Přejít na výpis diskuzí
Vánoce strávíme ve vesmíru - Elite: Dangerous vyjde v polovině prosince
10.11.2014 | Petr Poláček
87 příspěvků
-
hral som povodnu a na tu dobu to bolo dobre, dnes s tym konceptom by to bolo automaticky propadak, ale mam jednu dobru spravu, vianoce naozaj stravim vo vesmire, a konkretne v swtor:gs
-
Celkem se toho release bojím ... Pokud Gamma 22. nepřinese nějaké zázračné změny, tak ta hra mě přijde dost dlouho před vydáním.
Chybí tam hrozně moc věcí, které by tam měli být. Z 25 lodí jich je ve hře asi 10. Celkově systém reputace mě nějak chybí. Mise jako takové sou příšerně nudné a generické. Celý vesmír je kompletně statický. Ekonomika jako taková mě přišla neexistující.
No uvidíme kolik nových věcí přinese Gamma. Protože po gamma verzi by neměl být wipe ... tím pádem už po ní asi nebudou žádné zásadní změny. Spíš opravy bugů.
Pokud bude Elite ve stavi v jakém je dneska, tak se bojím, že to většině lidí ani do konce roku nevydrží. Aspoň mě tam totálně chybí nějaký důvod hrát. A to nemám problémy se Sandbox hrama. Mám je nejradši ze všech ... Ale v Elite sem měl obrovský problém najít nějaký cíl za kterým bych šel. Kromě získávání větších lodí.
Ale doufám, že lidi v FD mají připravené na release větší množství contentu. Že hra nezůstane tak sterilní jako její alpha a beta verze. Pokud ano, tak počkám s hraním nějaký čas až začnou vypouštět další věci a expanze. -
-
Toz nekdy zalitame. Dneska mi ma prijit HOTAS Joy ;). Muj nick ve hre je Crab ;).
-
Tomu se říká plna verze? Tohle vydají jako plnou a pak další měsíce tam budou dávat to co nestihli...strasny.dnes ani Nevis zda plna je plna...
-
-
Na jednu stranu máš pravdu... na stranu druhou alespoň na té hře budou dále pracovat. Být to Ubi (těch firem je samozřejmě víc), tak to takhle vydají a šmitec. :)
-
-
Mluvis mi z duse... i kdyby tam bylo 25 lidi tak co potom? Co tam budeme delat? Ta hra se hraje tak dobre ale chybi tomu nejakej smer a cil.
-
-
Cesta je cil.
-
-
Ja se bojim aby me ta cesta ale hodne brzo neomrzela.
-
-
-
Ty seš takovej rozumbrada, který musí mít na vše názor, viď? :)
-
-
Waltar je jedným z mála rozumných tu diskutujúcich, ešte som nepostrehol že by povedal nejakú blbosť čo je tuná až extrémna vzácnosť.
-
-
souhlasim, sice mi asi 2x neodpovedel, kdyz jsem se ho na neco ptal a ma problemy se shodou podmetu a prisudku, viz: "Chybí tam hrozně moc věcí, které by tam měli být"
nebo tahle pisernost: "teď nedávno přibil i binding kláves"..., ale nazory ma konzistentni a vecne, krom toho je v dane problematice prislusne erudovan.
Jak muze takhle chytrej clovek s relevatnimi nazory psat jako re*ard? ;) Dopiluj tu gramatiku, Walltare ;) -
-
Já gramatiku nezvládám už od základní školy ... Ale už aspoň tak často nepíšu Vydět. S čím sem měl dost velký problémy.
Třeba z diktátu sem v životě nedostal nic lepšího než 5 ... A nic moc s tím neudělám. Vždycky sem záviděl lidem, kteří nemusí přemýšlet u každého slova jak se píše. Já když jednou napíšu slovo automaticky bez toho abych si ho přečetl, tak ho většinou napíšu blbě.
Ale zase na druhou stranu mám velice dobrou 3D představivost, takže tam kde lidi umírali z deskriptivní geometrie, já většinu úloh řešil bez přemýšlení, protože sem si to byl schopný bez problému představit. Ne každý jsme stejný ... a každý v něčem jiném vyniká a něco mu nejde.
A to že neodpovím, většinou znamená, že sem si toho příspěvku nevšimnul ... čtu jen to co má ten žlutý růžek a někdy napíšu příspěvek, než si přečtu všechno. -
-
Já zkoušel obě varianty ... napřed jsem vyměnil magnety úplně a zkoušel jsem různé velikosti a potom jsem nejlepší výsledek měl s necháním stávajících magnetů a přidáním dalších magnetů zvenčí.
Myslím, že průmět byl stejný (možná o něco větší) jako ten co tam jsou a tloušťka kolem 1mm ...
Prakticky oba způsoby mají stejný výsledek, jen různou kombinací různě silných magnetů dosáhneš různé citlivosti. Já sem nechtěl zvětšit citlivost, jen co nejvíc odstranit mrtvou zónu, kterou jsem měl ve středu joysticku, protože rád dělám hodně jemné korekce letu. -
Diky za info ohledne mazutu, vezmu si piznetu ;) S temi magnety jest to vec veru zajimava a klobouk dolu, ze ses do toho pustil. Mam strach, ze ten joystick znicim se svejma volsovejma rukama. Kazdopadne... pokud jsi toto podstoupil a funguje to, dokazal bys prosim posvetit, pripadne zavrhnout tuto asemblaz? ? ftp://sonsofexiled.fr/DCS/X52%20mod.pdf
diky!
EDIT: aha, tak tohle je jeste jina vopicarna, prinasejici lepsi komfort pri pohybu pakou, ty magnety se resej jinde a navodu je mnoho, nekdo vymeni za puvodni, nekdo rika, ze staci pridat lepsi magnety ke stavajicim....Jak jsi k tomu pristoupil ty? -
Mám na svojem X52 jak odstraněnou tuhle zarážku, tak vyměněné magnety v Hal senzorech. Je to o poznání lepší.
Jenom pokud to budeš dělat, tak bych si vzal nějaký nástroj ... já to vytahoval prstama a potom sem z rukou nemohl dostat mazadlo co v tom používají. Dokonce ani benzín to nerozpustil. *1*
Ohledně těch 80% nevím. To by klidně mohl být nějaký SW problém ... jako nastavená mrtvá zóna? -
Jo a jeste k ty plynovy pace...leckdo radi odstranit hardwarove detention, tzn rozebrat, prijit o zaruku..navod zde http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=67680
Prijde mi to jako zajimavej napad, nebot v Elite to asi nema moc vyuziti, spis mi to prijde jako vec na obtiz. Asi to testnu.
Obcas se mi stane, ze na full knedlik na pace vykazuje system 80% throttle, cim by to mohlo bejt? -
No profil na joysticku mám defaultní ... ale ve hře mám joystick přemapovaný. Targety mám dané na spodním kloboučku a energii na horním.
Silent running mám na velkém tlačítku na plynovce + vypuštění cartridge mám pinkie + to velké tlačítko. Boost a reverse mám spolu přehozený.
Ale přemýšlím, že si ještě udělám makra na několik nastavení energie ... Max zbraně + 2 motory, Max motory + 2 zbraně a max štíty + 2 motory. To potom hodím na pinkie + horní klobouček.
No a potom věci jako scoop, podovozek, světla ... mám na těch spodních 3 přepínačích.
No a ovládání těch oken mám na kolečko myši (je na plynovce) ale moc ho nepoužívám, protože hraju s OR a to se stačí na tu stranu jen podívat a okno se otevře. -
Hmm, dobra pripominka s tou geometrii, tam jsem byl zase v hajzlu ja :) K tematu: pouzivas vlastni profil s tim x52pro nebo ti staci ten x52pro profil ze hry?
-
-
-
-
Ne názor mám jen na hry, který mě zajímají ... a Elite je jedna z her na které se opravdu těším.
-
-
Tak samozrejme je to z vetsi casti vira, ale predpokladam, ze neni duvod nenechat velkou cast obsahu az do finalni verze a uvolnovat ho predem. Ted se testuje, nema byt vsechno.
-
-
Strč si tyhle komentáře do zadku. Tohle je diskuzní forum a jeho účel je tak diskutovat. Takové slaboduché inetelktuální impotenty tu nepotřebujeme, takže táhni. Dík.
-
-