Přejít na výpis diskuzí
Vánoce strávíme ve vesmíru - Elite: Dangerous vyjde v polovině prosince
10.11.2014 | Petr Poláček
87 příspěvků
-
A můžu se zeptat - jak to bude s těmi herními módy? To se na začátku vybere jednou zdali chci hrát offline nebo online nebo s přáteli, nebo to jde v průběhu nějak měnit? Díky
-
Můžu jen doporučit. Warthog + Oculus + pedály je něco parádního. Každá koruna se za ten joystick vyplatila. Není nad pořádnej kus železa a to doslova :)
-
Já zkoušel obě varianty ... napřed jsem vyměnil magnety úplně a zkoušel jsem různé velikosti a potom jsem nejlepší výsledek měl s necháním stávajících magnetů a přidáním dalších magnetů zvenčí.
Myslím, že průmět byl stejný (možná o něco větší) jako ten co tam jsou a tloušťka kolem 1mm ...
Prakticky oba způsoby mají stejný výsledek, jen různou kombinací různě silných magnetů dosáhneš různé citlivosti. Já sem nechtěl zvětšit citlivost, jen co nejvíc odstranit mrtvou zónu, kterou jsem měl ve středu joysticku, protože rád dělám hodně jemné korekce letu. -
Diky za info ohledne mazutu, vezmu si piznetu ;) S temi magnety jest to vec veru zajimava a klobouk dolu, ze ses do toho pustil. Mam strach, ze ten joystick znicim se svejma volsovejma rukama. Kazdopadne... pokud jsi toto podstoupil a funguje to, dokazal bys prosim posvetit, pripadne zavrhnout tuto asemblaz? ? ftp://sonsofexiled.fr/DCS/X52%20mod.pdf
diky!
EDIT: aha, tak tohle je jeste jina vopicarna, prinasejici lepsi komfort pri pohybu pakou, ty magnety se resej jinde a navodu je mnoho, nekdo vymeni za puvodni, nekdo rika, ze staci pridat lepsi magnety ke stavajicim....Jak jsi k tomu pristoupil ty? -
ale ten línej moravák jako ostatně všichni tyhle moravský liný šupáci naplaveniny zechcaný.:D na to prostě jebe...se od něj v jednom podkástu spruzele dozvím že tam není moc co ukazovat a že tu gameplay dělat kuli tomu nechce..a ted tu čtu že to za chvíly vyjde...a já o té hře nevím vůbec nic.......takže todle mě séře
-
ani tak nejde oto koukat na obrázky ze hry ktere jsem vydel i v intrech ..mě de o ty keci okolo co si o tom myslí atd...jako fanda žanru...bylo by to pro mě dost podstatné
-
No doufam ze ne ;) tak ted to dostane cocku budu hrat casto pokud do 2 let bude ko tak zaruka.Proto jsem to bral z kamenaku.Jinak potom pokud by se to vys... tak oprava nebo nove :( njn co nadelas.pedali nechci.
-
Tak Freelancer měl být to co je dneska Star Citizen. Akorát Chris narazil na technické limity tehdejších PC + Microsoft ho přinutil aby tu hru osekal.
-
Jo, myslím si, že Freelancer tomu, co se dnes tvoří položil v základy. Jak píšeš. Hra je úžasně hratelná, intuitivní a dobře ovladatelná a to světe div se: Je od Microsoftu :-D
Stále to na LAN párty občas hrajeme a online rovněž.. I když jen na VPN privátním serveru, ale to nám vlastně vyhovuje. -
2alien5: Jestli se neco vysere, tak twist. Pokud mas pedaly, tak ti je to jedno, ale i tak.
-
Freelancer byl (a stale je) moc fajn v tom, ze se i v multaku dal ten pribeh odehrat, behalo to velmi svizne a ovladani bylo proste nadherny. Zadny slozitosti a pritom dokonale funkcni s mysi.
Jinak doporucju Edge Of Chaos 2. Graficky to neurazi ani dnes (videa pravda jsou lowres, ale hra jako takova chodi klidne v HD). Vesmir ale funguje velmi pekne. Neco takoveho by se mi jako multak ve vetsim meritku libilo, samo kdyby ty giganticky nakladaky ovladali hraci. -
Toz nekdy zalitame. Dneska mi ma prijit HOTAS Joy ;). Muj nick ve hre je Crab ;).
-
Mám na svojem X52 jak odstraněnou tuhle zarážku, tak vyměněné magnety v Hal senzorech. Je to o poznání lepší.
Jenom pokud to budeš dělat, tak bych si vzal nějaký nástroj ... já to vytahoval prstama a potom sem z rukou nemohl dostat mazadlo co v tom používají. Dokonce ani benzín to nerozpustil. *1*
Ohledně těch 80% nevím. To by klidně mohl být nějaký SW problém ... jako nastavená mrtvá zóna? -
Jo a jeste k ty plynovy pace...leckdo radi odstranit hardwarove detention, tzn rozebrat, prijit o zaruku..navod zde http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=67680
Prijde mi to jako zajimavej napad, nebot v Elite to asi nema moc vyuziti, spis mi to prijde jako vec na obtiz. Asi to testnu.
Obcas se mi stane, ze na full knedlik na pace vykazuje system 80% throttle, cim by to mohlo bejt? -
Hral jsem jak puvodni Elite, tak Wing Commander. Absencii pribehu v Elite bych urcite nebral jako prusvih, ten nebyl ani v puvodnich dilech a jejich krasa spocivala prave v te volnosti a hratelnosti ve stylu "delej si co chces". Pribehovy byl Wing Commander, ale to byla trosku jina hra, byt se odehravala ve vesmiru. Pravdou je, ze to asi muze odradit spoustu lidi, ale ja uz od zacatku tudle hru beru jako neco pro velmi specificke publikum. Otazka, jak se to projevi na prodejnosti hry po vydani ;)
-
Bude to pouzitelnejsi jen se bojim aby to utahlo PC...
-
Pedaly nemam ale X52 jede bez jedineho zaskobrtnuti.
-
No profil na joysticku mám defaultní ... ale ve hře mám joystick přemapovaný. Targety mám dané na spodním kloboučku a energii na horním.
Silent running mám na velkém tlačítku na plynovce + vypuštění cartridge mám pinkie + to velké tlačítko. Boost a reverse mám spolu přehozený.
Ale přemýšlím, že si ještě udělám makra na několik nastavení energie ... Max zbraně + 2 motory, Max motory + 2 zbraně a max štíty + 2 motory. To potom hodím na pinkie + horní klobouček.
No a potom věci jako scoop, podovozek, světla ... mám na těch spodních 3 přepínačích.
No a ovládání těch oken mám na kolečko myši (je na plynovce) ale moc ho nepoužívám, protože hraju s OR a to se stačí na tu stranu jen podívat a okno se otevře. -
Hmm, dobra pripominka s tou geometrii, tam jsem byl zase v hajzlu ja :) K tematu: pouzivas vlastni profil s tim x52pro nebo ti staci ten x52pro profil ze hry?
-
Já gramatiku nezvládám už od základní školy ... Ale už aspoň tak často nepíšu Vydět. S čím sem měl dost velký problémy.
Třeba z diktátu sem v životě nedostal nic lepšího než 5 ... A nic moc s tím neudělám. Vždycky sem záviděl lidem, kteří nemusí přemýšlet u každého slova jak se píše. Já když jednou napíšu slovo automaticky bez toho abych si ho přečetl, tak ho většinou napíšu blbě.
Ale zase na druhou stranu mám velice dobrou 3D představivost, takže tam kde lidi umírali z deskriptivní geometrie, já většinu úloh řešil bez přemýšlení, protože sem si to byl schopný bez problému představit. Ne každý jsme stejný ... a každý v něčem jiném vyniká a něco mu nejde.
A to že neodpovím, většinou znamená, že sem si toho příspěvku nevšimnul ... čtu jen to co má ten žlutý růžek a někdy napíšu příspěvek, než si přečtu všechno.