Přejít na výpis diskuzí
Velká soutěž o hry, mikiny a trička Assassin's Creed Brotherhood
17.11.2010 | Redakce Games.cz
142 příspěvků
-
Běží chlápek po silnici a honí autobus. Lidi na zastávce na něj křičí: "Pane, to nemůžete stihnout, počkejte si na další!" A chlápek zvolá: "Nemůžu, já jsem řidič!"
-
-
Chuck Norris umí tleskat jednou rukou
-
-
Chuck Norris oběhne zemněkouli když udělá krok do zadu
-
-
Chuck Norris vydrží v nonstop baru až do zavíračky
-
-
Když chuck vleze dovody .... tak není mokrý ale voda je CHUCK NORRIS xD
-
-
Když jdou děti spát, dívají se po postel jestli tam není bubák, když jde spát bubák, kouká jestli nemá pod postelí chucka norisse.
-
Normalní člověk nosí tričko se spidermanem ale Spiderman nosí tričko s chuckem Norrisem xD
-
Chuck Norris se dival tak dlouho na slunce až slunko mrklo
-
-
-
Když si Chuck hodí mincí ne jen že mu padne to co chtěl ale ktomu ještě letadlo xD
-
-
Chuck Norris umí sežrat rubikovu kostku a vykadit ji poskladanou xD
-
-
-
oni na tu soutěž zapomněli nebo co? :D::D
-
-
Taky si to myslim :D
-
-
tak kdo vyhrál??????? *6* *6*
-
Jak udělat z černocha léčivou bylinu? Uříznete mu pindíka a bude z něj černej bez
-
-
Turecký turista vyklepává z okna v Tatrách koberec. Jde kolem bača a povídá: "Copak, Aladine, nestartuje?"
-
-
Je hromada kostí a na nich leží ženské prso. Co je to? - Vlk se nažral a koza zůstala celá :)
-
-
-
Nejsou žádné odlišné rasy, pouze země plné lidí, které Chuck Norris zbil do různých odstínů černé, modré a žluté. :)
-
doufám že zas na to nazapomněli :D
-
já to uplně čekal že to vyhraje Pražák :D
-
-
Sorry pánové, byl to los.
-
jo no pořád nejlidnatejší mesta to vždycky tak krásně mine Opavu a jede to do ostravy proč už me to ani nepřekvapuje
-
-
:-D hh xD ... Priste to bude asi PLZEN :) . nebo BRATISLAVA :) .... mesta pod 30 000 obyvatel nemaj sanci xD
-
-
-
Nic proti soutěži nemám.Je to krásný.Já bych uvítal soutěž s tématikou;Planescape:Torment.Hoďte kamenem.. *1*
-
-
tak ako súťaž o P:T to by som bral ....
-
-
Uvital bych jak uz tu nekdo psal, aby soutez byla trosku tezsi, nez prectete si tento clanek a odkaz na nej - staci bohate odpoved najdete v nekterem z nasich clanku na games.cz (treba), at se taky trochu snazime. *5*
Jo taky by me zajimalo jak ma vypadat email - jestli tam psat i jmeno s adresou pro pripadnou vyhru atp., navic by to chtelo nejak omezit, aby nekteri "inteligenti" nepsali z dvaceti mailu...
Jinak konecne soutez o veci, ktere me opravdu zajimaji, jen tak dal. *3* -
-
Já standardně připojuji pod pozdrav a odpověď i adresu (pro jistotu) *1* Jinak já bych zase uvítal, kdyby se soutěžilo i o PC verze cen, ne "jen" PS3 a XBOX... Takhle odevzdám případnou výhru do rukou přítelkyně a já jsem utřel *1*
-
-
To je dost těžké, když to na PC vychází až někdy na jaře.
-
-
Jasně, myslel jsem to všeobecně... Dost často se soutěží o Xbox a PS3 verze her...
-
No samo! Těžko jde soutěžit o něco co ještě neexistuje a jak má ubisoft ve zvyku by ani to jaro nemuselo být finální...
-
-
-
-
kamóoóón *5* *5*