Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jaj tak sem zas nic nevyhrál :((
  • HH no neee jak prekvapive xD .... zase sem nic nevyhral jako vždy xD začínám se už jenom smat než smutnit xD *1*
    • to já taky :D:D
  • Kolk to vůbec bude mít kol ? Ja jen jaké šance mám ještě na to, že vyhraju ? xD ... ja vím prakticky nulové, ale dokud se sutěží :-D ... tak sem poměrně v klidu :-D.
    • sleepless
      Ted se rozjelo 5. kolo, jeste bude kolo 6. :)
  • uz necakam idem spat. Keby daco tak ma zobudte *1*
    • mi připadá že jsme furt československo když tu sou slováci na každem kroku :D
      • calwin
        mimochodom... vadí ti to? :D príspevok nadomnou mal pravdu :D... hranice sú formalita...
      • A vadi ti to nejak ? :-D ..... Kdyz to tak vemes :-D ... tak hranice jsou jenom formalita xD ... (DNESKA)
      • víte proč je to dneska zas pozdě ? protože jim do toho vlezl film Peklo z Vandamem
  • tak snad mě to výjde :) Byl by to překrásnej dárek k narozeninám.
  • "Prosím nepište odpověď do komentářů"? Když tam dáte odkaz na článek, kde stačí dát CTRL+F... Já nemám rád tyhle typy soutěží (jasná odpověď) a upřímně ani nechápu, když tu nejde o to dostat co nejvíce odpovědí (email vs. placená sms), proč to? :)
    • no protože na tom článku kam tě odkazujou je určitě nejaka reklama nebo tak něco, ktera zase peníze vydělá jim :)
  • ja som to už prešiel na xboxe takže mi je to naprd :D
  • Tak zase nic....
  • Core
    *3* Hergot, tady to žije. Jedna soutěž za druhou. Super!
  • RakeW
    Nu, dvojku jsem vyhrál kdysi v hPodu. Brotherhood by v rámci tradice také mohl přijít domů skrz soutěž :). Šance sice vzhledem k hlasujícím o dost menší, ale mě v soutěžích vždycky provází síla přitahující výhru...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit