Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Amylee.Anderson
    Prdéle...Vidím obrázek HL, poskočí mi srdce, že by možná něco bylo a ono kulový....
    • Mahcake
      Kdo si počká, ten se dočká. *1*
  • kdyby neztrácel čas nejakým nesmyslným interview, tak už dávno mrskám headcraby páčidlem
  • Pro mě jako majitele všech her je to skvělá zpráva *2* . Jen je škoda že se více nezaměřují na sérii Half-life která je základ Valve a na další díl čekají miliony lidí.Portal 2 by to častě updatování a dlc zdarma určitě pozvedlo + další a další novinky.Valve je prostě firma která mi připadá že dělají hry ještě srdcem a né rozpočtem a než aby vydali hru rok co rok tak na ní dělají delší dobu , ale výsledek je koneckonců označovaný za nejlepší hru roku . *3*
    • Ethy
      Sdílím stejnej pocit :), poslední firma která to dělá se srdcem a pro hráče, proto si taky Gabe Newella a jeho týmu tak vážím...a taky proč by vydávali DLC za peníze, když jim už tak tečou peníze ze STEAMu ;)
      • "...a taky proč by vydávali DLC za peníze, když jim už tak tečou peníze ze STEAMu ;)"
        no pozor, udělat by to mohli, ale dělají to tou lidovější cestou - dáme DLC zadarmo a zůstanou nám zakaznici věrni a nové to naláká
  • at uz konecne vyleze treti epizoda,jinak HL3 nebude a ten me doufam vyrazi dech jako kdyz vysel HL2.pri tomto tempu je to tak na pet let,kurna :-)
  • Začínají mě zatraceně štvát s tím tichem okolo Half - Life.... vím, že to jednou vyjde a bude to pecka, ale štvou mě jak to natahujou.... Portal ani jiné jejich hry mě vůbec nebaví, ale Half -Life to je moje srdcovka.... na to jsem vyrůstal. Ta ksakra kdy už konečně vyjde další díl???? KDy už se konečně dovím jak to celé dopadne???!!!!

P.S. ano stahování dalších a dalších přídavků je sice dobré, ale pouze pro hru typu Team Fortress. Half - Life by to myslím si zničilo. Half - Life je epizodické, je to film.... je to mnohem lepší než film...
    • Abych pravdu řekl, vím, jaký to byl skvělý a silný zážitek, hlavně první Half-Life, ale už si nepamatuju, jak to prozatím skončilo. Ovšem souhlas, pro mě je to též srdcovka. Oba díly hodnotím VELMI kladně a patří mezi mé TOP hry všech dob. Nehodnotím samotný příběh, ale i jeho ztvárnění. Hra přinesla vždy i kvalitní engine (spíše 2), skvělou hratelnost, spoustu zábavy v Multiplayeru, kvalitní editor a následně mnoho modifikací.
    • Když vyšel první Half-life stal se pro mě mýtem legendou kterou jsem dohrál 53× potom Half-life2 a všechny epizody jsem několikrát dohrál dodnes si píšeme s lidmi s nimiž jsem začínal v roce 1998 první multiplayer halfu a potom Adrenalin Gamer Mod .....to nic jen nostalgie pro mne to znamenalo opravdu moc možná až příliš .....ty stovky hodin na netu i v single a tak dlouho jsem čekal že vyjde Half-life3 nebo epizoda 3 jak kdo chce že jsem tak hluboce zklamaný že dnes už vím že kdyby to byla největší pecka na světě je pozdě ... pro mě je Half - life 2 mrtvý...a Gabe Newell obyčejný lhář a ničitel snů.....takhle dopadla legenda mýtus který překročil všechno co se překročit dá i sám sebe no nic Váš *_-Demoniac-_*Net_Demon sorrow........
      • Také nerozumím. Chtěl jsi zaujmout slohem, což se ti hlavně kvůli formě moc nepovedlo. Sice jsem si to přečetl celé, ačkoli se to nečetlo dobře - gramatika se neučí jen pro to, aby měli učitelé s čím prudit (nějaké i/y nemyslím, jakožto oddělovače). Na konci ti hlavně zcela unikla pointa - v místě nevysvětleného a zmateného závěru.
        Říkáš pouze, že HL1 byl pro tebe super, HL2 jsi měl rád a proto HL2 (asi HL3) je pro tebe mrtev a Gabe lhář ... v čem, proč? Nemá to logiku.
        ... můžeš doplnit "v další epizodě" :-)
        • Tak ted nevim kdo z vas je vetsi blbec : )
          Co asi myslel... Ze s tou treti epizodou ceka Valve tak dlouho, az jim HalfLife nekde odstrcenej umrel.
          A ja snad skoro budu muset souhlasit.
          Jak ja se na dalsi epizodku tesil. Jak leta plynuly tak jsem byl znepokojen. Pak nasranej. Pak jsem je nechapal.
          A ted je mi to uz snad skoro jedno a radsi budu vyhlizet ten remake Black Mesa.
          • Jen si vyhlížej. BMS má už dva roky zpoždění. :-)
      • Zhruba tak od pulky se v tom tvym prispevku neda vyznat.Cekal jsi na HL3/episodu3 a proto je pro tebe HL2 mrtvy a gabe lhar a nicitel snu????to vazne nechapu *1* *1*
    • A vidíš - mě zrovna Portal i jeho pokračování přišlo velice povedené. Jeho zasazení do HL univerza a logické hádanky z pohledu první osoby postavené na výborném level designu (stará to, ovšem nemalá součást HL her) dokázali udržet mé smysly bdělé a natěšené až do konce. HL mám rád od prvního dílu (jehož fandovský remake Black Mesa bych si opravdu přál asi nejvíc), ale bojím se, že Episode 3 se ještě dlouho nedočkám... Spíš TF ani L4D nejsou zrovna to co od Valve chci...
    • Tak to ja se napr u obou portalu bavil kralovsky.Ale HL je HL,o tom zadna.
    • Amylee.Anderson
      Souhlas s každým písmenem.
      • ja te nemam rad *1*
        • Ty nerad holky viď ? Ty to radši budeš strkat do ventilatoru u PC. Tady holky opravdu nemůžou nic napsat, protože jim hned tady ti nerdi nahážou mínuska...
          • To je usmevne,jake ruzne reakce vyvola veticka "ja te nemam rad".Pritom to nemelo vubec nic spolecneho s pohlavim dotycne osoby,ani nejaka narazka na zenskou cast herni komunity.
            Ja proste jen vyjadril nazor,ze ji nemam rad pro jeji rejpavou povahu ,vecne knourani kolem HL a neustale narazky na hodnoceni portalu 2,ze si to nezaslozi.
            A mezi nerdy opravdu nepatrim *3*
            • Ten smajlik na konci te puvodni vety tam neni jen tak.Ja to nemyslel smrtelne vazne *3* .
            • Amylee.Anderson
              Kdybych člověka neměla ráda jenom kvůlli tomu, že má jiný postoj ke hrám, tak se s nikym nebavim. :D
        • Amylee.Anderson
          Mmm...jdu si hodit mašli, tohle nemá cenu.
          • Část publika, zvláště na takovémto serveru (kvůli jeho zaměření) prostě magicky přitahuje vše ženské, třeba i pouhý nickname a zdání. Pamatuju si, jak kdysi na Gamezone (než ho zlikvidovali Progamers) si pár lidí dělalo z ostatních srandu "fejkováním" (fake). Stačil ženský nick, okořeněný pár vhodnými komentáři a měl o zábavu postaráno. Takže to můžeš brát i jako vyjádření zájmu, i když asi jen "jisté" komunity, což nemusí být dost potěšující :-).
            • Vykladej si to jak chces,ale muzu te ujistit,ze tvoje interpretace je chybna.Takove chovani je typicke pro pubertalni cast herni komunity,kam ja uz nejakej ten patek nepatrim.
              Ta veta nemela vubec nic spolecneho s pohlavim dane osoby.
              Kdyby dotycna byla pohlavi muzskeho,napsal by jsem to same *3* .
  • Takže jsem se nedozvěděl nic nového. Člověk uvidí Alyx a Gordona a už myslí na to nejlepší a to oznámení nové epizody. A ona je to zpráva vcelku stará. Ale já Valve věřím. Od nich mě žádná hra nezklamala a dokonce i vcelku brzké pokračování L4D 2 bylo parádní. Jen doufám, že je nenapadne nějaký vizionářský nápad jako provázat budoucí hry s komunitními sítěmi, dělat jen MP hry nebo nedej Bože udělat příští hru s novou značkou. Portal 2 byl senza ale teď už chlapci vážně chceme pokračování Half Life.
    • Mno ... nová značka už se blíží v podobě DOTA 2 :)
  • Pokud by tyhle pridavky k portalu 2 byly ve stylu TF2,tedy zadarmo,tak proc ne.Valve je jedna z mala vyvojaru,kteri si neuctuji nechutne castky za DLC.
    V posledni dobe mi prijde,ze se vytvori nejaka hra,ta se nasledne oseka o ruzne prvky,ktere pak prodavaji zvlast jako DLC za premrstene castky.Zatimco Valve na me dela dojem,ze jim na zakaznicich zalezi a podpora TF2 nema asi v herni branzi obdobu.
    To,ze napad s epizodami valve zrovna nevysel je uz asi kazdemu jasne.To,ze valve na dalsim hl v nejake forme pracuji se da taky predpokladat,otazkou spise je ,kolik lidi maji na to vycleneno...jestli to bezi jen tak na pozadi v 5 lidech a nebo se na tom usilovne pracuje.
    • Ubisoft ;)
  • Rád bych navázal k diskuzi níže.Valve po titulu HL2 přišlo s bombastickým nápadem dalších 3 epizod, které na sebe budou navazovat.Byl to vizionářský nápad a měl tím udat new směr hrám.Tou dobou vyběhl titul Sin Episodes 1: Emergence, který měl v tomto trendu pokračovat.Ten kdo si ho koupil zaplakal, neboť žádná delší epizoda nevyšla.Prostě bum, prásk krach.Epizodický obsah je v podstatě seriál... a má to pokračování.Tudíž nepláču nad koncem uzavřeného dílu, jehož pokračování nebylo nikdy avizováno, jako třeba HL1.Logicky HL2 potěšilo *3* ,stejně jako může potěšit např. HL 3 - pokud bude *3* Nicméně epizody jsou na sebe navazující celek, který byl takto oznámen světu a prezentován.Tudíž se cítím čekáním po 4 letech otráven a frustrován.Takto si zákaznickou podporu nepředstavuji. *10*
    • Ja nechapu,ze to vsischni s tema epizodama tak hroti.Kazdymu prece musi uz davno byt jasny,ze ta jejich puvodni predstava rychlejsiho episodickeho vydavani krachla.Sami to priznali ,ze to neslo tak jak si predstavovali.
      Takze kdyz se lidi dokazi odprostit od faktu,ze se ty pokracovani jmenuji episody,tak si snad uvedomi,ze dalsi pokracovani at uz se to bude jmenovat ep3 nebo rovnou HL3 bude nejspis mnohem vetsi nez prvni 2 epizody(protoze od modelu kratsich rychlejsich dilu upustili) a tak to vyzaduje cas.Proste to berte jako regulerni 3. dil a nemusite remcat,jak dlouho jim to trva.
      • Nechapavej asi budes.Neustale to tady nekdo vysvetluje.Jedna se o podvod.V Mekaci si objednas hambac a dostanes tvrdej chleba, uz chapes? *6*
        • Fando, zajímavý, že všechny s tebou souhlasící příspěvky mají plus dva body všechny nesohlasící minus dva body. Proč se tak ztrapňuješ? Řešíš hovadiny - navíc pod jinými nicky, chjo, jak malej - a dáváš opravdu nemocná přirovnání. Kdyby ti dali v mekáči tvrdej chleba, s omluvou ti ho vymění. HL2 byla delikatesa ze špičkové franouzské restaurace, ke které epizody jsou jen třešničkou na dortu.
      • Meles hlouposti.
    • ucho
      třeba neví, jak to uzavřít. aby si neuzavřeli cestu k dalšímu dílu nebo neznepříjemnili vymýšlení případného pokračování :)
      • ... no právě.Konečně trocha pochopení. *3* Samozřejmě HL je AAA titul.Né nadarmo získal první díl ocenění hra století, minulého *3* Jsem zvědav jak se k tomuto Valve postaví...
  • Epizody ... fajn, ale hlavně jestli pracují na Half-Life 3. Zanedlouho bude čas vytasit nový engine, který zase něčím omráčí a posune zážitek Half-Life zase o kus dál. Kapaliny, destrukce prostředí, velké exteriéry, neboli grafika (vždy skvělá - pro mne) a interakce (zde zatím dost prostoru, nový směr)... a hlavně další spousta nápadů a zábavy s příchutí původního Half-Life.
  • No, Valve se vrhlo plnou parou vpřed na Steam.To je sice chválihodné, ale začínám se cítit podveden sérií HL 2.Byla slíbena 3 epizoda a kde nic tu nic.Mám pocit jako když dostanu v restauraci předkrm a polévku a druhého chodu se nedočkám.Nemusím tudiž zaplatit?Mohu reklamovat hru pro neúplný obsah?
    • Cajk
      jestli chceš reklamovat half-life pro neúplný obsah tak asi nebudeš tak úplně fanda..
      • Ještě jinak, jedná se o tzv. hype, což je vlastně úmyslné klamání zákazníka.V případě titulu jako je Duke Nukem Forever, je mi to vlastně jedno.Mohu se tomu pouze smát, neboť mě hra nic nestála.Naopak v případě Valve a jejich Nekonečného příběhu v podobě HL2 + epizody, které jsem zakoupil v dobré víře, že příběh bude ucelen se cítím podveden.Hra mě stála nemalé peníze a závěr je v nedohlednu
        • Cajk
          No a? Ty jsi zaplatil za příběhy hry Half-Life 1+datadisky, HL2+ epizody a ještě jsi nezaplatil za poslední epizodu, která bude mít zase vlastní příběh. Nechápu, stejně to v EP(HL)3 Valve neukončí, protože ukončit HL by byla naprostá pitomost. Jen třeba poodkryjou některý další detaily.
          • No a?Kdybych tušil, že to bude na dlouhé lokte, taky bych to nikdy nekoupil.Valve uvádělo, že v epizodickém obsahu je budoucnost.Každa epizoda tak max. do roka a skutek utek.Svého času uveřejňoval S.King na webu román na pokračování, je to něco podobého jako by ho na 80% uveřejněného obsahu odpískal.Samozřejmě obsah románu byl placen.A vrhl se na jinej projekt, platící čenáři děkuji a zapmeňte.
            • ucho
              to je trochu něco jiného. záleží, co považuješ za uspokojivý příběhový konec. ono nějaké uspokojení a zážitek ti dává i ten probíhající příběh. spousta filmů i knih končí nejednoznačně, otevřeně. reklamuješ takové věci? ano, většinou to člověka nepotěší, otevírá to další možnosti, neuzavře to celek. ale u vymyšleného universa lze dělat nekonečné příběhy, protože časem se pořád něco mění a nějak postupuje dál...
              Epizoda 2 skončila napínavě, ale opravdu tímhle stylem v minulosti nekončily i jiné příběhy? prostě cliffhanger na konec?
    • kostejnesmrtelny
      Můžeš, ale spousta lidí se ti bude hrozně smát *1*
      • Nechápu ta Tvoje minuska. Vždyť ten člověk je mimoň. Jako by měla bejt EP3 v ceně HL2.
      • Lidí... dle tvého názoru snad ovcí, co bečí se stádem.
        • kostejnesmrtelny
          A dle tvého zase pozérskejch hnidopichů co potřebujou světu dokazovat, že oni jsou hrozně nad věcí. Takže se radši držme těch lidí, ok?
          • Nad věcí?Promiň, ale HL 2 ET vyšla v roce 2007 a je rok 2011 tudíž nejsem nad věcí a jsem rozloben za nedokončený obsah.Kolik tady musím uvést ještě příkladů, aby to pochopil i někdo, kdo má vedení omotané kolem chmelnice.Třeba dům bez střechy?Je to dost jasné, co je nedokončená práce?
            • Takže by pán raději měl už tři roky nějaký paskvil? Radši si počkat, dokud to nebude opět pecka. Ano, pravda, slibovali epizody každý rok, evidentně to ale nebylo možné. Každý se pletě a člověk o žádné peníze nepřišel, takže může se mračit, jemně zlobit, ale ne chovat se jako tupoun je zbytečný.
    • smejki
      to je dost střelené srovnání, nemyslíš? Navíc ty v restauraci sežereš, co ti dají, pak si postěžuješ, nezaplatíš a odejdeš? baťuška stalin approves
      • Tím bylo myšleno... mohu reklamovat nekvalitní služby a špatně odvedenou práci takřka všude a na vše, ale výjimkou je jakejsi pochybnej duševní obsah, kam spadá filmová a games tvorba.Častokrát je nám slíben jinej zážitek než ten na plátně, nebo monitoru.Někdy, když jdu z kina tak zvracím za co jsem zaplatil a u her je to stejné.Za své peníze žádám kvalitní obsah a pokud Valve udalo, že každý rok vyjde jedna epizoda, pak je něco špatně.Tak použij prsty (pokud nejsi mutant, tak jich je 5 a počítej).Rád byh se ještě dočkal za svého života ukončení této série. *10*
        • smejki
          takže sis kupoval Half life 2 jen proto, že ti slíbili (jako že ne) ep3?

nikdo ti nebrání ztropit scénu na pokladně v kině. Němci to dělají docela rádi, když film stojí za howno

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit