Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ještě jinak, jedná se o tzv. hype, což je vlastně úmyslné klamání zákazníka.V případě titulu jako je Duke Nukem Forever, je mi to vlastně jedno.Mohu se tomu pouze smát, neboť mě hra nic nestála.Naopak v případě Valve a jejich Nekonečného příběhu v podobě HL2 + epizody, které jsem zakoupil v dobré víře, že příběh bude ucelen se cítím podveden.Hra mě stála nemalé peníze a závěr je v nedohlednu
  • Cajk
    jestli chceš reklamovat half-life pro neúplný obsah tak asi nebudeš tak úplně fanda..
  • No vida... tak to má být:-)
  • Zachvili to čekání se prodlouží na stejná léta jako se čekalo HL2 kde tusim byl +- rodil mezi 1dilem a 2dilem 6 let takze pokud pocitam dobre tak snad v roce 2013 by jsme se mohli i dočkat plno hodntneho 3dilu Half-Life.Ja vím o tom můžem jen tak snít.Ale jedno je jasné jednou se ho opravdu dočkáme.Aaž ten den nadejde tak by se moh zapsat černým písmem do kalendáře *1* jako další sváteční den.
  • Amylee.Anderson
    Jo. Jsem takovej nerd, že nosim i HL triko.
  • Lidí... dle tvého názoru snad ovcí, co bečí se stádem.
  • Tím bylo myšleno... mohu reklamovat nekvalitní služby a špatně odvedenou práci takřka všude a na vše, ale výjimkou je jakejsi pochybnej duševní obsah, kam spadá filmová a games tvorba.Častokrát je nám slíben jinej zážitek než ten na plátně, nebo monitoru.Někdy, když jdu z kina tak zvracím za co jsem zaplatil a u her je to stejné.Za své peníze žádám kvalitní obsah a pokud Valve udalo, že každý rok vyjde jedna epizoda, pak je něco špatně.Tak použij prsty (pokud nejsi mutant, tak jich je 5 a počítej).Rád byh se ještě dočkal za svého života ukončení této série. *10*
  • Ty nerad holky viď ? Ty to radši budeš strkat do ventilatoru u PC. Tady holky opravdu nemůžou nic napsat, protože jim hned tady ti nerdi nahážou mínuska...
  • ucho
    moc to nesleduji, ale letos v březnu jsem zaznamenal:
    I've noticed that your Black Mesa soundtrack has gone gold.
    Awesome! When can we expect to listen to it?

Joel Nielsen (music developer):
    As long as everything goes as planned. Very shortly. It will be released to the public a couple weeks prior to the games release.
  • kostejnesmrtelny
    Můžeš, ale spousta lidí se ti bude hrozně smát *1*
  • Urug
    Jestli myslíš ty v bleskovkách, tak ty jsou hodně staré...(roky). Minulý rok se odhadovalo, že by to mělo vyjít, předminulý rok se odhadovalo, že by to mělo vyjít.... Pravdou je že žádné info o datu vydání není a to záměrně aby nevznikali spekulace, konspirace a vůbec...
  • Ano, ví se o něm. Teď vydali další 2 screeny a odhaduje se, že tento rok by měl vyjít.
  • smejki
    to je dost střelené srovnání, nemyslíš? Navíc ty v restauraci sežereš, co ti dají, pak si postěžuješ, nezaplatíš a odejdeš? baťuška stalin approves
  • No, Valve se vrhlo plnou parou vpřed na Steam.To je sice chválihodné, ale začínám se cítit podveden sérií HL 2.Byla slíbena 3 epizoda a kde nic tu nic.Mám pocit jako když dostanu v restauraci předkrm a polévku a druhého chodu se nedočkám.Nemusím tudiž zaplatit?Mohu reklamovat hru pro neúplný obsah?
  • Hmmmm... Tak i na webu maj ve FAQ uvedeny 2009, takze radsi abych prestal doufat uplne.
    Timto oficialne oznamuji zapoceti programu "Serme s Crookem na HL", jehoz clenem budu klidne i sam, a krom osvobozujici ignorance vuci Valve v planu (ani potreba) nic neni.
  • A vi se neco s mekkym "Y"? : D
    Doufam teda ze jsem chtel zacinat stylem "Vy neco vite..." - ale jistej si bohuzel nejsem : D
  • Vy se neco o vydani toho Black Mesa remaku?
    Jasne ze to delaj ve volnym case, ale uz me taky zacinaj lizt na nervy.
    To si radsi mohli vzit priklad z Valviho mlceni, nez me uz snad tretim, ctvrtym rokem takhle zbytecne napinat...
  • Tak ted nevim kdo z vas je vetsi blbec : )
    Co asi myslel... Ze s tou treti epizodou ceka Valve tak dlouho, az jim HalfLife nekde odstrcenej umrel.
    A ja snad skoro budu muset souhlasit.
    Jak ja se na dalsi epizodku tesil. Jak leta plynuly tak jsem byl znepokojen. Pak nasranej. Pak jsem je nechapal.
    A ted je mi to uz snad skoro jedno a radsi budu vyhlizet ten remake Black Mesa.
  • To ale neznamena, ze sa nedockame pokracovania serie HL, ze..
  • Že by konečně opravdu holka co zbožňuje Half-Life?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit