Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Horst_Fuchs

    34GB je malá hra? To zní skoro jako kdyby dneska běžně vycházely 300GB hry. 🧐

    • Mno, určitě je to malá hra. Rozhodně se velké AAA hry většinou pohybují kolem 50-60 GB. 

  • TheGGG

    rok 2020 strašná bída na hry zatím, toto by snad konečně mohla být pořádná pecka... pokud ne, tak RIP tento rok, pokud jde o hry....

    • Thanquol

      Chudáku. :( nelíbí se ti hry co vychází. Hrozný :(

      • TheGGG

        ano docela hrozný, radši bych hrál hry co se mi líbí...

        on tento rok je zatím ale hodně slabota, co vyšlo dobrého? Možná tak FFVII remake

        • Thanquol

          Vím já. Co kdy vyšlo dobrého pro tebe? asi nic. 

          Já nehraji hry co mě nebaví a neukládám data, kdy hry vyšly. Čas je irelevantní.

        • NIOH 2, Doom Eternal,  TLOU 2, Final  fantasy VII remake, RE3 remake (ten byl teda slabší), animal crossing new horizons, zjevení jménem Snowrunner, Desperados 3...

          Čeká nás ghost of tsuschima, povinnost pro Čechy MAFIA remake a cyberpunk 2077. A to určitě není všechno.

          Je to přesně naopak. Tento rok bude top

          • TheGGG

            nioh 2 už jsem hrál, když jsem hrál nioh 1, po druhé to nepotřebuji. Doom je jen další generická run and gun FPS hra. RE3 remake nic moc, indie hry neberu za něco, kvůli čemu bych byl paf a u vytržení.

            takže zatím jen ucházející FFVII remake a desperados 3, no pěkné a to je polovina roku pryč.

            tlou 2 byl propadák roku a 5/10 hra.

            snad bude druhá polovina roku lepší....

            • Nelze obhájit hodnocení 5/10 u TLOU 2. Už jen kvůli těm detailům co tam jsou (zpracování kabelu/lana, praskání ledu pod koněm atd).Celkově tahle hra je technicky jinde. To, že tě to nebaví nebo ti nesedl příběh je pro hodnocení naprosto irelevantní. 

              PS: To cos řekl o Nioh 2 bys mohl rict o spoustě značkach(far cry, monster hunter atd) čili argumentace úplně mimo. Hitman 2 je taky jen vice tehož a je to prostě jen více Hitman a koho to sere. 

              Označit animal crossing: new horizons indei hrou je už úplně úlet. 

              • TheGGG

                Reakce na příspěvek:

                příběh je objektivně špatný, pokud jde o tlou 2, holt já nejsem tak rychle omámený technickou stránkou, abych nedokázal rozpoznat masivní problémy s dějem a postavami (nemluvě o velice generickém a nudném gameplay). Ostatně sám angry joe, řekl, že to je stěží 6/10 hra.

                nioh 2 je možná ucházející hra, ale nikdo si po druhé na zadek z toho samého nesedne. Už jsme měli minulý rok mega pecku roku sekiro, nioh 2 je prostě ok, ale nic na co se bude vzopomínat.

                animal crossing je další kreslená podivnost od nintenda a jde úplně mimo mě, možná je to dobré, jako rodiná zábava, ale nic, co by zaujalo zkušeného hráče dospělých AAA her. Rozhodně nic, z čeho by člověk byl odvařen do konce roku.

                • J.V.Stalin

                  Reakce na příspěvek:

                  Tak ty jsi tu na příběh LoU 2 nadával už v době těch leaků, který dost vtipně vytrhly jistý věci z kontextu a ty si to tady fakt vtipně papouškoval 😂

                  Pak tu napíšeš, že je to 5/10 hra, takže jsi ji evidentně musel hrát i přesto, že neustále tvrdíš jak za to nedáš ani korunu - jako nezlob se na mě, ale ta tvá "nekompromisnost" je dost zvláštní  😀

                  • TheGGG

                    Reakce na příspěvek:

                    že leaky vypadaly špatně a nakonec se to i potvrdilo, to jen dobře zapadá do sebe a dává to smysl. Hru jsem viděl celou na YT a to stačí na hodnocení příběhu, ten je bezduchý a špatný. Některé věci se dle YT hodnotit nedají a jiné ano.

                    • J.V.Stalin

                      Reakce na příspěvek:

                      Takže jen proto, že příběh nebyl podle tvýho očekávání je tím pádem špatný? Já třeba jsem rád, že nejelo v zajetých kolejích a že si konečně někdo dovolil do mainstreamu dát něco odvážnějšího.

                      Btw kolik teda dostane Tushima? Aspoň ušetřím prachy, když dokážeš gameplay posoudit bez toho aby si hru vůbec hrál.

                      • TheGGG

                        Reakce na příspěvek:

                        ale příběh je špatný, to je fakt... laciné šokující momenty, špatná práce s postavami, nudné a nezajímavé nové postavy, nelogické chování postav, díry v příběhu a logice, rádoby hraní na emoce atd. atd. Prostě je to objektivně špatné, tak jako je objektivně špatná poslední série hry o trůny, nebo the last jedi...

                        na angryho joe odkazuji pouze proto, že to ve své video recenzi dokonale zhrnul, popsal a vysvětlil.

                        Jak dopadne tsushima nevím, vedoucí vývojáři očividně nevymetají se svými zaměstnanci podlahu a neterorizují je, jako v ND, takže nikdo nemá potřebu hru leakovat. Osobně si ji plánuji koupit už jen kvůli zasazení, které je na rozdíl od nudného postapa konečně zajímavé (toto už je ale jen moje subjektivní preference).

                        btw: neposuzuji gameplay, ale hlavně příběh, tam skutečně stačí vidět YT video (i když gameplay je dle všeho generický a z roku 2013)


                        • J.V.Stalin

                          Reakce na příspěvek:

                          Mě teda přijde na herní poměry výborný. Klidně se rozepiš co ti konkrétně vadí - hlavně ty laciné šokující momenty, nelogické chování postav (v jednom případě budu určitě souhlasit, schválně jestli se shodneme) atd...

                          Pak by mě ze zvědavosti zajímalo, co teda v posledních letech považuješ za kvalitní herní příběh.

                          • TheGGG

                            Reakce na příspěvek:

                            jak říkám, pusť si videorecenzi angryho joea, ten shrnul slabiny příběhu dokonale. Jen bych tady opisoval, co AJ řekl ve své recenzi. Když jsem hru dokoukal na YT, byl jsem z toho znechucen a když pak AJ konečně vydal svou recenzi (chvíli mu to trvalo, protože nepodlézá sony a tak nedostal kopii předem jako jiné novináři), musel jsem souhlasit skoro se vším co řekl.

                            • J.V.Stalin

                              Reakce na příspěvek:

                              Ale mě nezajímá názor nějakýho AJ 😀. Jednak mě zajímá tvůj vlastní, druhak mi je ten člověk odjakživa silně nesympatický, takže ho trpět odmítám a taky mi těžko řekne, jaký herní příběhy z poslední doby Ty považuješ za kvalitní.

                • Reakce na příspěvek:

                  Zkušeného hráče dospělých AAA her? Sorry jako,  "dospělý hry" hraju, animal crossing si celkem užívám. Rozhodně víc než bullshit typu Dead Stranding :D

                  • TheGGG

                    Reakce na příspěvek:

                    no holt někdo má rád šachy a jiný člověče nezlob se, ty máš očividně rád člověče nezlob se. Já ti to neberu, pokud tě baví zvířátka a pokemoni, tak si to užíj. Já radši zůstanu u promakaných dospělých AAA her s luxusním příběhem a dobrou hratelností

                    • Reakce na příspěvek:

                      Kdybys měl nějakej vkus, možná bych ti to i žral 😂

                      • TheGGG

                        Reakce na příspěvek:

                        hrát kreslenou hru se zvířátky a pokemony, to skutečně není pro mě. Naštěstí se hry někam posunuly od dob tamagoči. Já ti to neberu, pro rodinu s dětmi jsou tyto hry ideální. Já si radši dám kvalitní AAA příběhové hry s luxusní grafikou. Jistě i tam se občas objeví fail jako tlou 2, ale to všude.

        • Nejlepší čas dohnat resty 

          • TheGGG

            to je rozhodně pravda

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit