Přejít na výpis diskuzí
Valve rozšiřuje obchodování na Steamu skrze "trade offers"
6.9.2013 | Adam Homola
51 příspěvků
-
Vymenim babicku za ruzovyho kalacha do CS:GO
-
Dají se nějak přijmout obchodní nabídku na mobilu s Androidem?
-
co mám dělat když mi to píše že před nedávnem jsem zrušil všechny své trady :( a ted mi to nejde :(
dík za odpoved -
Obchodování neni vůbec špatné. Já jsem z 15 EUR udělal už přes 300 EUR. Ale představa že jsem koupil klobouk za 2 000,- Kč do hry co je zdarma je jen pro otrle nebo blázny :)) Ale jinak to nejde. :)
-
-
Sním tvůj klobouk jestli nám tu lžeš ;)
-
-
tak papej :)
-
-
-
mam 15 dení ban zrušil sem steam guard apak si ho tam zase dal a dostal jsem 15 dení ban co mam dělat mam počkat nebo jak
-
zdar ako zapnem stim guard ( v statuse mi píše že funkce steam guard neni zapnuta )
-
Chtěl bych se zeptat jestli mužu na tabletu mít Steam aplikaci a jestli mužu potvrzovat trady normálně bez podržení... Děkuji tomu kdo mi odpoví :o)
-
Wau vymieňanie 1 a 0 v podobe digitálnych super vecí, ktoré musím mať a budem na ne baliť sexy baby!! Cool!! *15* *15* *15* *15* *14*
Gabe vie ako nato -
-
za to že ty si vymieňaš telesné tekutiny so svojim bratom, ešte neznamená, že vymieňanie imaginárnych vecí je na smiech
-
-
Pro smích to mnohdy je , ale hlavně je to krutý vtip .....
Hrát hry jen proto abych získal unikátní skin který pak prodám na tržišti ...wtf -
-
a co hrát hru která tě baví a hrál bys ji tak či tak ... a pal prodat ten unikátní skin na tržišti?
-
-
Chyba ! Na steamu hry většinou sbírám , když mám čas tak hraji to co na steamu už nikdy nevyjde ;)
-
-
-
-
-
valve ma wallhack
-
-
A ty máš autoaim
-
-
Já mám IDDQD. Heč.
-
-
-
Stačí zjistit uživatele, a pokud má slabé heslo, tak se vesele naloguje do steam klienta, změní adresu a vypne steam guard. *8*
-
-
Akorát to tak nefunguje. Jakmile se přihlášíš na účet z jiného pc, tak ihned jsi vyzvám po přihlášení k zadání kódu a Steam Tě nepustí dříve než kód zadáš. Tudíž nevím, jak chceš něco měnit, když na změnu hesla, mailu či přihlášení do účtu vždy potřebuješ ten číselný kód z mailu. Tudíž pokud neví tvůj mail, tak je mu to k hovnu.
-