Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Whoossain
    Taková politická agitka a podprahový podsouvání politicky korektního pohledu na svět, zaměřená na mladý a nezkušený publikum, je pěkně nebezpečná a celkem opovrženíhodná, dá se říct.
  • a ještě bych byl rád, kdyby si mi napsal přesnou definici těch rusofilních keců, abych se jich příště případně vyvaroval a nedráždil proamerický chudinky :)
  • děkuju za odpověď, jenom by mě zajímalo v čem mám v prvním příspěvku rusofilní kecy, když jsem přiznal, že si Rusáci zabrali zpátky Krym a že přes 4roky podporujou východoukrajinský separatisty a můj druhý příspěvek si asi nepochopil, protože já nebrečím nad tím, že mi někdo dává mínusy, nebo-li, že se mnou někdo nesouhlasí, ale "brečím" nad tím, že když už mi někdo dá mínus, tak že mi nenapíše za co, i když ty si to asi pochopil, tak nevím proč si protiřečíš, když si na mínusy rozhodně nestěžuju? tobě taky dzo :)
  • velmi se mi líbí tvoje neuvěřitelně objektivní kritika :P PS: pokud to byla reakce na můj příspěvek, tak mi pls vysvětli v čem je dementní podání a obsah mýho příspěvku? dzo inteligente :)
  • TheGGG
    to víš, mladý progresivní politicky korektní pisálek z podobně orientované redakce... východ fujky, západ super, z afriky jsou doktoři a slovani jsou zlo... a bílý muž je špatný a bezvýznamný a proto nemá co dělat ani na obálce z hry zasazené do WWII (jak napsali k BF V)....
    tak to dopadá když sám sebe někdo vnímá jako Apach Attacking Helicopter
    http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/001/101/087/7fe.png
  • Whoossain
    Takhle pitomej úvod článku jsem tu už hodně dloho nečetl. Takže každý, kdo se netouží stát součástí unipolárního světa pod nadvládou centrální banky, je narušitel "mezinárodního pořádku". Autor by si měl dát trochu práce se zjišťováním skutečností o tom tzv. "mezinárodním pořádku." Chilcotův report, kterej hodnotil britskou účast, a zejména její opodstatnění, během irácký invaze, celkem jasně nastínil co to ten "mezinárodní pořádek" je. Zfalšovaný zpravodajksý zprávy, založený na výpovědích nevěrohodných individuí, který obshahujou, mimo jiný, i pasáže z filmu The Rock (Skála) s Nicholasem Cagem. To je "mezinárodní pořádek", kterej Rusko narušuje... *11*
  • Doucit? To spis ucin ty. Zadne Rusko zde 30. let nikoho neokupovalo, ale SSSR. Ti, co o tom v 68. roce rozhodli byli prevazne Ukrajinci v jeho cele. To jen k tomu, jak si zde vytahl narody. Narod se nerovna stat/statni utvar.
  • Dementní podání i obsah.
  • TheGGG
    no pokud tam nebude dost trans-gender muslimských členek delta force, tak spíš budou bojkoty na slavné demokratickém západě...
  • TheGGG
    myslíte tu o strašlivé otravě novičokem, ze které se však dotyčný čarovně dostal jak z rýmy, nebo tu teorii o chemických zbraních, které jsou však jak na potvoru vždy v nějaké té zemi s přebytkem ropy (a nikdy se nenajdou) *1* *1*
  • TheGGG
    pozor na ruského hackera pod postelí.... *1* a ano, novičok radši nezmiňovat, falešná otrava kolaboranta a pak divadýlko pro ofce co sledují CNN a BBC... Jinak Zeman řekl pravdu o novičoku a čr, to zase jen nějaký český jenký nemůže rozdýchat. Hlavně mě neobohať západní demokracií a demokratickými bombami jako jů es ej *3*
  • Ten popisek/nadpis o Varšavě a Moskvě u screenshotu s Braniborskou bránou taky není špatnej.
  • samuel.polak
    zpatky Krim? :D
    okej zaberme vacsinu europy lebo kedysi davno to bola velkomoravska risa :D :D :D
    strasne trdla ste tu
  • samuel.polak
    Treba vychovavat lebo decka veria konspiraciam.
  • Se z páně Pecháčka nesesypte, děláte, jako by vaše mládí nebylo plný přešlapů a omylů :D
  • za mě u spodního postu za rusofilní kecy, u horního za brekot na mínusy
  • to zas budou mít v rusku co zakazovat a cenzurovat
  • Docela by mě zajímalo, za co mi někteří návštěvníci těchto stránek dávají nesouhlasné hlasy, napsal jsem nějakou nepravdu nebo vyloženě lež? Prosím Vás, když už mi dáváte ty nesouhlasný hlasy, tak mi alespoň napište za co, ať se případně můžu zamyslet nad Vašimi názory, ale dávat mi "mínusy" a nic mi k tomu nenapsat, to je celkem ubohost nebo máte pocit, že se pletu? :P
  • No, racionálně uvažující člověk snad nemůže druhou větu v článku brát úplně vážně :)). Budu to tedy brát spíš jako malý vtip a úlet autora. Myslím, že ve hrách tohoto typu by nebylo od věci dát hráči možnost zvolit si, za jakou zemi či stranu hrát. Ale to asi od polských autorů čekat nemůžeme. Tenhle scénář už je trapný, stejně jako ta druhá věta :).
  • samuel.polak
    plocha zem a tak... ze

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit