Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sleepless
    Sorry pánové, byl to los.
  • jo no pořád nejlidnatejší mesta to vždycky tak krásně mine Opavu a jede to do ostravy proč už me to ani nepřekvapuje
  • Ostrava, Brno ještě Opava a jsem spokojený
  • já to uplně čekal že to vyhraje Pražák :D
  • :D:D:D
  • Achjo, zas nic.Priste uz snad jo :(
  • víte proč je to dneska zas pozdě ? protože jim do toho vlezl film Peklo z Vandamem
  • sleepless
    Výsledky 3. kola a otázka pro 4. kolo budou do 10 minut jsou na webu.
  • mi připadá že jsme furt československo když tu sou slováci na každem kroku :D
  • uz necakam idem spat. Keby daco tak ma zobudte *1*
  • doufám že zas na to nazapomněli :D
  • nieje to vôbec sebecké... proste tí čo tú hru fakt chcú tak pre ňu urobia čokoľvek, a tí ostatný čo o to nemajú ani nejak extra veľký záujem, len sa proste iba tak zapájajú že skúsia šťastie sa na to vy.erú a ostatný majú oveľa väčšiu šancu... a zrušilo by sa tím aj posielanie z viacerých emailov... Také sútaže sú veľmi obľubené, a ako veľký fanúšik assassins creed ktorý by mal najradšej brotherhood už doma a paril MP s ostatnými si myslím že to nieje vôbec sebecké že chcem vylúčiť z hry ludí, ktorý si AC vôbec nezaslúžia a ľudí, ktorý si vytvoria 256 245 862 424 354 124 584 843... emailov a potom to zázračným šťastím vyhrajú. Takych ľudí fakt neznášam. PS:Také loto by bolo fajn :D
  • hele musim uvádět rovnou do toho emailu s odpovědí svoje jméno a bydliště ?
  • no jo ale já neříkam že má vymýšlet přiběh k asasinovi myslím to všeobecně třeba k jiným hrám např: NFS HP ta určitě od 18ti není
  • Shakile: Hra je od 18+ takže něaky 10 lety děcka mě vůbec nezajímají *10*
  • už vidím jak naky desetiletý kluk vymýšlí příběh to rovnou může vzdát at tu hru chce sebevíc
  • V průměrném obývacím pokoji je 1 242 věcí, kterými by Vás Chuck Norris dokázal zabít. Včetně samotného pokoje.
  • Když jdou děti spát, dívají se po postel jestli tam není bubák, když jde spát bubák, kouká jestli nemá pod postelí chucka norisse.
  • Hmmmm první vyherce OSTRAVA ..... druhej BRNO .... co takhle ted dokoncit linku az do ZNOJMA ???? xD
  • :-D ... do tretice vseho dobreho xD ..... snad dneska budu mit stesti xD ....... xD du hledat čtyřlistek :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit