Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • filias
    Vydávat epizodu jednou za 2 roky není epizodický obsah...
  • smejki
    jinými slovy, vyrostli jsme moc rychle a na half life nejsou lidi.

pche, mohli outsorcovat, licencovat, nechat jakkoliv zprasit. nic takového se nestalo, takže mají stále mou úctu
  • Ryba9
    No, u Half Lifu udělali pokračování hlavně kvůli úspěchu prvního dílu. Byla by blbost uzavřít sérii, jejíž první díl se nazýval (mám ten pocit) hra století (?). To je zlatej důl... To si lidi (včetně mě :-)) koupí bez jakékoliv námitky.
  • Ked Valve neholduje epizodickym hram tak malokto bude holdovad Valve
    • mluv za sebe
  • Amim
    Ano, je to skvělé. Ano, hodně lidí (i já) je za to má hrozně rádo. Nicméně věřím, že by to tak dělalo víc firem, kdyby měli tolik peněz, jako má Valve ze Steamu. Ale i tak rozhodně palec nahoru. To, co předvádějí u TFka je až neuvěřitelné.
    • Nee, žádná by to tak nedělala, žádná totiž neměla koule na to být pionýrem co se týče digitální distribuce. A co by kdyby neplatí.
  • Ta holka na obrázku mi strašně připomíná hlavni postavu z pěkne adventury Syberia

edit: A ano half-life znám moc dobře, pouze poukazuju na podobnost
    • HL znas moc dobre,ale postavu na obrazku oznacujes jako "ta holka"? *1*
      • Cajk
        A pak je tam ještě takovej ten brejlatej co vypadá jak Dr. House. Ale jako jinak znám half-life hodně dobře..
  • Dlaha
    Mě si teď Valve zhýčkalo Portalem 2. Dohrál jsem to skoro po vydání a ještě teď to mám uvízlý v hlavě a brzo to čeká druhý dohrání (a pak pravděpodobně i třetí...).

Takže jakkoliv se na pokračování HL2 těším, ať si dají klidně na čas :)
    • Život je krátkej a u Valve člověk nikdy neví, jestli se dalšího pokračování vůbec dožije. Proto bych věty typu "ať si dají klidně na čas" radši před nimi vůbec nezmiňoval nebo se toho dočkáš tak kolem 2018, pokud tě mezitím netrefí auto nebo šlak.
      • To možná tebe, mě je 18, umírat nehodlám a i tak mě teď Valve dosyta nakrmilo Portalem 2. Pokud na tom pořád v koutku pracují, a pak to bude pecka jako Portal 2, vydržím klidně i 2 roky. A vydržet by to měl každý normální člověk, co si neškrtá v kalendáři dny, co nová epizoda HL nevyšla.
        • Mí kamarádi taky umírat nehodlali, než je smetla dodávka s chrápajícím řidičem. Navíc od vydání prvního dílu Half-Life jsem se oženil, postavil dům, zplodil 2 děti a pohřbil jednoho z rodičů. Takže mě tady nebude nějaký cucák poučovat o životě. *2*

Navíc to bylo myšleno s nadhledem. Ale tak třeba si Half Life 3 zahraju se svým již v té době plnoletým synem. *1* *7*
          • Amylee.Anderson
            Tak to je hustý... Já akorát od vydání HL stačila vystudovat základku :D
            • No vida... tak to má být:-)
            • Amylee.Anderson
              Jo. Jsem takovej nerd, že nosim i HL triko.
            • Že by konečně opravdu holka co zbožňuje Half-Life?
    • Já už čtyřikrát, ale ode mě se to čeká :-)))
  • Epizody 3 se asi nedočkáme co? *9*
    • To ale neznamena, ze sa nedockame pokracovania serie HL, ze..
  • Zachvili to čekání se prodlouží na stejná léta jako se čekalo HL2 kde tusim byl +- rodil mezi 1dilem a 2dilem 6 let takze pokud pocitam dobre tak snad v roce 2013 by jsme se mohli i dočkat plno hodntneho 3dilu Half-Life.Ja vím o tom můžem jen tak snít.Ale jedno je jasné jednou se ho opravdu dočkáme.Aaž ten den nadejde tak by se moh zapsat černým písmem do kalendáře *1* jako další sváteční den.
  • Vy se neco o vydani toho Black Mesa remaku?
    Jasne ze to delaj ve volnym case, ale uz me taky zacinaj lizt na nervy.
    To si radsi mohli vzit priklad z Valviho mlceni, nez me uz snad tretim, ctvrtym rokem takhle zbytecne napinat...
    • Ano, ví se o něm. Teď vydali další 2 screeny a odhaduje se, že tento rok by měl vyjít.
      • Urug
        Jestli myslíš ty v bleskovkách, tak ty jsou hodně staré...(roky). Minulý rok se odhadovalo, že by to mělo vyjít, předminulý rok se odhadovalo, že by to mělo vyjít.... Pravdou je že žádné info o datu vydání není a to záměrně aby nevznikali spekulace, konspirace a vůbec...
        • ucho
          moc to nesleduji, ale letos v březnu jsem zaznamenal:
          I've noticed that your Black Mesa soundtrack has gone gold.
          Awesome! When can we expect to listen to it?

Joel Nielsen (music developer):
          As long as everything goes as planned. Very shortly. It will be released to the public a couple weeks prior to the games release.
    • Hmmmm... Tak i na webu maj ve FAQ uvedeny 2009, takze radsi abych prestal doufat uplne.
      Timto oficialne oznamuji zapoceti programu "Serme s Crookem na HL", jehoz clenem budu klidne i sam, a krom osvobozujici ignorance vuci Valve v planu (ani potreba) nic neni.
    • A vi se neco s mekkym "Y"? : D
      Doufam teda ze jsem chtel zacinat stylem "Vy neco vite..." - ale jistej si bohuzel nejsem : D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit