Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak se jmenuje krátký animovaný filmeček, který tvůrci pro vydání ACB připravili a vydali?

Nemá tam být po vydání ACB? Jenom dotaz. :)
    • určitě ne, vždyť si vezmi že ten filmeček je k AC, stejně jako byl Lineage, takže tam má být pro, ne po
  • to treba do toho emailu s odpovedou napisat aj meno, adresu atd, ci to sa posiela emailom po vyhre?> ale ked uz je zverejneny, tak zrejme k odpovedi..?
    • sleepless
      Idealne napiste zakladni udaje, staci jmeno a adresa, na kterou pripadnou vyhru poslat. Pokud ve vylosovanem mailu adresa nebude, napiseme si o ni.
  • HH no neee jak prekvapive xD .... zase sem nic nevyhral jako vždy xD začínám se už jenom smat než smutnit xD *1*
    • to já taky :D:D
  • jaj tak sem zas nic nevyhrál :((
  • to je blbost ze čekaj do pulnoci sami psali ze to bude po 21:30 takze se na to vykašlali a daj to tam zitra :(
    • sleepless
      Omluva za zpozdeni, vysledky uz jsou online. V druhem kole se to jiz nestane.
    • pockam do 12:15 pak du spat
  • podle mě čekaj do půlnoci
    • sleepless
      Omlouvam se za zpozdeni, ceny jsme neprodali ani neprochlastali, v druhem kole uz se to nestane.
    • podle mě se nalejvaj v hospodě
      • Podle mě sou už nalití xD a prochlastali cenu xD
  • Běží chlápek po silnici a honí autobus. Lidi na zastávce na něj křičí: "Pane, to nemůžete stihnout, počkejte si na další!" A chlápek zvolá: "Nemůžu, já jsem řidič!"
    • Chuck Norris umí tleskat jednou rukou
      • Chuck Norris oběhne zemněkouli když udělá krok do zadu
        • Chuck Norris vydrží v nonstop baru až do zavíračky
          • Když chuck vleze dovody .... tak není mokrý ale voda je CHUCK NORRIS xD
            • Když jdou děti spát, dívají se po postel jestli tam není bubák, když jde spát bubák, kouká jestli nemá pod postelí chucka norisse.
            • Normalní člověk nosí tričko se spidermanem ale Spiderman nosí tričko s chuckem Norrisem xD
            • Chuck Norris se dival tak dlouho na slunce až slunko mrklo
        • Když si Chuck hodí mincí ne jen že mu padne to co chtěl ale ktomu ještě letadlo xD
      • Chuck Norris umí sežrat rubikovu kostku a vykadit ji poskladanou xD
  • Už mě nic nenapadá :)
    • Normální člověk vyčůrá své jméno do sněhu ale Chuck norris ho vyčůrá do betonu xD
      • Chuck Norris se narodil v chatrči, kterou sám postavil
        • V průměrném obývacím pokoji je 1 242 věcí, kterými by Vás Chuck Norris dokázal zabít. Včetně samotného pokoje.
  • *6* *6*
  • Emil jede po městě nepřiměřenou rychlostí. Policista ho přísně zastaví: "Neviděl jste dopravní značení omezení rychlosti?" "Cože? V takový rychlosti?"

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit