Přejít na výpis diskuzí
Ve Star Wars: Battlefront si prožijeme ikonické bitvy z filmů
30.1.2015 | Adam Homola
22 příspěvků
-
To už je nějaká předsmrtná křeč? Ale buď v klidu, vždycky se nedaří. *15*
-
Ve Star Wars neni spatna fyzika.. za to muze Sila.
-
Ačkoli fanda nejsem, nemusím SW obecně moc, každá dobrá hra ze SW univerza kterou nepokálejí je mi příjemná. JO a původní Battlefront jsem nehrál. Tohle bych ale zkusil. I když si počkáme a jen jestli. *4*
-
minusky dava asi stejnej druh lidi kterej si bere predobjednavky od EA...
fail -
Snad stormtroopers konečně něco trefí
-
Taky čekám že to bude jen sci-fi BF v novém grafickém kabátku, bohužel. A pokud ne, jedině překvapí :).
-
Co je spatnyho na battlelogu?
-
takove veci se dejou v tak insignificant meritku, ze ani nestoji za to se jimi zaobirat. Temer neexistujici.
-
To já chci hodně! Novýho Jedi Knighta!
-
Hlavně ať jsou vesmírné bitvy a pořádně udělaní Jediové a Sithové.
-
Jo, to souhlasim, Battlefronty byly fajn. Sice jsem vzdycky radsi hral Jedi Knight hry, ale i tak proti nim nic nemam. Taky bych si pral, aby to vyslo, ale po predchozich zkusenostech s BF:BC2, BF3 a BF4(to uz jsem nekupoval) tomu proste neverim, dokud to nebude venku.
-
Mě nikdy nezaujal a proto jsem ho nehrál, což je důvod, proč mi nic nebrání doufat v happyend. Zároveň je pro mě Star Wars prostředí atraktivnější a předchozí Battlefront hry mě bavily
-
já nevim já na porrno nekoukám *3*
-
Blue shark a GGG: To uz od vydani BF4 ubehlo tolik casu, ze jste zapomneli? :)
-
Pickard ? ..ten hrál v Akta X se Scullyovou ne přece ! *3*
-
A uzijete si i spoustu dalsich starych dobrych veci jako umirani za zdi, zadnou fyziku, prelinajici se textury a BAD LUCK death obrazovky, red dot sighty, ktery vubec neukazujou kam zbran zrovna strili a to vse pouze na battlelogu a originu!!! Dear EA, f*ck you!
-
tam bude Kačer Donald
-
Jestli tam bude Picard tak kupuji *14*
-
No jo, typický gamesák.
Já nedávno slyšel že má vyjít nějaká hra, vůbec nevím o co pujde, ale bude to sra*ka a budu to tady hejtovat až do recenze.
Fakt se radši odstěhuj zpátky na Venuši -
To demo, co ukazovali už před několika měsíci vypadá minimálně po stránce grafiky velmi dobře. Tak to budu radši naivní, než abych akceptoval názor někoho, kdo to ani neumí napsat *15*