Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nightborne

Lidi spolu mluvěj, divný, co?

Jan, mimochodem, žádnej Jarda.

• MickeyMutant

Pokud neobsadí Raye Stevensona, tak to nebude podle pravdy.

• iSpirit

GGG a Jarda Slavík si notují. 😂

• Jack1947

To zase nesouhlas, sice některé díls byli slabší než jiné ale borefest a natahovaný ? navíc tam pěkně zas pokročila brutalita, v rámci tv. Stranger things 2 mě docela bavilo, i když mohlo být něco lepší horší to se asi nedá všechny díly aby byli parádní a zavděčily se každému.

• nightborne

Ty hele, jestli tě sci-fi baví, první série The Expanse je s přehledem nejpomalejší a řekl bych i nejslabší. Kdybych měl ten seriál hodnotit jenom podle ní, doporučoval bych ho jenom dost opatrně - ale ve druhý a třetí řadě to dostane fakt grády. Dej tomu šanci =).

• TheGGG

expanse jsem viděl jen první season a radši zkusím knihy, každopádně na tv serial tam bylo CGI zatraceně hodně (což není na škodu, protože CGI NENÍ ŠPATNÁ VĚC)... a cgi bylo docela kvalitní, ale bylo mě doporučeno, že mám zkusit knihy že jsou lepší. Každopádně dobrých scifi seriálu z vesmíru je zatraceně málo

• nightborne

Vždyť jasný, bombastický efekty nejsou povinnou podmínkou kvalitního zážitku. Vezmi si třeba The Expanse, řekl bych pro milovníka sci-fi nejspíš nejlepší seriál v současný televizi - prakticky bez epickýho CGI, a pořád nářez. Jakmile ale přijde vata, má člověk problém neustále nepřeklikávat a najednou zjistíš, že nevíš, co se dělo poslední tři díly, a co hůř, je ti to vlastně jedno.

A s druhou řadou Stranger Things mimochodem taky souhlas, první jsem sjel za jednu noc na kraji židle, druhou jsem, přiznám se, nedokoukal. Jednou se k ní vrátím. Možná.

Altered Carbon mě celkem bavil, nicméně. Měl fajn atmosféru. Přisuzuju to tomu, že jsem bohužel (bohudík?) nečetl předlohu.

• TheGGG

druhá serie stranger things už upadala do průměru, altered carbon taky nebylo žádný terno a vzhledem k tomu jaká SJW aktivistka (její twitter mluví za vše) pracuje na zaklínači je velký důvod k obavám...

• TheGGG

přesně, iron fist a luke cage spíš podprůměr.... já sleduji seriály hodně a nemám nic proti pomalejšímu ukecanějšímu tempu a komornějším efektům, ale prostě když je to nudné a natahované, nedá se nic dělat.... punisher byl punisherem tak v posledních třech dílech a celé to stokrát viděné story o CIA dělající black ops a prodávající drogy jsem skoro prospal... již viděno v jiných seriálech několikrát... iron fist II vypadá o trošku lépe, ale popravdě se ani nedokážu přimět podívat se na druhej season JJ a LC.... defenders taky spíš jen lehký nadprůměr, každopádně hlavní zážitky pokud jde o marvel leží pro mě ve filmech.... DD S3 s Bullseyem by to mohl zachránit, ale jinak pěkná ukázka toho, že netflix zdaleka není tak boží v produkci seriálů jak se lidi tváří...

• nightborne

S Punisherem bohužel souhlas, těšil jsem se na něj jako malej a... no, řekněme, že opravdu Punisher to byl tak dva díly. Frank Castle zabíjí zločince, to je smysl jeho existence, esence jeho postavy, další elaborátní přídavný motivace nepotřebuje. To nicméně nejspíš nestačilo a bylo potřeba ho "ospravedlnit" nějakou grandiózní křížovou výpravou, co nakonec samozřejmě poslala celý punisherský gró totálně do kopru.

Iron Fist a Luke Cage... no, řekl bych, že tím, žes je označil za průměr, jsi těmhle veledílům ještě hodně nadsadil. (Ačkoliv druhá řada Cage, byla překvapivě o úroveň snesitelnější než ta první.)

• nightborne

Nebo Black Mirror, třeba. A Narcos. A šlo by toho jmenovat ještě daleko víc. Netflix má, pravda, v portfoliu i dost nepříjemný přešlapy, ale taky celou řadu povedených kousků. Tak snad se dočkáme dalšího do seznamu.

• Hidden

K tomu vyctu vyse/nize bych klidne pridal i House of Cards, Altered Carbon a Stranger Things. Kdyz uz nic jineho, Netflix se neboji do serialu nasypat penize a tak nemam zrovna pochyby, ze by nezvladli i Zaklinace.

• potěž bitcoiny

• Murlock

"Netflix" No potěž.

• proč? vždyť je to ostuda :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit