Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • podle mě čekaj do půlnoci
    • sleepless
      Omlouvam se za zpozdeni, ceny jsme neprodali ani neprochlastali, v druhem kole uz se to nestane.
    • podle mě se nalejvaj v hospodě
      • Podle mě sou už nalití xD a prochlastali cenu xD
  • to je blbost ze čekaj do pulnoci sami psali ze to bude po 21:30 takze se na to vykašlali a daj to tam zitra :(
    • sleepless
      Omluva za zpozdeni, vysledky uz jsou online. V druhem kole se to jiz nestane.
    • pockam do 12:15 pak du spat
  • a nemůže toho někdo zneužít? Třeba že si udělá kolem 100 emailu ? *9*
  • hele musim uvádět rovnou do toho emailu s odpovědí svoje jméno a bydliště ?
  • SILENCE!!!!! I kill you
  • Ani nevím jestli bych rači vyhrál tu hru nebo Mikinu xD...... Hru si můžu koupit zatím co mikinu a tričko ne xD ...... Skusil sem štěstí a uvidíme .... nikdy v životě sem nic nevyhrál .. :( tak snad se na mě usměje štěstí a vyhraju aspoň tu mikinu xD ... dal bych za ni cokoliv xD xD xD *1*
    • sleepless
      Ceny jsou v balickach, cili ten kdo dany den vyhraje dostane: hru, mikinu, tricko, hrnek, DLC kody..zkratka plnou palbu...jakoby dostal spesl sberatelskou edici :)
  • Ten prvni taky vyhral PS3 verzi ?
    • Nie, on vyhral na Xbox, vzdy na dalsi den/sutaz sa to meni.
      • OPRAVA
        vlastne nabuduce je o PS3 verziu, takze tomu systemu nechapem.
  • ?
    • ??
      • ???
        • ????!!!!
  • to treba do toho emailu s odpovedou napisat aj meno, adresu atd, ci to sa posiela emailom po vyhre?> ale ked uz je zverejneny, tak zrejme k odpovedi..?
    • sleepless
      Idealne napiste zakladni udaje, staci jmeno a adresa, na kterou pripadnou vyhru poslat. Pokud ve vylosovanem mailu adresa nebude, napiseme si o ni.
  • Shit zase vedle .....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit