Přejít na výpis diskuzí
Vaše rozhodnutí se promítnou v celé StarCraft II trilogii
11.1.2013 | Adam Homola
35 příspěvků
-
to je blbost, ty mám všechny (ty kampaňové)
-
V tom případě bys měl být v klidu, protože to bude nahrávat asi podle achievementů.
-
gabriel tosh byla nejlepší "vedlejší" postava z WoL .)) .. a když jste šli osvobozovat to vězení, tak největší satisfakce byla, když se člověk o pár misí později dozvěděl, že Nova vlastně lhala o nebezpečnosti specter.
-
no jo, jenže já to zahrál vícekrát a pokaždé jinak a jen první průchod počítám jako svou volbu příběhu *1*
-
Už se promítlo, to když jsem se rozhodlu neutrácet za tudle kravinu ani kačku.
-
Blizz to zatím nespecifikoval a nejsem si jistý, ale tuším že tahle rozhodnutí mají vývojáři někde v cloudu, takže savy snad netřeba. Snad.
-
Pěkné, ale doufám, že si budu moct naklikat, která rozhodnutí jsem učinil, anžto savy dávno nemám a nebudu hrát už asi počtvrté WoL jenom kvůli HotS.
-
možná zpracovala automatická oprava textu, někdy je to děsná sviňa *3*
-
Autore článku, to si snad děláš legraci s tím, že tam x-krát napíšeš "kanón". To nemůžeš myslet vážně, že ne?! Proboha, nauč se česky. *10*
-
ja to dohral nekolikrat kazdopadne vyzkousel jsem vsechny volby tak to jsem zvedav co se odemkne....
-
beta je dostupna prakticky pro kazdeho (staci si ji treba jen "jako" predobjednat)... kazdopadne je to JEN beta MP z kampane tam neuvidite ani ikonku *3*
-
mám dojem, že momentálně je beta dostupná jen těm, kteří si HoS předobjednali u blizzardu
-
Pomáhat Nově ... tsk.
Abych po zkouškovém znova dohrál WoL. -
Ksakru, pár postav jsem zabil *1*
-
ted je open beta nebo jak to vlastne je? premyslim ze bych to opet nainstaloval