Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak snad mě to výjde :) Byl by to překrásnej dárek k narozeninám.
  • Mozu sutazit aj Slovaci?
    • Souhlasím s Freak proč by nemohli?????jak to nejsou poláci *4*
    • Nevidim duvod proč by nemohli :) jen dotoho :-D
    • doufam ze ne , slovaci maji mit sve souteze !! my se taky neserem k vam...
      • ty si dobry krypl *7*
      • Len som sa pytal.
      • calwin
        to je dobra somarina...
  • Ani nevím jestli bych rači vyhrál tu hru nebo Mikinu xD...... Hru si můžu koupit zatím co mikinu a tričko ne xD ...... Skusil sem štěstí a uvidíme .... nikdy v životě sem nic nevyhrál .. :( tak snad se na mě usměje štěstí a vyhraju aspoň tu mikinu xD ... dal bych za ni cokoliv xD xD xD *1*
    • sleepless
      Ceny jsou v balickach, cili ten kdo dany den vyhraje dostane: hru, mikinu, tricko, hrnek, DLC kody..zkratka plnou palbu...jakoby dostal spesl sberatelskou edici :)
  • a nemůže toho někdo zneužít? Třeba že si udělá kolem 100 emailu ? *9*
  • RakeW
    Nu, dvojku jsem vyhrál kdysi v hPodu. Brotherhood by v rámci tradice také mohl přijít domů skrz soutěž :). Šance sice vzhledem k hlasujícím o dost menší, ale mě v soutěžích vždycky provází síla přitahující výhru...
  • Core
    *3* Hergot, tady to žije. Jedna soutěž za druhou. Super!
  • nevím jak má vypadat ten email ale tak snad stačí jen odpověď a kdybych náhodou vyhrát tak se ozvou a email a řeknou si o adresu. takže snad není potřeba psát adresu
  • Uvital bych jak uz tu nekdo psal, aby soutez byla trosku tezsi, nez prectete si tento clanek a odkaz na nej - staci bohate odpoved najdete v nekterem z nasich clanku na games.cz (treba), at se taky trochu snazime. *5*
    Jo taky by me zajimalo jak ma vypadat email - jestli tam psat i jmeno s adresou pro pripadnou vyhru atp., navic by to chtelo nejak omezit, aby nekteri "inteligenti" nepsali z dvaceti mailu...
    Jinak konecne soutez o veci, ktere me opravdu zajimaji, jen tak dal. *3*
    • Core
      Já standardně připojuji pod pozdrav a odpověď i adresu (pro jistotu) *1* Jinak já bych zase uvítal, kdyby se soutěžilo i o PC verze cen, ne "jen" PS3 a XBOX... Takhle odevzdám případnou výhru do rukou přítelkyně a já jsem utřel *1*
      • To je dost těžké, když to na PC vychází až někdy na jaře.
        • Core
          Jasně, myslel jsem to všeobecně... Dost často se soutěží o Xbox a PS3 verze her...
        • No samo! Těžko jde soutěžit o něco co ještě neexistuje a jak má ubisoft ve zvyku by ani to jaro nemuselo být finální...
  • E-Mail odeslán snad je štěstí semnou :)
  • Mě tohle příjde nefér. Já bych dal za tyhle věci cokoliv, ale prostě nevyhraji a co mám potom dělat? Klidně bych si to i koupil, kdyby to bylo sakra kde. :(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit