Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • musi aby mohl tradovat
  • Borec pouziva vyrazy typu "pribundlovany" a pritom by propadl z cestiny na prvnim stupni zakladni skoly...
  • Chyba to muze byt jeho, ale pokud se podpora ozve v radu dvou a vice tydnu, tak to neni v poradku. Navic v pripade hacknutyho acc, coz je ten nejzasadnejsi problem a kvuli tomu ta podpora vubec existuje.
  • Sním tvůj klobouk jestli nám tu lžeš ;)
  • smejki
    to je právě ještě ta větší sranda - steam guard je defaultně zapnutý, takže každý, kdo jeho nečinností přišel o účet, si ho musel vlastnoručně vypnout.
  • jo tak to mám díky :-D
  • a to ti maminka nerikala ze hesla od stemu nemas pujcovat kamaradum?
  • To jen a jen tvoje chyba...
  • radsi si precti neco o pouzivani carek a prestan je placat tam, kde nemaji co delat
  • Chyba ! Na steamu hry většinou sbírám , když mám čas tak hraji to co na steamu už nikdy nevyjde ;)
  • a co hrát hru která tě baví a hrál bys ji tak či tak ... a pal prodat ten unikátní skin na tržišti?
  • trolo
    Support som pouzil tusim 2x a vzdy mi odpisali do 24hod.

Btw. ked ti hackli ucet na steame tak je chyba niekde u teba.
  • Aby to nebylo jako s mým synovcem .... Ztratil přístup , protože jako heslo používal přezdívku pod kterou hraje na síti . A support moc nápomocen nebyl i když zadal email který používal při registraci , bez původního loginu prostě v databázi Valve už neexistoval :( .
  • Pro smích to mnohdy je , ale hlavně je to krutý vtip .....
    Hrát hry jen proto abych získal unikátní skin který pak prodám na tržišti ...wtf
  • No já to nezapínal a přesně takhle mi to funguje .... trocha delší nečinnosti a PC se musí ověřovat znovu :)
  • Jak jsem slyšel opět o hacknutý účtu na steamu, tak jsem se raději podíval, jestli mám zapnutý steam guard a mám :-) Ale je to blbé když přijdeš o účet. Jak si kupuje člověk krabicové hry, tak si často ani neuvědomí, že bez účtu nemá nic a své originálky může zahodit do koše....
  • Je to služba, která vyžaduje aktivaci každého nového zařízení skrze mail.
    https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=4020-ALZM-5519
  • Obchodování neni vůbec špatné. Já jsem z 15 EUR udělal už přes 300 EUR. Ale představa že jsem koupil klobouk za 2 000,- Kč do hry co je zdarma je jen pro otrle nebo blázny :)) Ale jinak to nejde. :)
  • možná blbá otázka co je steam guard ?
  • keby si mal steam guard tak sati nic nemoze stat

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit