Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mahcake
    Kdo si počká, ten se dočká. *1*
  • Mno ... nová značka už se blíží v podobě DOTA 2 :)
  • Epizody 3 se asi nedočkáme co? *9*
  • Epizody ... fajn, ale hlavně jestli pracují na Half-Life 3. Zanedlouho bude čas vytasit nový engine, který zase něčím omráčí a posune zážitek Half-Life zase o kus dál. Kapaliny, destrukce prostředí, velké exteriéry, neboli grafika (vždy skvělá - pro mne) a interakce (zde zatím dost prostoru, nový směr)... a hlavně další spousta nápadů a zábavy s příchutí původního Half-Life.
  • Také nerozumím. Chtěl jsi zaujmout slohem, což se ti hlavně kvůli formě moc nepovedlo. Sice jsem si to přečetl celé, ačkoli se to nečetlo dobře - gramatika se neučí jen pro to, aby měli učitelé s čím prudit (nějaké i/y nemyslím, jakožto oddělovače). Na konci ti hlavně zcela unikla pointa - v místě nevysvětleného a zmateného závěru.
    Říkáš pouze, že HL1 byl pro tebe super, HL2 jsi měl rád a proto HL2 (asi HL3) je pro tebe mrtev a Gabe lhář ... v čem, proč? Nemá to logiku.
    ... můžeš doplnit "v další epizodě" :-)
  • Abych pravdu řekl, vím, jaký to byl skvělý a silný zážitek, hlavně první Half-Life, ale už si nepamatuju, jak to prozatím skončilo. Ovšem souhlas, pro mě je to též srdcovka. Oba díly hodnotím VELMI kladně a patří mezi mé TOP hry všech dob. Nehodnotím samotný příběh, ale i jeho ztvárnění. Hra přinesla vždy i kvalitní engine (spíše 2), skvělou hratelnost, spoustu zábavy v Multiplayeru, kvalitní editor a následně mnoho modifikací.
  • Část publika, zvláště na takovémto serveru (kvůli jeho zaměření) prostě magicky přitahuje vše ženské, třeba i pouhý nickname a zdání. Pamatuju si, jak kdysi na Gamezone (než ho zlikvidovali Progamers) si pár lidí dělalo z ostatních srandu "fejkováním" (fake). Stačil ženský nick, okořeněný pár vhodnými komentáři a měl o zábavu postaráno. Takže to můžeš brát i jako vyjádření zájmu, i když asi jen "jisté" komunity, což nemusí být dost potěšující :-).
  • Amylee.Anderson
    Mmm...jdu si hodit mašli, tohle nemá cenu.
  • Amylee.Anderson
    Tak to je hustý... Já akorát od vydání HL stačila vystudovat základku :D
  • Mí kamarádi taky umírat nehodlali, než je smetla dodávka s chrápajícím řidičem. Navíc od vydání prvního dílu Half-Life jsem se oženil, postavil dům, zplodil 2 děti a pohřbil jednoho z rodičů. Takže mě tady nebude nějaký cucák poučovat o životě. *2*

Navíc to bylo myšleno s nadhledem. Ale tak třeba si Half Life 3 zahraju se svým již v té době plnoletým synem. *1* *7*
  • ja te nemam rad *1*
  • Zhruba tak od pulky se v tom tvym prispevku neda vyznat.Cekal jsi na HL3/episodu3 a proto je pro tebe HL2 mrtvy a gabe lhar a nicitel snu????to vazne nechapu *1* *1*
  • Takže jsem se nedozvěděl nic nového. Člověk uvidí Alyx a Gordona a už myslí na to nejlepší a to oznámení nové epizody. A ona je to zpráva vcelku stará. Ale já Valve věřím. Od nich mě žádná hra nezklamala a dokonce i vcelku brzké pokračování L4D 2 bylo parádní. Jen doufám, že je nenapadne nějaký vizionářský nápad jako provázat budoucí hry s komunitními sítěmi, dělat jen MP hry nebo nedej Bože udělat příští hru s novou značkou. Portal 2 byl senza ale teď už chlapci vážně chceme pokračování Half Life.
  • To možná tebe, mě je 18, umírat nehodlám a i tak mě teď Valve dosyta nakrmilo Portalem 2. Pokud na tom pořád v koutku pracují, a pak to bude pecka jako Portal 2, vydržím klidně i 2 roky. A vydržet by to měl každý normální člověk, co si neškrtá v kalendáři dny, co nová epizoda HL nevyšla.
  • Život je krátkej a u Valve člověk nikdy neví, jestli se dalšího pokračování vůbec dožije. Proto bych věty typu "ať si dají klidně na čas" radši před nimi vůbec nezmiňoval nebo se toho dočkáš tak kolem 2018, pokud tě mezitím netrefí auto nebo šlak.
  • Já už čtyřikrát, ale ode mě se to čeká :-)))
  • Když vyšel první Half-life stal se pro mě mýtem legendou kterou jsem dohrál 53× potom Half-life2 a všechny epizody jsem několikrát dohrál dodnes si píšeme s lidmi s nimiž jsem začínal v roce 1998 první multiplayer halfu a potom Adrenalin Gamer Mod .....to nic jen nostalgie pro mne to znamenalo opravdu moc možná až příliš .....ty stovky hodin na netu i v single a tak dlouho jsem čekal že vyjde Half-life3 nebo epizoda 3 jak kdo chce že jsem tak hluboce zklamaný že dnes už vím že kdyby to byla největší pecka na světě je pozdě ... pro mě je Half - life 2 mrtvý...a Gabe Newell obyčejný lhář a ničitel snů.....takhle dopadla legenda mýtus který překročil všechno co se překročit dá i sám sebe no nic Váš *_-Demoniac-_*Net_Demon sorrow........
  • Nee, žádná by to tak nedělala, žádná totiž neměla koule na to být pionýrem co se týče digitální distribuce. A co by kdyby neplatí.
  • A vidíš - mě zrovna Portal i jeho pokračování přišlo velice povedené. Jeho zasazení do HL univerza a logické hádanky z pohledu první osoby postavené na výborném level designu (stará to, ovšem nemalá součást HL her) dokázali udržet mé smysly bdělé a natěšené až do konce. HL mám rád od prvního dílu (jehož fandovský remake Black Mesa bych si opravdu přál asi nejvíc), ale bojím se, že Episode 3 se ještě dlouho nedočkám... Spíš TF ani L4D nejsou zrovna to co od Valve chci...
  • Tak to ja se napr u obou portalu bavil kralovsky.Ale HL je HL,o tom zadna.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit