Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Souhlasím. Je ale taky pravdou, že stejně tak jistý zklamání je určitě na místě. Když pominu osobní preferenci, že sám nepláčů nad všemi oblíbeně prosazovanou jízdou a její absencí, přes obhajobu pár místních kolegů, kteří se na Mafii 2 údajně podíleli, zase rozhodně netleskám tomu, jak průhledný kouskování a změny oproti prvním konceptům a preview proběhly, k čemuž přispěly i následný silně vytržený DLC. Osobně nevím, co přesně se během vývoje dělo a jak do toho až zasahuje třeba exodus Vávry a některých údajných dalších během tvorby, ale na výsledné hře bylo vidět, že ne zcela využila proklamovanou potenciálnost a předpoklady, což bych neopomíjel. Samozřejmě na původní díl nostalgicky založení si budou trhat vlasy pokaždé.

Ten výsledek není určitě žádný ho*no a do nějaké "zpackanosti" má fakticky daleko, umí bavit, prezentuje slušnou Mafi-atmosféru a s daným obdobím přelomu 40/50. let se pohrává obstojně, ale jedno je taky jistý - Mafia 2 mohla být v některých aspektech lepší, delší, komplexnější a preciznější. To bych se přiznávat nebál.
  • frag.ment
    Já jsem s Mafií II spokojenej a bavila mě. Nevím, proč si tolik lidí stěžuje. Nostalgie z Mafie I je hold hluboce zakořeněná a lidi si tu hru idealizují, ostatně jak u všech starých her, které byly ve sve době doré.
  • nasus
    GTA V bych uzavřel, ale psíš nevím jestli chci mafii 3 po zpackaný dvojce. Protože to byl krok vedle, nejdřív sliby, pak chyby a nakonec vydali "hru". Nebo spíš jen takovej příběh, kdy se postava pohybovala v kulisách něčeho co mělo být živým městem :D...
  • Dovolím si nesouhlasit. Top Spin 4 byl vynikající tenis, který neměl na trhu konkurenta. MAFIA II byla pro mě zklamání, avšak dohrál jsem ji s chutí, protože to čekání bylo dlouhé. Sice Dávám pořád přednost jedničce, ale co na tom? Respekt si zaslouží obě. Znám mnohem horší hry ze škatulky městské akce.

Do srovnávání s GTA bych se nepouštěl. Když hraju obě dvě hry, každá ni prináší něco jiného. A to je dobře. Co se týče GTA V, nejsem z ní odvařený jako ostatní - užil jsem si dostatek zábavy s jedničkou a dvojkou. Když přišel třetí díl, bylo to fajn, ale za mě to vyhrála první MAFIA (ne kvůli patriotismu), ale proto, že mám rád 30 léta, fyzikální vlastnosti veteránů, extrémní jízdu, filmový příběh atd. GTA Vice City je pro mě nedostižný vrchol, protože se mi opět trefil do vkusu. SA bylo zase jen fajn. Ke čtyřce se asi už nevrátím.

Před chvíli jsem četl komenty z různých zahraničních webů, a lidi vesměs říkají, že je to škoda, MAFIA II je zkrátka bavila. A tak mě spíš mrzí, že se zase doma najdou pitomci, kteří nic neumí a jen kritizují.

Případný třetí díl bych bral, ale pokud bude mít problémový vývoj, raději ho ať máme jen dva díly. Nemusí mít přece každá série x pokračování. Kvalita by měla být víc než kvantita.

Do té doby by mohl zabodovat TITANIC mód. Na něj se velmi těším.
  • Driver San Francisco měl také vynikající arkádový model. Byla to arkáda, ale pořád výzva s logickým chováním fyziky.
  • ?
  • Stejne Mafii III dela Rockstar, to pude panecku parba a kluci z Prahy budou mit aspon vic prostoru se v Brne soustredit na nejakej trapnej tenis, nebo jakou krav*vinu ted tam kutej...
  • jiri.doh
    Ty bláho, slušně ve mě hrklo... já si prvně nadpis přečetl bez toho "pražského" *1*
  • Inquisitor
    Určitě v GTA IV je nejlepší.
  • Alespoň auta měla nějakou váhu a bylo jasné, že hráč jede ve staré těžké krávě z padesátých let.
  • Nezdal se mi spatny. Bohuzel hra nepodporovala volant, ale na klavesnici to vypadalo celkem slusne. Tak je urcite obrovska skoda, ze Mafia2 nezachovala dobre veci z jednicky. Tesil jsem se jak male decko, ze si zajezdim s volantem. Dvojka byla obrovske zklamani. Jednicka nasadila latku vysoko, cekal jsem ze dvojka ji alespon udrzi. Nestalo se. Prodej Illusion to posunul na totalni arkadu, vetsina hracu jenom nevericne zirala. Na zazraky neverim, tudiz mi vubec neni lito, ze trojka nebude.
  • Pro me urcite Mafia 1..neni dokonalej, ale na dododobry popopojezdeni to sstaci ;-)
  • Rozhodně GTA IV. Nejlepší jízdní model, co se týče nezávodních her.
  • deathfish
    všichni furt nadavaji na jizdni model ve hrach, pro jednou by mě docela zajimalo, ve ktere hře je naopak jizdni model povedeny, protože se mi zdá, že tohle snad nikdy nikdo nenapsal a pořád dokola se jen píše jak je v té a té hře špatný jizdní model...
  • Mám GTA sérii rád, pětka je hra roku, ale opravdu nejde porovnávat GTA s Mafií jen proto, že oba to jsou open-worldy.
  • I kdyz jsem jej prepnul
  • Od těchto lidí si už žádnou hru nekoupim.
  • jizdni model v Mafii 2 byl dle meho prisernej...
  • Neporovnávej Mafii s GTA.
  • Třeba Václav Král opustil 2K Czech, který dělal především skvělý jízdní model v Mafii 1 a Mafii 2.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit