Přejít na výpis diskuzí
Vánoce strávíme ve vesmíru - Elite: Dangerous vyjde v polovině prosince
10.11.2014 | Petr Poláček
87 příspěvků
-
hral som povodnu a na tu dobu to bolo dobre, dnes s tym konceptom by to bolo automaticky propadak, ale mam jednu dobru spravu, vianoce naozaj stravim vo vesmire, a konkretne v swtor:gs
-
Zitra mi ma prijit X-55 saitek tak budu mit co hrat nez vyjde SC. Kdyby SC nebyl hral bych elite.Diky za kazdej simulator. Uvidim jak me to bude bavit.Akorat je skoda ze treba zatim nejde cucet na svoji lod zvenci a 3th person projit se okolo lodi ...atd..treba nechapu proc nahledy lodi nejsou textury proc tam je obrys oranzovej atd..
Plus ten textovej mod vseho trh mise fiting je hroznej.Zlaty Eve online.Hrat budu a uvidim... -
-
hmm jsem pokukoval po x52pro, ale tohle vypada drsnejc.. vic prepinacu min digi.. hm hm tak a mam brouka v hlave.. dekuju ti :D
-
-
Mam x52 pro a slape v Elite vyborne, jen to chce trpelivost si s tim vyhrat a idealne to nastavit, pak naprosta nadhera a vylozene pozitek z letu. Doporucuju.
-
No pokud ti nevadí cenový rozdíl (1600,-), tak určitě kup X55 ... X52 se vyplatí jen pokud chceš co nejvíc ušetřit a přitom chceš HOTAS (A nechceš Thrustmaster hotas X). Ale je to Saitek, takže se to chce obrnit a hodně sledovat jestli na něm něco neodchází. Zrovna X55 má celkem problémy s QC, takže docela dost kusů mají závady. Ale to už je u Saiteku celkem normální. Já naštěstí neměl u svého X52P problém a mám ho už skoro od doby co se začal vyrábět.
Potom další varianta je Thrustmaster Hotad Warthog ... akorát ten už je cenově někde jinde (Jen joystick stojí jako celý tenhle HOTAS) + jsou k němu potřeba pedály. -
-
Warthog + Oculus.... ach! Snad jednou... :-)
P.S. A jak fungujou tyhle joysticky v SC? Na mem Saitek AV8R to zrovna neslape ideálně. A po zapojení pedálu zacne má drahá Aurora rotovat doleva... :-O -
-
Můžu jen doporučit. Warthog + Oculus + pedály je něco parádního. Každá koruna se za ten joystick vyplatila. Není nad pořádnej kus železa a to doslova :)
-
Pedaly nemam ale X52 jede bez jedineho zaskobrtnuti.
-
No mě jede X52 bez problémů. Pedály nemám. Zkoušel si to přenastavit? Ono je to celé ovládání v začátcích ... teď nedávno přibil i binding kláves, ale pořád je to celkem dost nedodělané.
-
-
2alien5: Jestli se neco vysere, tak twist. Pokud mas pedaly, tak ti je to jedno, ale i tak.
-
-
Reakce na příspěvek:
No doufam ze ne ;) tak ted to dostane cocku budu hrat casto pokud do 2 let bude ko tak zaruka.Proto jsem to bral z kamenaku.Jinak potom pokud by se to vys... tak oprava nebo nove :( njn co nadelas.pedali nechci.
-
-
Zkousel - ale komplikuje to fakt, ze v menu nevidim mys. Navic to dela fakt pitomosti - napr mam strelbu nastavenou na spoust, ale z nejakeho duvodu strilim i plynovou pakou :-)
Na forech hraci doporucujou nepouzivat pedaly a plyn holt. pouzivat na klavesnici :-/
Chtel jsem jen vedet, jestli jsou na tom ostatní joysticky lepe... dobre ze jsou. -
Absolutně stejně jsou ty přepínače i na X52 ... ty pod joystickem.
-
hmm koukam po recenzich a na x55 me neskutecne vytaci jedna prkotina.. ty prepinace jsou spis tlacitka nezustavaji v poloze :(
a warthog je cenove zase jinde... peklo si neco vybrat :( -
-
Reakce na příspěvek:
Jo jsou ale stejne je nebudu moc pouzivat hlavni je klacek kloboucky a plynovka.Spise cekam co se mi tam vys..re;) proto jsem to bral z kamenaku :) no v kombinaci s moji strike 5 klavesnici to bude super. Hlavne citlivost a presnost budu uplne nekde jinde..
-
-
-
-
-
-