-
Když bude TES jako FNW tak mne to neva
-
-
Jak bylo řečeno, dělá to Bethesda, nikoliv Obsidian, takže čekej konglomerát F3 a Oblivionu...
-
-
FNV jako příběh a atmoška....nic víc
-
-
ten příběh ve FNV je ale spojen s diametrálně odlišně pojatým gamedesignem a na ten Bethesda prostě nemá know-how
-
To od Bethesdy nečekej *3*
-
-
-
Vegas takhle se to píše... pro příště *3*
-
Souhlasím, FNW je 100x lepší jak oblivion a F3 dohromady.... jen škoda že ho dělalo jiné studio :-) Takže tomu že Skyrim bude něco lepšího zatím moc nevěřím :-( Ale rád se nechám překvapit
-
-
Proč FNW ? To je nějaký folklórní název? (jenom se ptám)
-
-
oprava FNV
-
-
No jo taky na to koukám cože sem to napsal :D
-
-
asi ani neví, co hrál :)
-
-
-
-
V neschůdném terénu jsou koně spíš k vzteku... Na dlážděných cestách mezi městy by se něco jako kůň šiklo, jenže jakmile se hráč dostane do těžšího terénu, sesedne z koně někam dojde pěšky a pak se zase vracet ke koni... Díky tomuhle jsem v Oblivionu nakonec skoro všude chodil pěšky a ve Skyrimu bude terén mnohem neschůdnější...
-
"Levelování bude probíhat ve stylu Fallout 3 a ne Oblivion." Tak tohle je dost neurcita odpoved. Levelovani ve smyslu RPG systemu (tedy neco na zpusob SPECIAL a dovednosti ve Fallout 3), nebo jde pouze o levelovani samotne, tedy level up po dostazeni urcite urovne zkusenosti a ne po vylepseni urciteho poctu dovednosti jejich pouzivanim. SPECIAL ve Fallout 3 naprosto nefungovalo a naopak pro bethesda rpg se nejvic hodil system z Morrowindu/Oblivionu, protoze velmi dobre maskoval znacne nedostatky her v designu.
-
-
Já bych řek je to zase spíš ztráta v předkladu. Na tohle téma se Bethesda vyjádříla už několikrát a to přirovnání k Falloutu 3 bylo vždy ohledně level scallingu, tj. toho jak potvory levelujou zároveň s hráčem (neboli největší slabina Oblivionu). Samotný levelování má sice taky bejt zjednodušený - už budou jen skilly a atributy ne (kromě zdraví, magicky a staminy), ale jinak je systém klasickej pro Elder Scrolls.
-
haha , já myslím že je neurčitá záměrně *2*
-
-
Já fakt netoužím po tom abych za každou cenu mohl zabíjet draky, nebo koně ,) Snad to zabíjení draků bude mít nějakou hlavu a patu ( a ano vím o tom že příběh tohodle dílu je hlavně o "dracích", jen že se s nimi dá dělat spousty jiných věcí, než je mordovat i když jsou v příběhu na druhé straně barikády. ,-)
-
-
Já bych se také radši proletěl na drakovi jako v Oblivionu (byl to jeden mod- opravdu povedený) místo toho, abych je všechny musel zabit na potkání,ve strachu aby mi nesežrali kamarády z přilehlé vesnice nebo něco podobného... *7*
-
-
Mě by zajímalo zdali tam bude nějaký ten multiplayer nebo hra pro 2 hráče či více třeba po síti . :)
-
-
nebude
-
-
V Morrowindu taky koně nebylli a nikdy mi to nevadilo. Hlavně když hra samotná bude výtečná.
-
nechapu jednu vec: "Levelování bude probíhat ve stylu Falloutu 3 a ne Skyrimu."
Nejak se bojim ze to zase poserou level scalingem, jako kdyby se uz nespalili v obliviono. Proste zase jako naschval to tam urcite bude tak extremne debilne provedene, ze zakladnimu padouchovi daj pri vysim levelu hracu deadra mec a bude...
Ten inventar je taky desivej, tipnul bych si ze bude hodne neprehlednej. -
-
Tam se jim asi popletl název hry - místo Skyrimu tam patří Oblivion. A týká se to právě level-scallingu. Ten ve hře bude, ale ne tak nešikovný jako v Oblivionu, ale ve stylu F3. Některé lokace ho mít budou, některé ne.
-
-
Tak tak, bylo tam holt hodně TES her a už se to člověku začne v klávesnici motat:) Opraveno:)
-
-
-
Ma pravdu ten chlapec.
-
fvfvfv
-
koně