Přejít na výpis diskuzí
Valve rozšiřuje obchodování na Steamu skrze "trade offers"
6.9.2013 | Adam Homola
51 příspěvků
-
co mám dělat když mi to píše že před nedávnem jsem zrušil všechny své trady :( a ted mi to nejde :(
dík za odpoved -
Chtěl bych se zeptat jestli mužu na tabletu mít Steam aplikaci a jestli mužu potvrzovat trady normálně bez podržení... Děkuji tomu kdo mi odpoví :o)
-
ztratil jsem tablet a nemůžu se přihlásit na svůj steam... co mám udělat? *9*
-
mam 15 dení ban zrušil sem steam guard apak si ho tam zase dal a dostal jsem 15 dení ban co mam dělat mam počkat nebo jak
-
Dají se nějak přijmout obchodní nabídku na mobilu s Androidem?
-
zdar ako zapnem stim guard ( v statuse mi píše že funkce steam guard neni zapnuta )
-
tak papej :)
-
Ne tak o účet nepřijde pokud mu jej do té doby nezabanují, ale může dostat VAC ban, pokud ten dotyčný bude cheatovat v nějaké hře, ale to je většinou jen na hru (kromě Source her, tam to dříve bylo na všechny hry na tom enginu, ale pak to tuším změnili, že to platí jen a pouze na hru ve které se cheatovalo). Každopádně stačí doložit účtenky, či koncovku kreditky a účet se vrátí majiteli.
-
jednoduse je to de b il co ma dmntni hesla nebo ucty pucuje lidem :D a je tu velika pravdepodobnost ze ma stejny heslo i k mailu :D
PS: ja mam 36mistnej kod s pismenama(velky,maly) ,cislama,znakama takze kdyztak HF@GL with hacking... -
No asi jsi neměl. Protože pokud jsi měl, tak si změň i heslo na mail, co máš na Steamu....
-
Akorát to tak nefunguje. Jakmile se přihlášíš na účet z jiného pc, tak ihned jsi vyzvám po přihlášení k zadání kódu a Steam Tě nepustí dříve než kód zadáš. Tudíž nevím, jak chceš něco měnit, když na změnu hesla, mailu či přihlášení do účtu vždy potřebuješ ten číselný kód z mailu. Tudíž pokud neví tvůj mail, tak je mu to k hovnu.
-
Já mám IDDQD. Heč.
-
Keylogger? Všetečný kamarád koukající přes rameno? Zvídavý zákeřný sourozenec? Samomluva ze spaní? *2*
Těžko říct, jak se Ti tam mohl někdo nabořit, aniž by znal e-mail, máš-li Steamguard aktivní. Celé to nedává smysl. Jsi si tím mailem jistý? -
Jestli mu nehackli i tu podporu... *15*
-
Stačí zjistit uživatele, a pokud má slabé heslo, tak se vesele naloguje do steam klienta, změní adresu a vypne steam guard. *8*
-
A to maminka nemohla tatínkovi říct, aby radši použil ochranu, když tě dělali? :)
-
Ty seš taky chytroučkej vid :)
-
Ty si chytroučkej viď :) Já mám steam guard, mám 20 znaků dlouhý heslo a na mail mi nepřišli...
-
Myslíš steamguard? To jsem měl a evidentně mi to bylo k h****
-
Tak to by mě fakt zajímalo, jak mu to "hakli". Já musím pokaždé zadat kód z mailu, aby se systém vůbec připojil+kontrolní otázka.