Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No ja jsem si to musel vyzkouset sam a na dokovani a litani je OR super. Jenom ty souboje jsou obcas problem protoze kdyz ti nekdo uleti dal tak mzourat na 5 pixelu nekde v dalce me uplne nebavilo. Cteni nekterych napisu taky neni uplny labuzo.
  • Veskoslav
    Až později, ale je to v plánu (na netu už unikly nějaké náznaky)
  • Ja se bojim aby me ta cesta ale hodne brzo neomrzela.
  • walltar
    Ze začátku určitě ne.
  • Neví někdo, zda-li bude možnost stavět vlastní továrny a komplexy jako v univerzu X?
  • walltar
    Pokud vím, tak ji neplánují ... Možná až budou hotové verze pro Mac, Xbox, Playstation a pokud se bude hra dobře prodávat.
  • Nemáš informáciu, či nezmienili okrem Mac verzie aj Linux verziu?
  • Na jednu stranu máš pravdu... na stranu druhou alespoň na té hře budou dále pracovat. Být to Ubi (těch firem je samozřejmě víc), tak to takhle vydají a šmitec. :)
  • Vegen
    A bude na Games OR gameplay ještě před vydáním hry? :D Klidně ať k tomu posadí Julku.
  • walltar
    Já osobně taky doufám, že to výjde, protože Elite je jeden z mála Vesmírných simulátorů, který bude teď dostupný.

Sice se mě koncept SC líbí víc, ale Elite bych hrát prakticky až do jeho vydání, což je celkem dlouhá doba.

Ono každopádně horší, než X:Rebirth to nebude a lidi co hrajou vesmírné simulace nemají moc na výběr, takže už jen díky tomu by se to nemuselo prodávat špatně. Takže uvidíme.
  • Jemu bych to hrát nedal.
  • Jo jenze Braben ma zavedenou firmu, nevznikla jen kvůli Elite, takze muze mit nejake moznosti prijmu.Klidne muze dojit na to ze když tahle verze bude uspesna, ujme se toho nejakej vetsi vydavatel atd. tezko soudit, ale Braben mi nikdy neprisel jako někdo kdo nevi co dela, a navíc další Elite je jeho zivotni sen, podle me si to hlida jak pes kost.
    Ja se modlim aby mu to vyslo, protože koncept Elite je pro me osobne to nejlepší co mi muze vesmirna simulace nabidnout.
  • walltar
    No to je otázka co je lepší přístup ... Pokud ta první verze bude brzo, ale bude špatná, tak ji sjedou všichni recenzenti (a je potřeba si uvědomit, ře FD nemá prachy na úplatky) a to může celkem poškodit prodejnost hry.

A pokud se nebude hra dobře prodávat, tak si nemyslím, že budou mít peníze na to aby mohli pracovat na tom co tam chybí. Oni mají plány na přistávání na planetách, na chození po stanicích a FPS boj ... ale kde na ty plány vezmou, když se celá hra financuje z prodejů hry samotné a nějakých věcí v shopu?

Já doufám, že se hra bude prodávat dobře a na všechno peníze budou ... ale radši bych hotovou verzi za rok nebo dva, než všechno v expanzích v době když už tu hru vůbec nebudu hrát a nebudu mít chuť se k ní vracet.
  • Samo je otázka, co tam všechno bude a nebude. Ale prijde mi to lepsi pristup nez Star Citizen kde to opravdu vypada na hodne dlouho nez aspoň něco skutecne bude.
    Brabena jsem lehce podporil, tak se uvidi s cim vyrazi do boje...jen se modlim aby to pak nezaplatoval dalších 5 let, doufam ze se v nem nepletu, ze to není tluchuba a kecal.
  • Cesta je cil.
  • Koukal jsem že si to například i loguje IP adresy pilotů, který jsem potkal. Takže udělat takovej menší DDoS útok na pilota na kterýho zrovna útočim nebude problém.Tomu říkám Electronic Warfare :) Kam se na to hrabe EVE :).
    Jinak taky hraju spíš private group, ale kámoš hraje open a problémy má jen zřídka.
    Mimochodem aháá, tak proto jsem nemohl jumpnout do Solu :) Když ono to napíše jenom FrameDrive Malfunction.
    Nevíte jak je to s upravováním lodí? Sehnat lepší moduly do Sidewindera je peklo. Včera jsem asi hodinu prolítával různý HiTech soustavy a nesehnal jsem skoro nic. Do Haulera jsem na Energy Coupling (rozvod energie, nedám to teď z hlavy) narazil úplně náhodou po tom co jsem to už dávno vzdal.
    Jak je to vůbec s těma upgradama? Mizí ze stanic, nebo je tam nabídka stabilní? Jde A2 FrameDrive objevený v Haulerovi dát do Sidewindera kterej má tentýž slot pro motory? Cíleně si letět vylepšit loď je celkem utopie.
  • Tak samozrejme je to z vetsi casti vira, ale predpokladam, ze neni duvod nenechat velkou cast obsahu az do finalni verze a uvolnovat ho predem. Ted se testuje, nema byt vsechno.
  • walltar
    Já to hraju už od premium bety a taky myslím, že vydání je předčasný. To že jim dochází peníze byla první věc co mě napadla. A potom taky, že prostě chtějí dodržet to datum vydání, které stanovili za každou cenu.

Hlavní je aby odstranili bugy, které se v MP hře opakují pořád dokola. Ono celkově to jejich MP stojí za nic a já třeba vůbec nebudu hrát otevřené MP mimo skupinu přátel. Je to P2P technologie + pokud vím, tak hra ukládá všechno u člověka na HDD. Takže nejpozděj do týdne budou hackeři ničit ekonomiku a cheateři ničit gameplay všech co hrají open MP. Jen jsem rád, že tam ta možnost hrát sólo nebo s přáteli bude.
  • Ale už to bude oficiálně vydané, tak může Petr udělat konečně ten gamesplay :)
  • Nehrál jsem, ale hodně jsem si o této hře četl. Obávám se, že vydání je velmi předčasné. Měli počkat nejméně do toho výročí. Nejspíše potřebují prachy, tak to bohužel vydají takto předčasně. Je to velká škoda.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit