohlo by to totiž přimět vývojáře her se zase více orientovat na PC a využívat jeho potenciál a ne pořád sypat multiplatformní koridorovky o ničem.
  • no kdyz uz tam narvou vykonej hw tak se budou potykat s vysokou cenou, viz notebooky s 680M
  • Moc nevěřím, že se do tak malé kostky může vejít výkonný HW, který rozjede nejnovější pecky a pokud ano bude to chtít pořádné chlazení, které se tam nevejde tak nevim
  • Vzdyt o tom nic nevis, ta prestan pochybovat.
  • spoock
    hmm, je sice hezké, že je to malý počítač, ale nevěřím, že to bude schopno konkurovat cenově konzolím, navíc tomu chybí mechanika, což u Steamu je jaksi relevantní, ale lidi rádi kupují a prodávají své hry.
    jinak důležitá je podpora a výkon, mám rád Valve, ale mám jisté pochybnosti, jestli je na tento typ HW trh připraven. je dost lidí, kteří se neradi zabývají tím, co je v té kostce za procesor a kolik to má ram

P.S.: no, každopádně čas ukáže, zda tohle byla slepá větev, stejně jako OnLive

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit