Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kozy
    Kdyby to nebylo tak ošklivý....
    • To je nejspis vec nazoru, me osobne to neprijde hrozny. Naopak me prijde hnusnej Xbox.
      • spoock
        Xbox Slim je náhodou fajn, teda až na tu výsuvnou mechaniku
      • Kozy
        sorry, takhle vypadali možná tak toastery v devadesátkách, zrovna od steamu bych čekal víc
        • Robotron3
          Co se vám nelíbí na dlažebních kostkách? Je to praktický. Když se to neujme, dá se s tim pak vydláždit chodník :)
  • "konzole" s operacnim systemem (win). to zmeni vse. to tady jeste nebylo. doufam, ze to tak bude!
  • jsem rád,že to poběží na Linuxu,konečně si na svym ubuntu něco zahraju taky jinýho než OpenTTD :-)) a podle mě je to logickej tah,kdy MS ve Win8 dost omezil podporu "starších" titulů.
    • Na Linuxu to samozřejmě nepoběží. Ne ty uváděné tisíce her. Na Linuxu je jen pár desítek Steam her (zdroj: ofiko Valve stránka). Tohle je ztraceno v překladu nebo spíše námi nepochopeno. Zmínku o Linuxu (jak v článku, tak u zdroje) beru jako velmi nešťastnou.
      • Robotron3
        Na Windows to těžko poběží. To by chtěl Microsoft procenta z prodaných kusů a ještě by ty Windows museli upravit. Nepravděpodobné. Bude to linux, psalo o tom i IGN. O tom svědčí i stávající iniciativa Steamu pro Linux a taky by to Microsoft mohl brát jako konkurenci Xboxu.
        • linux nepojede, tisíce her na linux prostě nejsou. a značně pochybuju, že se vrhli na předělávání her na linux. a to eže to psali na IGN nic neni. já to napíšu taky. takže to pojede na windows, asi s nějakym speciálním skinem. asi 8, když e to všechno uzavřený. nebo nějaká steam verze windows pro tohle.
          • Na linux samozrejme tisice her existuji - android neni nic jinyho nez specificka distribuce linuxu (napr), nehlede na to, ze vetsina games funguje ve wine - a pokud se wine dostane support od valve, tak se velmi rychle dostane do faze, ze zmizi potize, kteryma trpi (pravazne kvuli neschopnym a vsehoschopnym vyvojarum, kteri pouziva vsemozne nezdokumentovane diry ve widlich).
          • Nativnych nie, ale cez WINE dnes ide spustit vela Windows hier. Takze ak budu mat unifikovany hardver, dobre to zabalia a otestuju, tak sa k tym tisicom mozno aj budu vediet dostat. Tiez si myslim, ze to bude Linux, je to logicky krok po poslednych udalostiach.
          • Robotron3
            A to tě nenapadlo, že třeba kecají s tim "tisíce her"? *3*
    • Fakt, že jsem si nevšim :).
      Na win8 mi běží úplně všechno, od DOSovejch her skrze dosbox, přes první Deus Ex a Maxe Payny až po Fahrenheit a další :)
    • Jo sjezdoví Tučnáci a open TTD . Jinak MS nevím neznám , Windows 8 nepodporuji ...
      V každém případě je ironií , že linux se rozšíří až na "uzavřeném" systému .
      • Vzhledem k tomu, ze Valve tvrdi, ze si na to bude kazdej moct nainstalovat co bude chtit, tak to asi moc uzavrenej system nebude ... nehlede na to, ze tux je davno radove rozsirenejsi, nez widle. Widle sou totiz PC only system, tux bezi na naprosto cemkoli - trebas i v zamerovaci pusky https://www.abclinuxu.cz/zpravicky/linux-v-pusce-za-17-tisic-usd

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit