Přejít na výpis diskuzí
Ve Far Cry 4 najdete nosorožce, opice a spoustu zbraní
6.10.2014 | Aleš Smutný
46 příspěvků
-
Takový je plán.
-
Sakra, trojku za 3€ jsem pročíhal. To bych býval bral :( No počká si, až bude za 2€ o Vánocích *1*
-
Vypadá to, že Ubisoft chce pohřbít další dobrou značku vydáváním nového dílu tak rychle za předchozím, jak už to dokonale předvedl s Assassin's Creed.
FC1 je úžasná hra. Sice mě víc bavila ještě před mutantí částí, ale i tak na ni rád vzpomínám jako na hru, kterou když jsem viděl poprvé, málem mi z grafiky vypadly oči. FC2 jsem bohužel nehrál. Trojku jsem sehnal za 3 eura ve slevách na Štýmu a i přes skriptovaný hlavní příběh a repetitivní vedlejší mise se mi se mi moc líbila a strávil jsem u ní 70+/- hodin. A Blood dragon? Jako někoho, kdo vyrostl na béčkových osmdesátkových akčňácích jsem se u Blood Dragon bavil jako malý kluk, rozhodně to nejpříjemnější překvapení minulého roku.
Ale tohle? Vždyť jde vážně jen o reskin trojky. Je to vidět na stejných modelech (zvířat, zbraní, všeho), animacích atd. Za tohle přeci nemůžou chtít plnou cenu, sakra... Nebo si snad myslí, že lidi uchlácholí nosorožcem? -
Mezi těmi "darovanými" zbraněmi byli také sběratelské kousky které si mohl získat právě jen odemykáním věží a tuším i dobýváním určitého počtu základen, tudíž nebyli volně dostupné. Zpětně už vím že jejich získání nebyl žádný velký kauf protože měli většinou jen jinou kamufláž nebo modifikované vlastnosti. Uvidíme jak bude sýstem fungovat zde a zda bude také tak repetitivní. Mám pocit že proti FC3 bude obměna zbraňového arzenálu minimální. *6*
-
//Psychicky labilní jedinec se sbírkou nožů//
Máš úplnou pravdu, omlouvám se že jsem si dovolil tě osočit z jakékoliv neznalosti. -
DLC budou vycházet v epizodách. Každá epizoda nabídne až 10 nových pokémonů a každá bude stát 15€ - Oficiální zpráva Ubisoftu.
-
Mně se jednička líbila do chvíle než jsem zjistil, že má pojebanou AI.
-
Očekávám DLC s pokémonama.
-
Mně se jednička líbila do chvíle než jsem zjistil, že tam jsou mutanti.
-
FC3 jsem si koupil sberatelskou edici, ale za tenhle datadisk rohodne, uz plnou cenu davat nebudu
-
Nedávno som jedničku prešiel znova a je to stále pecka
-
ty kkte, nejdřív se nauč anglicky a zjisti si co znamená traditional, pak poučuj, traditional kukri vypadá takhle: http://www.kukrimart.com/uploads/nkhkc-1007-a.jpg
a rozhodně nemá montáž na bayonet, nože sbírám přes 20 let, kukri ve sbírce nemám protože se zajímám spíš o španělské Navajas, ale když na mě někdo vybalí tohle a říká tomu tradiční čepel .... ty máš tak maximálně rybičku od mikova a budeš tu poučovat..... -
A tak co... vidím to na koupi té deluxe edice někdy na příští léto až bude ve slevách na Steamu *1*.
-
Zaujima ma jedina vec, ci mi rovnako ako vo Far Cry 3 vsetky tie zbrane daruju. To som tam dost nepochopil, zapnem vezu a namiesto toho aby sa obchodnikovy iba rozsiril sortiment, som tie nove zbrane dostal. Dost to demotivovalo prehladavat mapu, lebo ajtak som dostal peniaze s ktorymi som nemal prakticky co kupovat.
-
Já si nemůžu pomoct, ale nejlepší byl FC1... trošku sci-fi zápletka, ale dlouho to nebylo znát...prostě takový ostrov Dr. Moreau *1*
Další FC s prvním dílem nemají nic společného, což mě dost mrzí...škoda *7* -
zkopirovana a preskinovana trojka... a ovce zaplati
-
Far Cry 2 byla a je, díky super atmosféře, jedna z nejlepších her co jsem hrál. Trojka není špatná, ale atmosféra funguje tak napůl a čtverka zdá se slibuje jen odvar ze trojky.
-
Tak tohle je vážně strašný. Snad potom udělaj něco pořádnýho ve stylu Blood Dragona.
-
Ostry hrot to sice nema, ale ostrie to ma od spicky.
https://www.facebook.com/farcry4nepal/photos/a.373013356180805.1073741829.370212313127576/373013879514086/?type=1&theater -
Ty jsi taky viděl kukri maximálně tak v Team Fortress 2