Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsem rad ze se VALVE zmensuje, jejich naivni rovnostarsky system proste nemuze z dlouhodobeho hlediska fungovat a stejne tak nevydavani velkych her / delani dulezitych projektu. Zleniveli a nemaji prirozenou hierarchii ktera je nutna k delani raznych rozhodnuti, jen parazituji na sve povesti a fanboyove je praisujou do nebe protoze prece HalfLife kdysi pred X lety.
    • V podstate souhlasim, az na to, ze Valve si zatim to "praisovani" porad zaslouzi, protoze zatim nevydali spatnou hru.
      Nevydavaji tech her tedkom tolik a obravdu velkou hru od HL2 nevydali, nicmene treba takovy Portal 2 byl podle me skvela hra. Dota jde mimo me a na pripadne L4D3 jsem zvedav.
      • GlaDOS
        Já nevím, ale Portal 2 a Left 4 Dead 2 mi připadají jako opravdu plnohodnotné velké hry.
        • Teda..ať je Valve jakýkoliv, tak tohle vážně ne. Vždyť..co L4D 2 máš? Soubor trochu navazujících map? A Portal? Hromádku logických hádanek? To vážně nejsou plnohodnotný velký hry.
          • vlastik.plaminek
            A Half Life je koridor plný panáků na zastřelení, strategie jsou plochy panáků k vyhlazení, takže vlastně nic není plnohodnotná hra. Logika jak máte doma akvárko.
          • Teď nevim kdo z vás dvou je větší hlupák jestli ty nebo eaftw..
    • Přesně, teď mají jen nějakou tu Dotu...pch...jen pársettisíc lidí jim to hraje...a jen mají ten jejich prťavý online obchod s velkou konkurencí jako je Origin a kde je těch 30% z prodejů produktů ostatních firem nemůže uživit.
  • to je ale strašidelnej děda...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit