Přejít na výpis diskuzí
Velká soutěž o hry, mikiny a trička Assassin's Creed Brotherhood
17.11.2010 | Redakce Games.cz
142 příspěvků
-
Hmmmm první vyherce OSTRAVA ..... druhej BRNO .... co takhle ted dokoncit linku az do ZNOJMA ???? xD
-
:-D ... do tretice vseho dobreho xD ..... snad dneska budu mit stesti xD ....... xD du hledat čtyřlistek :)
-
Zase nic, snad budu mít štěstí příště :)
-
-
já už to se*u *10*
-
-
Nejsou žádné odlišné rasy, pouze země plné lidí, které Chuck Norris zbil do různých odstínů černé, modré a žluté. :)
-
Už je po polnoci a nic..
-
-
hlavně že řikali že se to opakovat nebude :-/
-
-
Jakoby to bylo zaklete, vzdycky se neco namane. Nicmene, vysledky jsou online spolecne s novou otazkou.
-
-
:( :( :( zas nic :(... sa mi stacilo pozret na tu otazku a hned som vedel odpoved... kdo hral ac 2 urcite odpoved vie :D som strasne velky fanusik serie assassins creed a viem o nej skoro vsetko, a suhlasim s ostatnimy ze by bolo lepsie keby tie sutaze boli viac kreativne... nie iba ako sa vola hento z hentoho a najdete to v hentom clanku- je to strasne lahke.... napr. herni pořad Indian urobil sutaz o hry na temu prince of persia- napisat kratky pribeh na temu PoP na celu stranu vo worde a najlepsi pribeh vyhra... samozrejme sa zucastnilo iba okolo 20 ludi... sice som bol 16. ale to je vedlajsie :D... to co som cel povedat je ze tie sutaze su strasne lahke a zapoji sa do nich 5 234 486 168 384 384 843 846 346 546 574 684 684 684 358 464 468 846 487 ludi a ty ktory maju o to naozaj zaujem ze by pre to napisaly napr. aj ten pribeh tak ty nemaju vobec sancu vyhrat ked maju 5 234 486 168 384 384 843 846 346 546 574 684 684 684 358 464 468 846 486 dalsich ludi z ktorych vacsina nema ani o ac moc zaujem, len vydi ze sutaz tak sa do nej zo srandy zapoji... tie otazky su strasne lahke a ked k nim este date aj clanok na odkaz kde to anju tak to je uz fakt koniec... sorry ale pre mna je to kruta pravda... sorry za diakritiku, som na nu zabudol a na konci sa mi ju uz nechcelo pridavat :P
-
-
bohužiaľ ... oni vedia prečo tú súťaž robia a ich cielom je aby sa zapojilo čo najviac ľudí... JE TO SÚŤAŽ... ty by si určite chcel aby loto pri jackpote hralo iba 20 ludí... je to dosť sebecké...
-
-
nieje to vôbec sebecké... proste tí čo tú hru fakt chcú tak pre ňu urobia čokoľvek, a tí ostatný čo o to nemajú ani nejak extra veľký záujem, len sa proste iba tak zapájajú že skúsia šťastie sa na to vy.erú a ostatný majú oveľa väčšiu šancu... a zrušilo by sa tím aj posielanie z viacerých emailov... Také sútaže sú veľmi obľubené, a ako veľký fanúšik assassins creed ktorý by mal najradšej brotherhood už doma a paril MP s ostatnými si myslím že to nieje vôbec sebecké že chcem vylúčiť z hry ludí, ktorý si AC vôbec nezaslúžia a ľudí, ktorý si vytvoria 256 245 862 424 354 124 584 843... emailov a potom to zázračným šťastím vyhrajú. Takych ľudí fakt neznášam. PS:Také loto by bolo fajn :D
-
Shakile: Hra je od 18+ takže něaky 10 lety děcka mě vůbec nezajímají *10*
-
už vidím jak naky desetiletý kluk vymýšlí příběh to rovnou může vzdát at tu hru chce sebevíc
-
-
-
-
presne :|... Im waiting..... im waiting.... im waitingg..... IIIImmm waaaaaaitiiinggggg..........zZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZ.....AAAAAAH WTF?!?!... hmmm..... Im waiting... Im wa..................................... xD
-
-
-
tak hodina skoro v čudu a furt nic :-/
-
-
ještě to můžou napravit v dalších kolech :D
-
-
Ten prvni taky vyhral PS3 verzi ?
-
-
Nie, on vyhral na Xbox, vzdy na dalsi den/sutaz sa to meni.
-
-
OPRAVA
vlastne nabuduce je o PS3 verziu, takze tomu systemu nechapem.
-
-
-
šance 1:680 tipuji
-
Tak snad dnes vyhraji :D :D *1*
-
chcem odkupit tricko abo mikinu od vyhercu ^^. myslim to vazne nech mi napise ponuku.