Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • walltar
    No já nevím ... ale viděl si ty dema co ukazovali? Ukaž mě někoho, kdo udělal něco podobnýho z 30M USD?

A těch 60M není konečná částka. Nedivil bych se, kdyby to časem šlo na 80 milionů... A pokud ty peníze mají, tak proč to neudělat pořádně?
  • kdybych mel psat jen o tom co mne zajima tak sem nepíšu vubec *7*
  • Tak minimalne jim nikdo nebude moct predhazovat, ze neco slibili a pak to 10x odlozili a stejne to pustili ven ve stavu, kdy se to neda ani spustit (SC).

SC mi totiz naprosto dokonale vzbuzuje asociace na tema ... potrebuju kadibudku, tzn par prken kolem diry do zeme, ale dostal sem na ni 60M, tak ji zacnu vylepsovat - dame pozlaceny prkynko, misto diry v zemi dame super uber ekologicky odlucovac/zpracovavac/... vykalu ... a tak vylepsujeme a vylepsujeme, a pritom chodime sr.t do lesa za smrk a vytirame si lopuchem (pripadne jehlicim) protoze potrebujeme prece jeste vylepsit tu nasi uber kadiboudu, aby to nevypadalo, ze sme za 60M postavili diru v zemi a par prken.

Vysledkem pak je, ze stvorime splachovaci ha.lik, ale chybi privod vody, elektricky otvirani, ale chybi privod elektriky ...
  • Nekoukej jen na High-Tech systémy ale i na Industrial. Nejvíc upgradů většinou najdeš na Orbis stanicích. Další trik je, že sousedící systémy většinou nabízejí podobný sortiment, takže když něco nenajdeš v jednom systému, nemá cenu kontrolovat další v okruhu 20LY.
    A taky, asi aby popohnali hráče dál od původní "bubliny", A a B výbavko většinou najdeš spíš v okrajových systémech.

Nicméně teď je to stejně passé. 22. listopadu nás čeká wipe serverů a přechod do pre-release gammy, takže nemá cenu něco moc syslit, spíš tak maximálně pilovat PvP skill. Že přijdeš o prachy a nasbíráš bounty, to teď nevadí :)
  • Jestli vladnes nasobilkou z prvni tridy ZS, tak bys moh aspon tusit, ze (minimalne) 1/2 tech penez (ano tech 60M) uz propalili a vysledek teda nic moc. Oni totiz lidi vetsinou chteji neco zrat a nekde bydlet. A dost casto se nespokojej jen s tim.
  • walltar
    No pokud ti nevadí cenový rozdíl (1600,-), tak určitě kup X55 ... X52 se vyplatí jen pokud chceš co nejvíc ušetřit a přitom chceš HOTAS (A nechceš Thrustmaster hotas X). Ale je to Saitek, takže se to chce obrnit a hodně sledovat jestli na něm něco neodchází. Zrovna X55 má celkem problémy s QC, takže docela dost kusů mají závady. Ale to už je u Saiteku celkem normální. Já naštěstí neměl u svého X52P problém a mám ho už skoro od doby co se začal vyrábět.

Potom další varianta je Thrustmaster Hotad Warthog ... akorát ten už je cenově někde jinde (Jen joystick stojí jako celý tenhle HOTAS) + jsou k němu potřeba pedály.
  • ne ani o tom nemluvi... spis bude pristavani na planetach, hangar, pohyb po lodi i mimo a mozna i fps modul.. proste to same co SC jen s tim rozdilem, ze to opravdu vyjde.. :)
  • hmm jsem pokukoval po x52pro, ale tohle vypada drsnejc.. vic prepinacu min digi.. hm hm tak a mam brouka v hlave.. dekuju ti :D
  • Já chci gamesplay. Chci chci chci! A to moc. Pleeeeeaaaase, Takhle navnadit a pak nás trápit, to není hezký. Takže gamesplay. GAMESPLAY.
  • Rekl bych, ze penize jim nedosly a nejsou na tom spatne, viz. vyrocni zprava Frontieru. Ale za a] slibili vydani na 2014, za b] vanocni trh. Pokud budou po vydani sypat dalsi updaty, nevidim v tom problem. Hra i ted v bete toho obsahuje celkem dost, byt se to samozrejme ostrilenym letcum po vsem tom hrani a zkouseni uz nezda. :)
  • Waltar je jedným z mála rozumných tu diskutujúcich, ešte som nepostrehol že by povedal nejakú blbosť čo je tuná až extrémna vzácnosť.
  • walltar
    No tak oni narozdíl od FD mají 61milionů a nemají žádné investory. Takže není důvod aby jim v brzké době docházeli peníze.

Elite by takhle udělat nešla ... já si myslím, že jim už ty peníze teď došli a proto vypouští ve stavu v jakém jsou.
  • Mno a SC vyda par polonefunkcnich 10x odlozenych demicek, propali vsechny prachy na "jeste tam musime pridat tohle" a vysledkem bude, ze az prachy dojdou, tak prohlasej "sorry".
  • alien5
    Jo ten FC by to mel nakopnout a udelat neco pouzitelneho. Ja na VR prilbu take cekam celej zivot od shlednuti Travnikare a Johny mnemonic :)) Jo uz to davno melo bejt. To si museli kluci v garazi neco spichnout a najednou to dela kde kdo a je boom VR, Hrozny !! Navic by je meli zalovat za patenty..
  • alien5
    Ja asi projdu vsechny clanky na tiscali a vsude mimo ELITE a SC budu psat: "to nebudu hrat neb me to nezajima :))) "
  • walltar
    No potřeba si taky uvědomit, že DK2 má pentilní oled. Tam je subpixelů, než na normálním RGB displeji. A jsou jinak složené. To taky moc nepomáhá.

Já si myslím, že CV1 s 1440 nebo 1600 bude použitelný. Pokud bude mít normální RGB displej + nějaký lehký difuzní filtr, který taky pomůže aby si jednotlivé pixely neviděl.

Ale tak 8K bude potřeba aby si měl rozlišení stejné jako dnešní monitor. Což by asi šlo s 4K rendrem + interpolací. Ale na to zase neexistuje displej.
  • Zitra mi ma prijit X-55 saitek tak budu mit co hrat nez vyjde SC. Kdyby SC nebyl hral bych elite.Diky za kazdej simulator. Uvidim jak me to bude bavit.Akorat je skoda ze treba zatim nejde cucet na svoji lod zvenci a 3th person projit se okolo lodi ...atd..treba nechapu proc nahledy lodi nejsou textury proc tam je obrys oranzovej atd..
    Plus ten textovej mod vseho trh mise fiting je hroznej.Zlaty Eve online.Hrat budu a uvidim...
  • ja tam vanoce travit nebudu pač mne to moc nezajíma
  • Ja myslim ze na nejaky zasadni zlepseni bud bude potreba mnohem mnohem vyssi rozliseni coz je vzhledem k vykonu soucasnych grafickych karet spis utopie a nebo vymyslet display u ktereho nejsou tak vyrazne "mezery" mezi pixelama. Kdyz jsem si to nasadil na oblicej bylo to pro me v prvni chvili trochu zklamani... je pravda ze to zklamani bylo jen do te chvile nez jsem se nadzvednul a videl predek sveho sidewinderu predemnou a nez jsem zacal prolitavat vsema tesnyma prostorama ktery jsem nasel okolo vesmirnych stanic :D
  • walltar
    Jo OR bude super, až bude mít trošku lepší rozlišení. Ale osobně budu hrát Elite hlavně na OR. Je to prostě úplně jinej zážitek.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit