Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Měsíční poplatky by nebyly problém (alespoň já bych třeba klidně platil), problém je ale to, že MMO hry vycházející v poslední letech nemají dostatek kvalitního obsahu, chybí pořádný end game atd. a všechno tam všeobecně jde získat strašně jednoduše a rychle, je to vždy zábava max. na pár měsíců nebo spíše týdnů, GW2 budiž příkladem, kdy PvE nemělo po pár týdnech v postatě co nabídnout a na PvP se zrovna také nepěly žádné chvalozpěvy.
  • GlaDOS
    Někde jsem četl moc pěkný článek, jak se f2p systémy do detailu promýšlí. Ne, aby byla hra dobrá a vybalancovaná. Ale aby psychicky působila na hráče tak, aby měli co největší chuť platit. Hry hraji kvůli zábavě a ne kvůli tomu, aby se mi vrtaly v hlavě. Takže si spíš myslím, že do designu negativněji promlouvá spíš f2p.
  • JustinBieber
    Half Life 3 Confirmed !
  • XXDarthVaderXX
    Člověče, pokud narážíš třeba na L4D sérii, tak tu má na starost Turtle Rock...tak že žádné omezení pro Valve. Dota 2, také by se to dalo brát tak nějak podobně. CSko? To byla spíš práce na chvíli. Než u těhle her bych hledal možné zdržení trošku jinde...Portal 2(což je pro mě možná lepší hra než celej Half Life...ano budu linčován :-D) a to už je nějaký ten pátek po vydání, tak že pokud by Valve chtělo kutit HL3, tak ho může s klidem kutit už nějaký ten pátek. No a pokud se jim nechce a hru by dělali spíše z donucení, tak takové hry pak často stojí za vyliž pr*el. Otázečku... Proč nezkusit třeba i nějakou jinou hru, od jiného studia, vývojáře? Čekat na konkrétní hru mi přijde docela hloupost.
  • Amylee.Anderson
    Ne.
  • Jestli s tímdle narážíš na DOTU tak seš .....
  • TheGGG
    Half life je overrated jak pra*e. Vychází tuny lepších FPS.
  • Nemůžu souhlasit víc a jsem rád, že v tomhle názoru nejsem sám.
  • vlastik.plaminek
    A Half Life je koridor plný panáků na zastřelení, strategie jsou plochy panáků k vyhlazení, takže vlastně nic není plnohodnotná hra. Logika jak máte doma akvárko.
  • Teď nevim kdo z vás dvou je větší hlupák jestli ty nebo eaftw..
  • Děsivé. Byl jsem nedávno přemluven k hraní Planetside 2, že prý se nemusí platit vůbec nic.

Což je sice pravda, ale na odemčení jedné zbraně za 1000 certifikátů by člověk musel hrát hodně dlouho a začíná se se zbraní jednou... Takže tahle freemium budoucnost mě děsí.
  • smejki
    samozřejmě, alternativou jsou měsíční poplatky. Ale jak vidno, není to zrovna nejživotaschopnější model. Navíc, IMHO, daleko negativněji promlouvá do designu, nežli f2p. u měsíčních poplatků jsi nucen(!) vytvářet herní vatu a designovat závislost a tím si zajistit, že se lidé neustále vrací. U f2p má větší volnost manévrování (včetně prostoru to ještě více zkonit).
  • Patrně ti šokovaní jsou "hardcore fans", kteří nevědí, že Valve sídlí v Seattlu.
  • UDH : ja ti nevim ,ale FEAR mi neprijde zrovna jako dobrej priklad AI . Uz jen z dovodu ,ze chovani nepratel bylo jen nascriptovany . Hral jsem FEAR jednicku asi tak petkrat a po kazdy se ty vjocaci chovali stejne . Poprve bomba po druhe a dal uz jen rutina .

Kvalitni umelou inteligenci mel prvni FarCry ,ale taky to slo casem prokouknout . Navic v mistnostech taky pokulhavala . Ovsem venku to bylo slusny coromoro . Zahraj si Feara vickrat zasebou a zjistis ,ze to jsou jen chytre napsany scripty .
  • Teda..ať je Valve jakýkoliv, tak tohle vážně ne. Vždyť..co L4D 2 máš? Soubor trochu navazujících map? A Portal? Hromádku logických hádanek? To vážně nejsou plnohodnotný velký hry.
  • GlaDOS
    Já nevím, ale Portal 2 a Left 4 Dead 2 mi připadají jako opravdu plnohodnotné velké hry.
  • Ale zase se podivej na WoWko. Ta hra tu smrdi kolik? 8let? a udelala si zakladnu lidi, kteri byli ochotni platit kazdy mesic. Sam sem jim nasypal pekny castky. A nemusela byt f2p. Kdyz proste udelas dobrou hru tak se ti zafinancuje, protoze si o tom lidi reknou a pudou to hrat. Pokud udelas hru f2p tak me to hned evokuje: Neni to dobra hra tak ji aspon dame v zakladni verzi zadarmo at si to ty lidi vyzkousej... Samozrejme tohle je pouze jedna strana mince. Ale predstav si situaci: Bethesda dela na Starejch svcitcich online... Kdyby ti ted rekli, ze to bude f2p hral bys to? No nehral, protoze bys hned videl, ze si sami vyvojari neveri a neveri ani tomu produktu co poslali na trh. F2p je proste cisty alibismus. Samozrejme to ber pouze jako muj nazor.
  • Adam_M
    Half-Life není ten úžasný HL kvůli AI to určitě ne tu měl více méně průměrnou ale HL byl prostě tak dobře zpracovaný a ta atmosféra tě tak vtáhla že ti ani nepřišlo že ta AI je obyčejná o to jde.A to právě teď málo kdo tak dobře udělá tu hru že si toho nevšimneš.Ovšem to je jen jedna z mnoha + skvělého HL který byl dá se říct v té době revoluční FPS.
  • Amylee.Anderson
    Já si myslim, že kdyby HL byl už smetený za stolu, tak to víme. Nehledě na to, byla to jejich první hra a měla obrovský úspěch, takže k tomu musí mít nějaký osobní vztah.
  • Mno, Ai v crysis 1 (ostatní jsem nehrál) není kdovíjak oslňující (jak se před vydáním tvůrci chvástali). Ze nakukují a umí se leknout je pěkné, ale je to úplně jednoduchý obyčejný skriptík. Ale jejich schopnost navigace v prostředí je žalostná, do všeho bourají, najíždějí do útesů, motají se kolem, dokonce umí skákat i z útesů do náručí smrti... Umí hezky hekat, ale nepředstavují žádnou výzvu.

Mrkněte do editoru, hezký pohled na to, jak ai v týhle hře vlastně funguje.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit