Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hral som povodnu a na tu dobu to bolo dobre, dnes s tym konceptom by to bolo automaticky propadak, ale mam jednu dobru spravu, vianoce naozaj stravim vo vesmire, a konkretne v swtor:gs
  • walltar
    Ne názor mám jen na hry, který mě zajímají ... a Elite je jedna z her na které se opravdu těším.
  • Strč si tyhle komentáře do zadku. Tohle je diskuzní forum a jeho účel je tak diskutovat. Takové slaboduché inetelktuální impotenty tu nepotřebujeme, takže táhni. Dík.
  • Tomu se říká plna verze? Tohle vydají jako plnou a pak další měsíce tam budou dávat to co nestihli...strasny.dnes ani Nevis zda plna je plna...
  • Mluvis mi z duse... i kdyby tam bylo 25 lidi tak co potom? Co tam budeme delat? Ta hra se hraje tak dobre ale chybi tomu nejakej smer a cil.
  • Ty seš takovej rozumbrada, který musí mít na vše názor, viď? :)
  • walltar
    Celkem se toho release bojím ... Pokud Gamma 22. nepřinese nějaké zázračné změny, tak ta hra mě přijde dost dlouho před vydáním.

Chybí tam hrozně moc věcí, které by tam měli být. Z 25 lodí jich je ve hře asi 10. Celkově systém reputace mě nějak chybí. Mise jako takové sou příšerně nudné a generické. Celý vesmír je kompletně statický. Ekonomika jako taková mě přišla neexistující.

No uvidíme kolik nových věcí přinese Gamma. Protože po gamma verzi by neměl být wipe ... tím pádem už po ní asi nebudou žádné zásadní změny. Spíš opravy bugů.

Pokud bude Elite ve stavi v jakém je dneska, tak se bojím, že to většině lidí ani do konce roku nevydrží. Aspoň mě tam totálně chybí nějaký důvod hrát. A to nemám problémy se Sandbox hrama. Mám je nejradši ze všech ... Ale v Elite sem měl obrovský problém najít nějaký cíl za kterým bych šel. Kromě získávání větších lodí.

Ale doufám, že lidi v FD mají připravené na release větší množství contentu. Že hra nezůstane tak sterilní jako její alpha a beta verze. Pokud ano, tak počkám s hraním nějaký čas až začnou vypouštět další věci a expanze.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit