Přejít na výpis diskuzí
Vedení 2K Games potvrzuje konec pražského studia 2K Czech
10.1.2014 | Adam Homola
44 příspěvků
-
Není nějakej mod na Mafii 1 s novější grafikou?
-
Kazdy opevuje Mafii, ale ja docela rad vzpominam i na vyvoj Mafii 2. Me se ta hra proste libila. A treba i tenhle trailer mi prisel super napad: http://www.youtube.com/watch?v=T6xT2TZ6nI8
-
... a kdybyste hosi vedeli, jak smutno z toho bylo v Pterodonu, protoze to vsichni vedeli, ze to jednicce nesaha ani po kotniky ... bohuzel Take2 - v te dobe teda uz vlastne 2K - to tak proste chteli .... obzvlast to odosobneni postav je hrozna skoda ... vsadim se, jednotku z jednicky si dodnes vsichni pamatujou jmenama.
-
Tesil je tam porad
-
Nemas rad GTA takje pro tebe MAFIA (serie) lepsi. Myslim ze tak uplne pravdu nemas, nejde jen o provedeni jde o to ze na tom delali kolik let jiny lide, nez odkoupilo 2K a pak to slo do kopru chteli jen zisk. Neznat Mafia , tak asi bych to i nak bral hra to spatna nebyla bohuzel nesplnila ocekavani... zoufale roztahane DLC( ktere ani, nemelo s pribehem nic spolecneho) a navic absence volne jizdy wtf... HW narocnost byla hrozna a neprijemna hlavne v desti. Suma sumarum takhle tedy ne, jenze to uz je priklad przneni novych her.
-
dvojka bola az moc dobra a zahral by som si to barkedy a barskde , co sa o gta povedat neda lebo gta je hlupost pre mensich ,nasilnicka hra zo slabym pribehom a vsetkym
mafia mala a má take čaro ktore gta nikdy mat nebude
a aj ked bola dvojka slabsia, to je tým ze ste kazdy len hejter a herny kritik, aj keby bola mafia 2 inak spravena aj tak ju sprdnete, a to je tym ze jednicka je legendarna a od nej nic lepsie nebude tak sa zobudte a berte hru aka je a ne aka by mala byt ..podla vasich predstav
mne staci len to ze ma tie hry bavia viac nez predpotopne gtačka -
VC2 jsem dostal tenkrát k narozeninám před lety a několik měsíců (možná i rok) se na něho prášilo, protože jsem ho ani nespustil díky nenažranosti na HW a ten šok když jsem to začal hrát na novém PC... jedničce se to bohužel nevyrovnalo v ničem, natož aby ji to předčilo.
-
*1* No uvidíme ...
-
Vietcong a Fist aplha (slabsi) klenoty ceske pc sceny. Vietcong 2 humus, jeste hw celkem narocny na svou dobu. ( A jak jinak nez obe hry koupene Viet2 dokonce i v dobe vydani). *15*
-
Neni mi jich lito, je mi lito kdyz zkazi dalsi dobrou hru... i kdyz jestli 2K uz nebude treba se polepsi jinde a lepe.
-
Jde o to ze se vysr*li na puvodni koncept, zpoplantily co bylo uz ve hre a ty soubory se ani neodhodlali odstranit. Zmrdi a smejdi, co se rozhdly vydelat na hracich. Tohle nelze prehlednout to je svinarna a i kdyby se ohanely marketingem a tim ze proste to nevzladli nestaci. To vse jen kvuli picusum z 2K. Neni mi lito ze skoncily, at jdou k certu ... treba , budoiu ve studiu co tomu bude rozumet.
-
Uplně to samý, takovej ten miniinfarkt, jak tě trošku zabolí na srdci :D
-
Druhý Vietcong byl v porovnání s jedničkou hodně slabý. Jediné, co mi přišlo fajn, byla kampaň za jednotku Vietnamců. Grafika byla hezká, ale ztratilo to atmosféru. Fyzika byla naprosto k ničemu. Zvuky se povedli. Ale ten zbytek... Nezapamatovatelné postavy, žádná džungle, žádný obsah kolem (stan a střelnice byla v jedničce skvělá věc), o umělé inteligenci škoda mluvit. Český dabing byl v předchozím díle na jiné úrovni. A multiplayer? I tady pro mě jednička vítězí na celé čáře.
První Vietcong se vyplatí zahrát i dnes. Je to zapomenutý poklad válečných FPS. A Vietnam má své kouzlo :) Chtěl bych ho na GOG. -
ohledně toho vývoje souhlasím. Stačí se podívat jak dopadlo pokračovaní třeba vietcongu (pokud si na 2 vůbec někdo pamatuje). Spíš mě udivuje, že hry začínají čím dál víc chytat nešvary z filmové branže. Povedl s film, fajn uděláme další dokud se to lidem líbí, ať s toho ještě něco vytřískáme. U většiny filmů jsou první díly ty nejlepší, bohužel už to začíná platit i u her, které se snaží ždímat úspěšné tituly. Jediné co se zlepšuje, je grafika, zbytek ubývá a ubývá až zbyde jen tak grafika.
-
Dúfam že toho kre**na z personálneho vyhodili lebo v amerike ho zabijú
-
Za to co udělali Mafii 2, bych je nejradši polil benzínem a zapálil.
-
tak jsem zvedav co do roka a do dne 2k Brno vyprodukuje kdyz to ted podle 2k "svět" bude slapat lepe... uprimne doufam ze budou mit nejake svoje projekty a nebudou jen ostatnim pobockam pomahat...
-
když neumíš jezdit *2* *3*
-
po technologicky strance to ale bude uplne jina hra, kluci uz urcite vsechno trikrat prepsali :D
takze ja to urcite zkusim -
Doporučuju ti si Mafii 1 zahrát. Já to udělal. Hrál jsem v kuse 1 a pak hned 2. Jednička je dobrá o něco, ale dvojka opravdu není špatná hra. :)