Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja si u tohohle fenomenu pripadam jako nejaky zaostaly neandrtalec, ktereho prenesli do 21. stoleti. A to nejsem starec, mam rad hry a mam rad internety, ale tohle mi... ja nevim jak to rict, nedochazi mi to? Nerozumim tomu?

    Ja proste nechapu ten neuveritelny, obrovsky zajem. Jo, videl jsem par videi treba angryjoea, ale to bylo video, ve kterem jsem videl nejaky "smysl" - takhle z hlavy me napada recenze/kritika Rome 2. Nebo ruzna videa, kde hrac dela speedrun nebo neco takoveho - proste "zajimaveho", rozumite?

    Ale ze tuny lidi sleduji, jak nekdo vlastne jenom hraje hru a ma u toho vtipne (jak pro koho, pro me obvykle ne) prupovidky? To je to, co mi hlava absolutne nebere.

    Jasne, ja jsem ten, kteremu ujel vlak, ta cisla nelzou a lidi to zajima, to je neoddiskutovatelne. Akorat tu proste stojim, drbu se na hlave a nerozumim tomu proc, huh...

    P.S. Lituji toho, ze jsem si pustil dve nahodna videa toho Johnnyho Valdy. V porovnani s tim je veskera youtuberska tvorba sofistikovana, plna kvalitniho obsahu a zajem o ni naprosto pochopitelny. Tech tricet sekund zivota mi uz nikdy nikdo nevrati.
    • SugarCoffeeTeaRumBoom
      Možno mám vysvetlenie, možno nie priamo pre teba ale na mňa sedí. Jediné čo na celom fenoméne nechápem je, že to nenapadlo mňa. Sedieť na zadku, hrať hry ktoré hrám tak či tak, svoje myšlienky prevádzať do slov a brať za to peniaze.
    • tak schvalne, kdo bude ten divnej když to 99% lidi bavi a tebe ne (a 13 lidi z tiscali kteri ti dali plus)
      • Jakže byla ta anglická prupovídka?
        "A million flies can't be wrong - eat shit."
      • Ale vzdyt ja o nikom nerikam, ze je divnej, naopak, vzdyt sam priznavam, ze ta cisla nelzou a tou vyjimkou tu jsem skutecne ja.
    • Souhlas, já jsem si namátkově pustil pár videí českých youtuberů (strašnej výraz) a koukal na to s otevřenou pusou. Připomnělo mi to školní divadelní scénky jak kvalitou přednesu, obsahem tak i "humorem" (čti trapností).
    • Ristoro
      Souhlas. Pár let mi to vrtá hlavou, co je na tom proboha tak zajímavé a zábavné. Za chvíli se lidi budou dívat na filmy a mluvit u toho pi*oviny, možná se to taky chytne (jestli už to teda není).
    • Mato1987
      Obrovský palec hore, som na tom podobne.
  • kubi-wan
    Celou tuhle generaci youtuberů osobně nepobírám. Jediný, na co se občas kouknu, je Angry Joe nebo míň známej Gggmanlives, který ale ty hry recenzujou, takže se něco i dozvim. Ale letsplayeři mektající kokotiny v domění že jsou vtipný, to fakt neni nic pro mě. Na základě tématu v Levelu jsem se navíc kouknul na nějaký ty český ptáčky... a to je ještě víc k poblití. Jsou ještě trapnější než estrády na nově, a to je co říct... (na druhou stranu, v jejich věku je hrozně snadný propadnout pocitu, že jste vtipný)
    • DeathOnVacation
      GGmana jsem taky nedávno objevil. Jeho recenze retro pc her jsem si moc oblíbil. Pokud můžu doporučit, tak pokud se ti líbí jeho materiál, musíš se rozhodně podívat na tvorbu Lazy Game Reviews. Toho už sleduju pár let, za tu dobu už vytvořil hromadu videí, většinou recenze starších pc her, známých i méně známých, recenze a testy obskurních pc periferií z 90. let, recenze konzolí z dob minulých, který byly populární nejen za mořem, ale i na evropským trhu, a spoustu dalšího materiálu. Můj nejoblíbenější guru přes hry a herní hardware na youtube.
    • Máš pravdu jde o to že nejde jenom o youtube nebo hry ale celkově hudba,filmy,moda atd prostě moje heslo je - od blbců pro blbce takže když nějaký ubožák dělá někde, něco tak spousta dalších ubožáků ho bude sledovat (vrána k vráně)
    • Keyz
      Musíš se polejt kýblem vody a u toho udělat selfie s duckface. Pak to pochopíš *1*

      Prostě módní vlna
      • kubi-wan
        Pobavil *15*
  • Ristoro
    TotalBiscuit je úplně jinde než ostatní a jako jediného, ho uznávám. Ke každé hře podá spoustu informací. Má takový dospělejší program, no.
    Opomenul jsem AngryJoea, který podává důležité informace a zároveň dělá "hovadiny".
    • Mam TBho rad, ale neberiem jeho slovo ako bozie a vo vela veciach s nim nesuhlasim (ako s Vavrom :) ). Ajtak musim uznat a mu byt vdacny za to, ze napriklad stale upozornuje ak pri FPS chyba moznost zmeny FOV alebo je hra uzamknuta na 30FPS a podobne slendrianstva ktore v 21. storoci nemaju v hrach co robit. Kazdopadne raz za cas spravi video u ktoreho mam problem si necvrknut, pritom Letsplaye nemusim. Idem si pozriet druhu cast, pretoze na jeden zatah som to naozaj nemohol dat.

      http://youtu.be/LEOcBBrndss
    • TotalBisquit je tez uplne mimo.
    • solomon.short
      TB je špička, o tom není pochyb. Ale na druhou stranu - čekáš snad že se v záplavě LP objeví někdo, kdo:
      a) bude mluvit česky
      b) bude vtipný
      c) bude fundovaný

      ...
  • Keyz
    Celebrita *11*
    Jak se jím to bude líbit, jakmile se stanou terčem bulvárů a dalších nekalých praktik.
    Navíc TotalBiscuit tam, formou nezapadá. Má informační videa a většina těch o kterých se zde píše dělají show pro mladé dospěle jak se píše v Sims *15*
  • TB povedal na podcaste ze akonahle mate 3mil.za mesiac tak ste za vodou.Bohuzial slovensky a cesky youtuberi su od toho daleko nakolko maju fan base SVK a CZE a za tych dostavas malo prachov.Aj ked ma gogoman miliony videni nema tolko povedzme ako jesse cox co ma podobne odberatelov.Ale urcite si chalan nevedie zle je to velke cislo.Podla mojich vypoctov ma okolo 3000 eur.Preratal som si valda podla videni a dostal som sa na cislo 500-600 eur co by aj sedelo s jeho vyhlasenim.Ale celkovo vsak ceske a slovenske kanaly odrazaju stupidnu mentalitu teenegerov v tejto dobe.Nic informativne sa pre mna na tychto kanaloch nedeje.Uz aj kulinarske kanaly su edukativnejsie.
  • To ked gogo povedal ze nastane skvalitnovanie obsahu , znamena to ze on konci ? :D
  • Doporučuji kanál Scotta Manleyho, hraje většinou hry s vesmírnou tématikou (Star Citizen, Elite, Kerbal Space Program,...) ale mimo to dělá doktorát z astronomie,takže občas nahrává videa i z tohodle odvětví a další zajímavosti.
    • a když už Scotta tak potom i danny2462 :)
  • Před třemi lety jsem sledoval jednoho Youtubera. Měl počítač, co mu neustále blbnul, měl chyby v rendru, hry moc neuměl hrát, byl sprostý jako dlaždič, házel myší přes celou místnost, byl neústupný až tvrdohlavý, byl to cvok. Takže dokáži s klidem pochopit, proč lidé sledují videa, která jsou informačně úplně vedle a komentuje je blázen. Taky jsem takového sledoval a k*revsky jsem se u toho bavil. Ještě si dnes pamatuji, jak říkal: Rozdáme si to jak muž s mužem. Dobře, jsem na hoře!
    No však, co je asi důležité, je to, aby vám ten blázen seděl. Například PewDiePie a GoGo mi vůbec nesedí. GoGův p*sranej koprofilickej ksicht nesnáším. Počkat! To je vlastně Nutella, ale i tak jsem tomu nepřišel na chuť a kanál PewDiePie nesleduji. Jako bych neznal. Asi tak...
    • cz/sk youtubery ani nezminuj. Když se chci bavit tak jedině Robbaz nebo penguinz0 alias Cr1t1kal.
  • na youtube sleduju jenom člověka co si říká "FrankieonPCin1080p" hraje většinou survival hry nejvíc asi DayZ a baví mě na něm to, že on v tý hře bez příběhu ty příběhy vytváří je to jako sledovat film z tý hry a k tomu dospělé vystupování, dobrej vypravěčskej hlas, prostě moc pěkný na koukání, bohužel na ostatní youtubery na který jsem narazil chválu lpět nemůžu, navíc nechápu proč se dívat na někoho jak hraje singlplayerovou hru která mě za a) nezajímá a proto na ní nebudu koukat a nebo za b) zajímá a proto na ní nebudu koukat a zahraju si jí...
    • Nebo za C) nemůžu si jí zahrát protože nemám konzoli/PC na dnešní úrovni takže na ní budu koukat aspoň přes někoho
      • A proto misto toho, abych volny cas stravil tim, ze si na tu konzoli/PC vydelam, tak ho budu zabijet tim, ze budu cumet na nekoho kdo hraje hru. Mozna jsem uz zkostnately dedek (35), ale fenomen lets play videi nechapu. Z meho pohledu je to asi jako rozdil mezi sexem a koukanim na pecko.
        • Jam97
          A proč se lidi dívaji v TV na sport, když si ho můžou zahrát samy ?
          • Protože běžnej člověk si těžko půjde kopnout s Ronaldem či třeba s Messim (nebo bude někdy v životě hrát fotbal na takové úrovni)...za to pištět u hororový hry doma v křesle a mlít u toho koktavě nesmysly zvládne každej.
  • Já osobně sleduju jen pár youtuberů. Zack Scott, který pokrývá hlavně Nintendo záležitost, je vtipný a pohodový, žádné trapné scénky a přehrávání. Další třeba GameHorder, který hraje hlavně starší DOSové hry (nicméně pokryl i Inquisitora), Cobamermani456 atd.

    České youtubery nesleduju vůbec, jsou to většinou trapné uvřeštěné hypercool děti.
    • solomon.short
      žádný normální český není...
    • Nebo může mi snad někdo doporučit normálního dospělého českého lest's playera?
      • Sterakdary... má celkom podobný štýl ako TotalBiscuit
      • RangerCZ
        VonDoom4 je dobrej (pokud teda hraješ WT).
        Dobře se poslouchá a u tanků se dozvíš nějaké ty informace o nich.
      • kennyB
        Z českých lp sleduju hlavně FireTighta a WhySoSada.
      • normalne si dej na yt do vyhledavani česky lets play a pak si vybereš

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit