Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Ačkoli fanda nejsem, nemusím SW obecně moc, každá dobrá hra ze SW univerza kterou nepokálejí je mi příjemná. JO a původní Battlefront jsem nehrál. Tohle bych ale zkusil. I když si počkáme a jen jestli. *4*
  • TheGGG
    Snad stormtroopers konečně něco trefí
  • Hlavně ať jsou vesmírné bitvy a pořádně udělaní Jediové a Sithové.
  • Shaker
    A uzijete si i spoustu dalsich starych dobrych veci jako umirani za zdi, zadnou fyziku, prelinajici se textury a BAD LUCK death obrazovky, red dot sighty, ktery vubec neukazujou kam zbran zrovna strili a to vse pouze na battlelogu a originu!!! Dear EA, f*ck you!
    • Sithard
      Ve Star Wars neni spatna fyzika.. za to muze Sila.
    • Co je spatnyho na battlelogu?
    • takove veci se dejou v tak insignificant meritku, ze ani nestoji za to se jimi zaobirat. Temer neexistujici.
  • Draken69CZ
    Jestli tam bude Picard tak kupuji *14*
    • Pickard ? ..ten hrál v Akta X se Scullyovou ne přece ! *3*
      • já nevim já na porrno nekoukám *3*
    • tam bude Kačer Donald
  • no jó, PR masaz musi zacit dva roky predem

spoiler - bude to sra*ka, preskinovajej BF3, teda pardon call of duty, a jestli ocekavate neco jineho ste hodne najivni
    • minusky dava asi stejnej druh lidi kterej si bere predobjednavky od EA...
      fail
      • Blue.Shark
        To už je nějaká předsmrtná křeč? Ale buď v klidu, vždycky se nedaří. *15*
    • Taky čekám že to bude jen sci-fi BF v novém grafickém kabátku, bohužel. A pokud ne, jedině překvapí :).
    • TheGGG
      No jo, typický gamesák.
      Já nedávno slyšel že má vyjít nějaká hra, vůbec nevím o co pujde, ale bude to sra*ka a budu to tady hejtovat až do recenze.
      Fakt se radši odstěhuj zpátky na Venuši
      • Shaker
        Blue shark a GGG: To uz od vydani BF4 ubehlo tolik casu, ze jste zapomneli? :)
        • Blue.Shark
          Mě nikdy nezaujal a proto jsem ho nehrál, což je důvod, proč mi nic nebrání doufat v happyend. Zároveň je pro mě Star Wars prostředí atraktivnější a předchozí Battlefront hry mě bavily
          • Shaker
            Jo, to souhlasim, Battlefronty byly fajn. Sice jsem vzdycky radsi hral Jedi Knight hry, ale i tak proti nim nic nemam. Taky bych si pral, aby to vyslo, ale po predchozich zkusenostech s BF:BC2, BF3 a BF4(to uz jsem nekupoval) tomu proste neverim, dokud to nebude venku.
    • Blue.Shark
      To demo, co ukazovali už před několika měsíci vypadá minimálně po stránce grafiky velmi dobře. Tak to budu radši naivní, než abych akceptoval názor někoho, kdo to ani neumí napsat *15*
  • Prosim o dobrou hru .Nechci toho tak moc ze světa SW
    • To já chci hodně! Novýho Jedi Knighta!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit