Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vlastik.plaminek
    zelo: To je celý Jejdasek. Nebo eeee? Má trošku krizi identity. Na jednu stranu prská na uzavřenost Steamu a na druhou se div nevysemení z uzavřenosti kozolí.
  • Nepripadne Vam, ze je Jejdasek hloupy?
  • ... takže pak nemá ani zapotřebí utrácet za takovýho žrouta času jako jsou hry. Nicméně zajímavá teorie. *3*
  • Tak to buď rád protože podpora neexistuje .......
  • Jejdasek: A aké že sú tienedostatky? Lebo zatiaľ nejak nepadol žiadny pádny argument, len plno bludných výkrikov do tmy *3*
  • A zrovna taký typický linuxár bude IMHO relatívne inteligentný človek, ktorý určite nejak nepotrebuje wareziť, takže...
  • Valve ale nepotrebuje, aby sa im to vyplatilo, dávno sú za vodou... Oveľa prínosnejší je pre nich fakt, že robia niečo, čím si zvyšujú sympatie u hráčov. Ako keď vydávajú zdarma rôzne mapy, dlc a iné bonusy do svojich hier.
  • Zrovna nutnost neustále bootovat z jednoho systému do druhého mi hodně vadila - a spolu se zjištěním, že Windows 7 nejsou zase o tolik horší než Linux byla jedním z důvodů, proč dnes trávím drtivou většinu času ve Windows.
    A ohledně otevřenosti - ta je fajn a velice žádoucí a podpory hodná, ale rozhodně nesouhlasím s názorem že na linux uzavřené věci nepatří. Každý vývojář má právo se rozhodnout za jakých podmínek bude svůj produkt šířit. A raději si zahraji dobrou hru s uzavřeným kódem než mizernou a zastaralou s otevřeným.
  • Nemyslím si, že by procento linuxáků kteří si nikdy nic nekoupí protože dokážou sehnat bezplatnou alternativu bylo o mnoho větší než počet windowsáků kteří si nikdy nic nekoupí protože to dokáží upirátit. Každopádně je linux hodně malý (a navíc nejednotný) trh.
  • Otázkou je jestli se tohle Valve vůbec vyplatí. Nějak si neumím představit, že zrovna takový typický linuxář zvyklý mít všechno zadarmo bude najednou kupovat hry a zrovna skrz Steam. *3*
  • Kr.Pa
    GoG se zaměřuje hlavně na evropské hry, na GoodOldGames a indie hry, takze tam ty nove mainstreamove srajdy nenajdes. A mimo GoG ted pari CD projektu, takze si tam muze clovek udelat zdarma zalohu na oba zaklinace.
  • Veskoslav
    Ano hlupáku. Jejdásku, radši nepiš. Pokud si myslíš, že Steam je o nesvobodě a podobných sračkách, tak jde vážně vidět, že jsi akorát děcko, nikoliv dospělý člověk..... *11*POchybuji, že žiješ v jeskyni a nejsi členem "stáda". Od konzolí, bankovnictví až po vlastnictví auta. Dle tvé debilní definice....
  • Hele víš co...ono stačí mít internetový bankovnictví, a minimálně desítky lidí ví, kolik bereš, takže to, že STEAM ví, že mám v PC po-r-*-o mi fakt tolik nevadí
  • Jasně...z pohledu "monopolistů" určitě...nicméně Big Picture je furt dělaný na Xbox ovladač takže ta moje myšlenka byla do budoucna...ale mě by se to líbilo, upřímně...Valve hodně fandim protože se mi zdá(ač je nemusim mít rád za steam politiku dolar=euro)že i když hrabou, tak se ale snažej posunout vývoj dál, a za to maj moje salut, protože je vidět, že něco dělaj i když pomalu...ale dělaj, já necejtim ke steamu žádnej odpor (i přes tu cenovou politiku) protože se steamem problém nemám a ruku na srdce, jeslti někdo dokáže snížit pirátství, tak je to Valve se STEAMEM, protože za A) EA nemá nikdo rád a za B) ty slevy jsou na STEAMU někdy tak velký, že is to musíš koupit, i kdybys to měl 10x vypirátěný a nechtěl to
  • O konzolich vubec nemluvim a jsem hrac, ktery si hry vybira podle kvality, nikoli podle plafformy, takze hraju i na pc a vadi mi, jak ji valve dostava pd svou kontrolu. Ale chapu ze steam je tva lacina kraska, o ktere se nesmi rikat nic spatneho, kdo ma na ni jiny nazor a upzornuje na jeji nedostatky, toho mas potrebu umlcet.
  • To je pave ten losersky postoj, povazovat za lepsi to levnejsi a hodnoty jako svoboda a soukromi povazovat za bezcene. To je prave to o cem hovorim, ze tyhle hodnoty tupe stado za par supu klidne proda. Neni to o prijmu, ale o vychovani a chovani, sam plat te pred tim nezachrani. Musel bys o tom premyslet. Je to problem steamu.
  • Veskoslav
    Tak si zůstan u svých konzolí a náš "pitomý" Steam Tě může nechat chladným;)
  • Veskoslav
    Region Lock není problémem Steamu, něco si o tom zjisti, klienta mám zapnutého při hraní z důvodů domluvi s přáteli a hráči. GoG je sice moc pěkný, ale občas jeho ceny nikoliv a to i když nejsou slevy na Steamu. Na Gogu se vyplatí kupovat starší tituly, novější nemá smysl, protože jsou tam mnohem dražší než na tvém nenáviděném Steamu. A pokud si mám vybrat mezi poskyovately typu Game for Windows,Ubisoftské MRDu, Originu a Steamu. Vyhraji vždy Steam Za roky hraní nikdy žádný problém.
  • Z pohledu majitele platformy je skodna samozrejme konkurence, ktera bude odsavat prijem z platformy.
  • To, ze se nekteri lde neumi chovat bezpecne, s tim nesouvisi, to je uplne jiny problem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit