Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Běží chlápek po silnici a honí autobus. Lidi na zastávce na něj křičí: "Pane, to nemůžete stihnout, počkejte si na další!" A chlápek zvolá: "Nemůžu, já jsem řidič!"
    • Chuck Norris umí tleskat jednou rukou
      • Chuck Norris oběhne zemněkouli když udělá krok do zadu
        • Chuck Norris vydrží v nonstop baru až do zavíračky
          • Když chuck vleze dovody .... tak není mokrý ale voda je CHUCK NORRIS xD
            • Když jdou děti spát, dívají se po postel jestli tam není bubák, když jde spát bubák, kouká jestli nemá pod postelí chucka norisse.
            • Normalní člověk nosí tričko se spidermanem ale Spiderman nosí tričko s chuckem Norrisem xD
            • Chuck Norris se dival tak dlouho na slunce až slunko mrklo
        • Když si Chuck hodí mincí ne jen že mu padne to co chtěl ale ktomu ještě letadlo xD
      • Chuck Norris umí sežrat rubikovu kostku a vykadit ji poskladanou xD
  • oni na tu soutěž zapomněli nebo co? :D::D
    • Taky si to myslim :D
  • tak kdo vyhrál??????? *6* *6*
  • Jak udělat z černocha léčivou bylinu? Uříznete mu pindíka a bude z něj černej bez
    • Turecký turista vyklepává z okna v Tatrách koberec. Jde kolem bača a povídá: "Copak, Aladine, nestartuje?"
      • Je hromada kostí a na nich leží ženské prso. Co je to? - Vlk se nažral a koza zůstala celá :)
  • Nejsou žádné odlišné rasy, pouze země plné lidí, které Chuck Norris zbil do různých odstínů černé, modré a žluté. :)
  • doufám že zas na to nazapomněli :D
  • já to uplně čekal že to vyhraje Pražák :D
    • sleepless
      Sorry pánové, byl to los.
    • jo no pořád nejlidnatejší mesta to vždycky tak krásně mine Opavu a jede to do ostravy proč už me to ani nepřekvapuje
      • :-D hh xD ... Priste to bude asi PLZEN :) . nebo BRATISLAVA :) .... mesta pod 30 000 obyvatel nemaj sanci xD
  • Nic proti soutěži nemám.Je to krásný.Já bych uvítal soutěž s tématikou;Planescape:Torment.Hoďte kamenem.. *1*
    • oin.odin
      tak ako súťaž o P:T to by som bral ....
  • Uvital bych jak uz tu nekdo psal, aby soutez byla trosku tezsi, nez prectete si tento clanek a odkaz na nej - staci bohate odpoved najdete v nekterem z nasich clanku na games.cz (treba), at se taky trochu snazime. *5*
    Jo taky by me zajimalo jak ma vypadat email - jestli tam psat i jmeno s adresou pro pripadnou vyhru atp., navic by to chtelo nejak omezit, aby nekteri "inteligenti" nepsali z dvaceti mailu...
    Jinak konecne soutez o veci, ktere me opravdu zajimaji, jen tak dal. *3*
    • Core
      Já standardně připojuji pod pozdrav a odpověď i adresu (pro jistotu) *1* Jinak já bych zase uvítal, kdyby se soutěžilo i o PC verze cen, ne "jen" PS3 a XBOX... Takhle odevzdám případnou výhru do rukou přítelkyně a já jsem utřel *1*
      • To je dost těžké, když to na PC vychází až někdy na jaře.
        • Core
          Jasně, myslel jsem to všeobecně... Dost často se soutěží o Xbox a PS3 verze her...
        • No samo! Těžko jde soutěžit o něco co ještě neexistuje a jak má ubisoft ve zvyku by ani to jaro nemuselo být finální...
  • kamóoóón *5* *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit