Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mam x52 pro a slape v Elite vyborne, jen to chce trpelivost si s tim vyhrat a idealne to nastavit, pak naprosta nadhera a vylozene pozitek z letu. Doporucuju.
  • souhlasim, sice mi asi 2x neodpovedel, kdyz jsem se ho na neco ptal a ma problemy se shodou podmetu a prisudku, viz: "Chybí tam hrozně moc věcí, které by tam měli být"
    nebo tahle pisernost: "teď nedávno přibil i binding kláves"..., ale nazory ma konzistentni a vecne, krom toho je v dane problematice prislusne erudovan.

Jak muze takhle chytrej clovek s relevatnimi nazory psat jako re*ard? ;) Dopiluj tu gramatiku, Walltare ;)
  • Obojí, jak Elite, tak Star Citizen byly moje moc očekávaný hry. Určitě hodně z vás pamatují věci, jako Wing Commander, Freelancer, nebo třeba Privateer serii.
    Všechny tyhle hry měly ale jednu věc, kterou zoufale postrádám teď. Příběh!!
    Je to děsná škoda, že není zakomponován v Elite už v jeho vydání. To by byla zatím motivace to hrát (třeba i v coopu na lokálním LAN, nebo i s otevřenou komunitou). Tím by se mohl oťukat vesmír, lodě a bylo by tam zatím "co dělat".
    Děsně mi chybí potkávat tam zase nějaký charaktery, jako byl třeba Maniac ve WC serii atd.

Hodit hráče do otevřeného vesmíru, byť fantasticky udělaného, kde toho zatím moc na práci není, je asi možná i trochu průšvih.

Moc těm hrám fandím a budu zatím taky ve vyčkávacím módu, kam se po nějaké době vydání budou ubírat.
  • wenceslaus
    Zkousel - ale komplikuje to fakt, ze v menu nevidim mys. Navic to dela fakt pitomosti - napr mam strelbu nastavenou na spoust, ale z nejakeho duvodu strilim i plynovou pakou :-)
    Na forech hraci doporucujou nepouzivat pedaly a plyn holt. pouzivat na klavesnici :-/
    Chtel jsem jen vedet, jestli jsou na tom ostatní joysticky lepe... dobre ze jsou.
  • walltar
    Jo pokud se mezi 22. a 16. něco nepodělá ... říkali, že nebude wipe pokud to nebude absolutně nutné.
  • walltar
    Absolutně stejně jsou ty přepínače i na X52 ... ty pod joystickem.
  • Díkes. Takže poslední wipe je 22.? OK
  • Jo jsou ale stejne je nebudu moc pouzivat hlavni je klacek kloboucky a plynovka.Spise cekam co se mi tam vys..re;) proto jsem to bral z kamenaku :) no v kombinaci s moji strike 5 klavesnici to bude super. Hlavne citlivost a presnost budu uplne nekde jinde..
  • hmm koukam po recenzich a na x55 me neskutecne vytaci jedna prkotina.. ty prepinace jsou spis tlacitka nezustavaji v poloze :(

a warthog je cenove zase jinde... peklo si neco vybrat :(
  • po zkusenostech nici gameplay z games radeji nechci.. na netu jich je dost.. (i kdyz proc vlastne..jde se litat)
  • Poláčku ty amatére tenhle neprofesionalní přístup!!!!! chceme gamesplay ne tvoje keci že tam není co dělat a pak to za měsíc vydavaj ?..pan poláček je tak liný nebo tak neschopný?....ještě k tomu s tím že je to jeho nej žánr..to bych blil....dělej svojí praci kujva!!!!! *5*
  • walltar
    No mě jede X52 bez problémů. Pedály nemám. Zkoušel si to přenastavit? Ono je to celé ovládání v začátcích ... teď nedávno přibil i binding kláves, ale pořád je to celkem dost nedodělané.
  • wenceslaus
    Warthog + Oculus.... ach! Snad jednou... :-)

P.S. A jak fungujou tyhle joysticky v SC? Na mem Saitek AV8R to zrovna neslape ideálně. A po zapojení pedálu zacne má drahá Aurora rotovat doleva... :-O
  • Volas do tmy.nikdo te neposlouchaaaaaa ;;)))
  • walltar
    Ono nebude 80milionů možná ... Ono bude určitě. Podívej se na statistiky peněz, které proudí do SC. Pořád se to drží na podobné hladině. Určitě to časem zpomalí, ale to nebude zase tak brzo. Pokud teno rok udělají zase výroční akci na lodě, jak minulý rok, tak se dostanou na 65 - 70 mil ...

A že se žádné kopie neprodají po vydání? Mají prodaných nějakých 500K kopií hry. A já si myslím, že při launchi se toho prodá podstatně víc. Ta hra má hype jako blázen ... hromada lidí to bude chtít zkusit.
  • Jiste, a vsici to delaj pro lasku tobe ... vis o vyvoji lautr velky howno.
  • Podivej, podobny kampane maji jen jedno pravidlo - zdroj penez setrvale vysycha, takze agrumentovat tim, ze mozna bude 80M ...

Pristup Elite je daleko pragmatictejsi a lepsi. Proste udelali sme kampan, dosteli sme nejaky prachy a za to sme neco udelali. Jeste lepsi je pristup Minecraftu - tuhle sem neco udelal, jestli se vam to libi, poslete mi prachy a ja budu pokracovat.

Ano, chapu ze minecraft je vylozene lowcost projekt, ale na druhou stranu, je to zdaleka nejhratelnejsi hra za posledni roky.

Prave tim, ze delas vsechno (vylepsujes tu kadiboudu) se velmi rychle a snadno dostanes do stavu, kdy mas vykopany zaklady, ale posadit se nemas kam, protoze si se za tech vic a vic penez rozhod postavit vetsi a vetsi ... Jedinej spravnej postup mel vypadat tak, ze meli vzit to, co slibili jako zaklad pro kampan a presne to meli (ve slibenym terminu) vytvorit (a dodat donatorum). Teprve pak meli ric, OK, jsou tu naky dalsich $$$ => muzeme tam pridat to ci ono.

Uvedom si, ze SC ani dalsi podobny projekty zadny prodeje mit nebudou. Respektive naprosto minimalni, protoze drtiva vetsina zajemcu prispela. A SC uplne stejne pocita s tim, ze "vyda" hru bez drtivy vetsiny slibovany funcionality. Kdyz se ovsem podivam jak to delaji, tak je mi z toho blivno. 4x odkladat soubojovej modul a nakonec ho vydat ve stavu, ze 80% lidem to nejde ani spustit? Tomu se rika poradne si nadelat do vlastniho hnizda.
  • alien5
    Stale to nechapes a ani nevis co to je vyvoj s komunitou. Vyvoj hry se odehrava na vice castech ktere se po te slozi a je hra, ale to TOBE NIKDY NEDOJDE.Plkej si dal..
  • alien5
    Tak nepis prazdne plky ktere nikoho nezajimaji.Vsimni si liku, nikoho to tvoje plkani nezajima akotad zaplnujes diskuzi.. omg
  • walltar
    A přitom SC má úplně stejné plány jako lidi, kteří dělají elite ... Akorát místo toho aby to dělali jedno po druhém, to dělají všechno zároveň. Právě protože mají ty peníze to udělat jednou a pořádně.

Elite taky chce chození po lodích, FPS, Přistávání na planetách .... ale aby tohle bylo, tak hra musí vyjít a vydělat jim peníze. S tímhle si zatím lidi v CIG nemusí dělat starosti, protože mají peněz dost na celkem ještě dlouhou dobu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit