Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • smejki
    to je blbost, ty mám všechny (ty kampaňové)
  • Ronox
    V tom případě bys měl být v klidu, protože to bude nahrávat asi podle achievementů.
  • gabriel tosh byla nejlepší "vedlejší" postava z WoL .)) .. a když jste šli osvobozovat to vězení, tak největší satisfakce byla, když se člověk o pár misí později dozvěděl, že Nova vlastně lhala o nebezpečnosti specter.
  • smejki
    no jo, jenže já to zahrál vícekrát a pokaždé jinak a jen první průchod počítám jako svou volbu příběhu *1*
  • Už se promítlo, to když jsem se rozhodlu neutrácet za tudle kravinu ani kačku.
  • Overwatch
    Blizz to zatím nespecifikoval a nejsem si jistý, ale tuším že tahle rozhodnutí mají vývojáři někde v cloudu, takže savy snad netřeba. Snad.
  • smejki
    Pěkné, ale doufám, že si budu moct naklikat, která rozhodnutí jsem učinil, anžto savy dávno nemám a nebudu hrát už asi počtvrté WoL jenom kvůli HotS.
  • smejki
    možná zpracovala automatická oprava textu, někdy je to děsná sviňa *3*
  • Autore článku, to si snad děláš legraci s tím, že tam x-krát napíšeš "kanón". To nemůžeš myslet vážně, že ne?! Proboha, nauč se česky. *10*
  • ja to dohral nekolikrat kazdopadne vyzkousel jsem vsechny volby tak to jsem zvedav co se odemkne....
  • beta je dostupna prakticky pro kazdeho (staci si ji treba jen "jako" predobjednat)... kazdopadne je to JEN beta MP z kampane tam neuvidite ani ikonku *3*
  • Qub4_honor
    mám dojem, že momentálně je beta dostupná jen těm, kteří si HoS předobjednali u blizzardu
  • Zayl
    Pomáhat Nově ... tsk.

Abych po zkouškovém znova dohrál WoL.
  • Veskoslav
    Ksakru, pár postav jsem zabil *1*
  • ted je open beta nebo jak to vlastne je? premyslim ze bych to opet nainstaloval

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit