Přejít na výpis diskuzí
Ve Far Cry 4 najdete nosorožce, opice a spoustu zbraní
6.10.2014 | Aleš Smutný
46 příspěvků
-
Vypadá to, že Ubisoft chce pohřbít další dobrou značku vydáváním nového dílu tak rychle za předchozím, jak už to dokonale předvedl s Assassin's Creed.
FC1 je úžasná hra. Sice mě víc bavila ještě před mutantí částí, ale i tak na ni rád vzpomínám jako na hru, kterou když jsem viděl poprvé, málem mi z grafiky vypadly oči. FC2 jsem bohužel nehrál. Trojku jsem sehnal za 3 eura ve slevách na Štýmu a i přes skriptovaný hlavní příběh a repetitivní vedlejší mise se mi se mi moc líbila a strávil jsem u ní 70+/- hodin. A Blood dragon? Jako někoho, kdo vyrostl na béčkových osmdesátkových akčňácích jsem se u Blood Dragon bavil jako malý kluk, rozhodně to nejpříjemnější překvapení minulého roku.
Ale tohle? Vždyť jde vážně jen o reskin trojky. Je to vidět na stejných modelech (zvířat, zbraní, všeho), animacích atd. Za tohle přeci nemůžou chtít plnou cenu, sakra... Nebo si snad myslí, že lidi uchlácholí nosorožcem? -
-
Je škoda, že si nehral far cry 2, podľa mňa sa stále jedná o najlepšiu hru zo série.
FC1 bolo zaujímave dovtedy pokial sa nezačali objavovať nezničitieľní mutanti a podobá háveď. FC3 malo svoje muchy a jednalo sa dokopy o veľmi ucelenú hru so zaujímavým príbehom, šialeným antagonistom a bola to celkovo veľmi kvalitná porcia zábavy. To isté, alebo aspoň niečo podobné očakávam aj od far cry 4. Že je to reskin, o tom niet debát, veď len 90% zbraní je rovnakých, ale ak autori splnia to čo slubujú a že zapracovali aj na hlavnom hrdinovi, ktorý vo fc3 aspoň mne pripadal ako skučiaci americký blbeček a dodržia sľub, kde v jednom interview autori hovorili, že by radi implementovali tarantinovský zmysel pre čierny humor na odľahčenie rôznych situácii a najmä aby príbeh nepôsobil až tak prehnane dôležito ako to bolo vo fc3, tak sa náramne teším na far cry 4 a neviem sa tej hry dočkať :) -
Sakra, trojku za 3€ jsem pročíhal. To bych býval bral :( No počká si, až bude za 2€ o Vánocích *1*
-
-
Očekávám DLC s pokémonama.
-
-
DLC budou vycházet v epizodách. Každá epizoda nabídne až 10 nových pokémonů a každá bude stát 15€ - Oficiální zpráva Ubisoftu.
-
-
FC3 jsem si koupil sberatelskou edici, ale za tenhle datadisk rohodne, uz plnou cenu davat nebudu
-
A tak co... vidím to na koupi té deluxe edice někdy na příští léto až bude ve slevách na Steamu *1*.
-
Zaujima ma jedina vec, ci mi rovnako ako vo Far Cry 3 vsetky tie zbrane daruju. To som tam dost nepochopil, zapnem vezu a namiesto toho aby sa obchodnikovy iba rozsiril sortiment, som tie nove zbrane dostal. Dost to demotivovalo prehladavat mapu, lebo ajtak som dostal peniaze s ktorymi som nemal prakticky co kupovat.
-
-
vitaj v klube, hry od ubisoftu majú tento neduh používania rôznych herných elementov a mechanizmov z ich vlastných hier už niekoľko rokov, stačí si zahrať watch dogs a hneď pochopíš o čom to hovorím.
-
Mezi těmi "darovanými" zbraněmi byli také sběratelské kousky které si mohl získat právě jen odemykáním věží a tuším i dobýváním určitého počtu základen, tudíž nebyli volně dostupné. Zpětně už vím že jejich získání nebyl žádný velký kauf protože měli většinou jen jinou kamufláž nebo modifikované vlastnosti. Uvidíme jak bude sýstem fungovat zde a zda bude také tak repetitivní. Mám pocit že proti FC3 bude obměna zbraňového arzenálu minimální. *6*
-
-
Já si nemůžu pomoct, ale nejlepší byl FC1... trošku sci-fi zápletka, ale dlouho to nebylo znát...prostě takový ostrov Dr. Moreau *1*
Další FC s prvním dílem nemají nic společného, což mě dost mrzí...škoda *7* -
-
Nedávno som jedničku prešiel znova a je to stále pecka
-
-
Mně se jednička líbila do chvíle než jsem zjistil, že tam jsou mutanti.
-
-
Mně se jednička líbila do chvíle než jsem zjistil, že má pojebanou AI.
-
-
Příklad? Pokud si pamatuju, tak to bylo celkem opěvované hned vedle grafiky, v té době se vychvalovala i AI u F.E.A.R. Pozdravuj Hagar!
-
-
O tomto tu už diskusia bola, ale u iného článku, si nepamätám konkrétne kde sa tá dlosiahla diskusia o ai viedla ale skrátka vo svojej dobe nemala ai z far cry 1 a prvého fear v hrách vôbec obdobu.
-
-
-
-
-
-
zkopirovana a preskinovana trojka... a ovce zaplati
-
-
Takový je plán.
-
-
Far Cry 2 byla a je, díky super atmosféře, jedna z nejlepších her co jsem hrál. Trojka není špatná, ale atmosféra funguje tak napůl a čtverka zdá se slibuje jen odvar ze trojky.
-
-
Málo lidí dokáže ocenit FC 2. Pro mě nejlepší díl za krásně zpracovanou afriku. Tuhle hru naprosto vyzvydl rozpínající se oheň a hledání diamantů.
-
-
Presne tak, tá explorácia bola vo fc2 dotiahnutá takmer do dokonalosti, ešte dodnes neviem ako sa dostať k niektorým diamantom na rôznych vyvýšených miestach a ten oheň, to bola slasť zapáliť nejaké trávnaté pole pomocou svetlice a zdialky sa pozerať ako vojaci a zverina utekala pred šíriacim sa ohňom :)
-
-
Súhlasím, atmosféra vo far cry 2 sa dala krájať, ale príbeh tam za veľa nestál, kdežto u fc 3 si dali na príbehu viacej záležať a bol viacej záživnejší a vedel vtiahnuť do deja omnoho viacej ako vo fc2. Niečo podobné očakávam od fc4, že sa popri kvalitnom príbehu budem vedieť vyblázniť v tom otvorenom svete. Ja osobne sa teším.
-
-
Tak tohle je vážně strašný. Snad potom udělaj něco pořádnýho ve stylu Blood Dragona.
-
Popravdě já tu hru jen zkusím (nebudu kupovat, to by mě musela hodně překvapit) jen kvůli tomu prostředí himalájí, ale jestli to bude stejné jako FC3, tak hned mažu. Ke konci roku vychází dost zajímavých her, takže nevidím důvod ztrácet čas u něčeho takového. A ta variace na emogaye aka hlavního záporáka nebo co to jako je, to mě vůbec nebere. Takových možností a oni udělají něco takového, hnus pánové.