Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ahola
    Zapomínáme holt už mluvit a psát česky.
  • Ilusiveman
    By bylo super, kdyby pod odlognutí by v mým srubu moje postava prodávala krysí stejky.
  • solomon.short
    jsem starej... jaky je sakra rozdil mezi gankovanim a jakymsi griefovanim (tento vyraz slysim poprve...)
    • když tě sejme týpek jednou, je to gank, když tě sejme 15x po sobě na spawnu a donutí tě s brekem odejít ze serveru, odinstalovat hru a už to nikdy nezapnout, je to grief
      • Rejsek
        Ne, je to ko*ot.
      • Spatne.

Gangovani je kdyz ti jde po krku vice nez jeden hrac, vetsinou ve vytvorenych partach.

Griefer je nekdo kdo schvalne kazi ostatnim hracum hru.

• Jack1947

Gangování tedy když tě někdo sedí na spawnu ? to je spíše trolling, kazí to hru v týmovejch her především spoluhráčům.

Griefing je vlastně všechno dohromady takový ten klasický trolling. (chat abuse, game play trolling at ak dále prostě když chce bejt někdo největší pako)

• tomasrippl
            já si to asi předobědnám, s klukama to asi bude sranda, ale jsem zvědav jak to bude vypadat až to vyjde

• solomon.short
        diky 😉
      • Ristoro
        Pokud vím, tak gank je, když tě sejme více lidí, ne jedinec. A grief jsem taky netušil co je, online hrám moc neholduji.
      • Jack1947
        Aha, jsem myslel že gank je něco jiného a dost se to používá v MOBA hrách.
  • Jack1947
    ale BUDE!
  • DeathFish
    Co to teda bude? Podle popisu asi teda MMO ne, ale vlastní hru si asi nebude možné založit, že? Kdybych si třeba chtěl zahrát jen s kamarády.
    • Jack1947
      Pseudo MMo COOp/PVP taky netuším kam si to mám zařadit ale to možná bude i tím že potom co jsem se dozvěděl že to bude online only takmě to bleskurychle přestalo zajímat.
      • Lukyz
        Pravděpodobně z toho důvodu, že to těžko půjde cracknout 😉
        • Jack1947
          To říkáš ty a naše názory se neshodují ( aha proto Wildland nešel cracknout ? ) jo jasně možná zkusím ale bez mp složky ta hra bude ořízlá a crack bude třeba do týdne nebo měsíce.
  • Bude to Fallout obdoba toho, čím je TESO obdobou pro single player TES. Akorát to bude hezčí a krajina bude více dávat smysl, protože to dělá jádro Bethesdy a ne ti amatéři, co dělali na TESO a kde je krajina divná, neuvěřitelná a celkově taková copy paste umělotina.
    • skaven
      posledna hra od Bethesdy, co davala zmysel, bol Morrowind
  • Stromvous

Ostatní hráče nemusíte řešit do té chvíle než se najde banda ubožáků kteří vám začnou ztrpčovat život svým chováním. Cyber šikana je zlo jako šikana sama.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit