Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To co je na obrazku a na fotkach nema nic spolocne s valve. Je to modularny pc ktory je na svete uz peknych par rokov, pri zbeznom minutovom googleny som nasiel uz tri roky stare clanky. Toto nema nic s valve spolocne, to len naky pisalek hlada pivo tam de neni.

Ak Xi3 vydava naku novu verziu svojej krabicky, ok, ze natom pobezi steam ok, ale toto rozhodne neni "steam box" (ak nieco take vobec existuje).
    • A kdo říká , že právě něco takového Gabe nevychválí jako svůj vysněný cloudový klient ?
      Pravda sázím na robotí na linux od Google s nástavbou , a tam takový HW ani nepotřebujete ..
      • Brumlo, zavři už držky - ty tvoje výplody se nedají číst.
      • Robotí "linux" je ARM, uz vidim ako su vsetky hry portovane na upne inu architekturu. A tvrdi to kazda stranka ktora tento hoax repostuje.
  • Robotron3
    Prej tisíce her. Psali, že to poběží na linuxu a na steamu pro linux je asi 5 a půl her, tak to chci vidět ty tisíce :)
    • co tak moznost, ze sa budu dat streamovat steam hry?
      • na to nepotřebuješ žádný pc, to by klidně šlo udělat jako program pro smarttv, pokud ji teda máš
      • Hmm, při ceně 500-1000$ (jestli na tom má vydělat výrobce i Valve) to asi bude lepší ten mobil s OnLive.
    • Taky mě to zarazilo. Vypadá to, že má buď Gabe eso v rukávu a nebo si to všichni cucají z prstu.
  • Tak ten design je skvostnej, ale jsem zvyklej na svoji bednu která hučí, a větráčkama mi provětrává místnost, jo a taky ju mám jako stolek. Takže pochybuju že nějaká krabička od sirek dokáže to co muj PC.
    • Mno jestli soucasti ty krabky je i vetracek, tak to bude taky poradnej hukot.
    • A nezapomeň, že v zime PC krásně v pokojíčku přitápí *1*
    • honit si ego svym nadupanym PC? jajx...
      • Myslim,ze sa tym nicim nechvalil, len jeho nazor.
      • Kde píšu že ho mám nadupaný, vševěde?
        - v tom případě stáhni svoji urážku vůči ničemu
        • jste ztraceni
  • Pozor! Něco se děje. Valve nezačne spolupracovat se společností která má v názvu 3 jen tak pro nic za nic! Přichází nová doba dámy a pánové! Valve se naučilo počítat do 3! HL3 kdepak tě máme? :D
  • hw pre neexistujúci trh. Nemá to vlastné hry. Ak to má byť PC v malom, tak dovolí prehrať len obmedzujúci počet hier. Graficky náročné hry na tom nepojdu a kto na tom bude chcieť hrať staré veci? K čomu možnosť upgrade? To už mi stačí obyčajné PC. Konzolista ostane pri svojom hw, kde má istotu, že mu všetko pofičí a dostane exkluzívne hry.
    • Právě no... taky si říkám, kdo to koupí. Stejně tak OUYA, Project Shield atd.

Všechno to vypadá jako ptákoviny.
  • Jenom aby to nebylo jak ten radoby nejmensi herni PC od Alienware. 25 tisic za hw co stoji s bidou 10. Chtelo by to videt specifikace.
  • Doufám že finalní design bude ve valve stylu todle vypadá příšerně... (Kdyby to vypadalo jako Boxee od Dlinku tak bych se nezlobil :P )
  • X7A Modular Computer:

* Quad-Core 64-bit, x86-based processor running at up to 3.2GHz, * Integrated with up to 384 graphics shader cores
    * 8GB shared video and computer DDR3 RAM able to handle graphics-rich computer games like Crysis 2 with ease, * Supports 3 high-definition monitors simultaneously, * 4x USB 3.0/2.0 ports, * 4x eSATAp ports, * 4x USB 2.0 ports, *10/100/1000 Ethernet port, * Up to 1TB of super fast solid-state storage inside the chassis, * 4.27x3.65x3.65-inches, * 40Watts of electricity, * $999.00,-

ted jen, jestli je to to samy, co ma i steam.
    • Zalezi co tam bude za grafiku, ale tech 40W zdroje nevesti nic dobryho. No a ten hw za 1000 dolacu nic moc.
    • Keyz
      Zajímavá cena.
    • Hezký nález. 8GB sdílené paměti? To by mě teda zajímaly i ostatní parametry... no, uvidíme.
  • Draha hracka..... :/
    • Hračka určitě , drahá ? ... No jak pro koho .
      S pohledem na ty výstupy to vypadá zajímavě ....
      • spoock
        když ty výstupy skoro všechny obsadíš, tak máš z toho chobotnici :)
  • Dobřee bobřeee...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit