Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Thanquol

    Vím já. Co kdy vyšlo dobrého pro tebe? asi nic. 

    Já nehraji hry co mě nebaví a neukládám data, kdy hry vyšly. Čas je irelevantní.

  • Fakt nemá cenu se dohadovat s někým kdo nemá vlastní mozek . Angry řekl tohle angry řekl tamto....kolik ti je ? 12 let? .....ja viděl jak to angry hraje a fuj fuj hra....:)

  • uher

    Tak si procházím starší články a debaty o GoT a vidím, že se tu rozebírá spíš všechno ostatní, tak se přidám 😀

    Zrovna u LoU 2 mi právě přijde, že je to o hodně dotaženější než jednička. A právě leveldesing je tam třeba hodně propracovaný, úrovně jsou mnohem rozevřenější a většina z nich nabízí několik možných způsobů, jak je splnit.

    Např zmíněný RDR2 měl třeba nádhernou mapu, ale jakmile se spustila nějaká mise, tak šel celý openworld do kopru, hra tě najednou hodila do tunelu, ze kterého nebylo úniku, dokud jsi tu misi nesplnil. Paradoxní je, že potom taková lineární hra jako je LoU 2 ti v plnění misí často nabízí mnohem větší svobodu.

    A pak ti tu nějaký tydýt napíše, že je to 5/10 hra, přitom by kdyby ji opravdu hrál (jak tu níže sám přiznává, nehrál 😀) tak by viděl tu hromadu práce, co za tím stála. Vždyť i ten gunplay a zbraně obecně, jsou v té hře vynikající. Stejně tak interakce s nepřáteli a konečně si taky někdo dovolil ze hry sebrat 100% neviditelnost hráče, když leží v trávě. Příběh mi pravda moc nesednul, ale poměry současné herní áčkové produkce osobně lepší neznám.

  • J.V.Stalin

    Ale mě nezajímá názor nějakýho AJ 😀. Jednak mě zajímá tvůj vlastní, druhak mi je ten člověk odjakživa silně nesympatický, takže ho trpět odmítám a taky mi těžko řekne, jaký herní příběhy z poslední doby Ty považuješ za kvalitní.

  • TheGGG

    jak říkám, pusť si videorecenzi angryho joea, ten shrnul slabiny příběhu dokonale. Jen bych tady opisoval, co AJ řekl ve své recenzi. Když jsem hru dokoukal na YT, byl jsem z toho znechucen a když pak AJ konečně vydal svou recenzi (chvíli mu to trvalo, protože nepodlézá sony a tak nedostal kopii předem jako jiné novináři), musel jsem souhlasit skoro se vším co řekl.

  • J.V.Stalin

    Mě teda přijde na herní poměry výborný. Klidně se rozepiš co ti konkrétně vadí - hlavně ty laciné šokující momenty, nelogické chování postav (v jednom případě budu určitě souhlasit, schválně jestli se shodneme) atd...

    Pak by mě ze zvědavosti zajímalo, co teda v posledních letech považuješ za kvalitní herní příběh.

  • TheGGG

    ale příběh je špatný, to je fakt... laciné šokující momenty, špatná práce s postavami, nudné a nezajímavé nové postavy, nelogické chování postav, díry v příběhu a logice, rádoby hraní na emoce atd. atd. Prostě je to objektivně špatné, tak jako je objektivně špatná poslední série hry o trůny, nebo the last jedi...

    na angryho joe odkazuji pouze proto, že to ve své video recenzi dokonale zhrnul, popsal a vysvětlil.

    Jak dopadne tsushima nevím, vedoucí vývojáři očividně nevymetají se svými zaměstnanci podlahu a neterorizují je, jako v ND, takže nikdo nemá potřebu hru leakovat. Osobně si ji plánuji koupit už jen kvůli zasazení, které je na rozdíl od nudného postapa konečně zajímavé (toto už je ale jen moje subjektivní preference).

    btw: neposuzuji gameplay, ale hlavně příběh, tam skutečně stačí vidět YT video (i když gameplay je dle všeho generický a z roku 2013)


  • J.V.Stalin

    Takže jen proto, že příběh nebyl podle tvýho očekávání je tím pádem špatný? Já třeba jsem rád, že nejelo v zajetých kolejích a že si konečně někdo dovolil do mainstreamu dát něco odvážnějšího.

    Btw kolik teda dostane Tushima? Aspoň ušetřím prachy, když dokážeš gameplay posoudit bez toho aby si hru vůbec hrál.

  • TheGGG

    že leaky vypadaly špatně a nakonec se to i potvrdilo, to jen dobře zapadá do sebe a dává to smysl. Hru jsem viděl celou na YT a to stačí na hodnocení příběhu, ten je bezduchý a špatný. Některé věci se dle YT hodnotit nedají a jiné ano.

  • J.V.Stalin

    Tak ty jsi tu na příběh LoU 2 nadával už v době těch leaků, který dost vtipně vytrhly jistý věci z kontextu a ty si to tady fakt vtipně papouškoval 😂

    Pak tu napíšeš, že je to 5/10 hra, takže jsi ji evidentně musel hrát i přesto, že neustále tvrdíš jak za to nedáš ani korunu - jako nezlob se na mě, ale ta tvá "nekompromisnost" je dost zvláštní  😀

  • TheGGG

    nah, já tam recenzi nedával, ale zato řada naštvaných hráčů ano. Ty bohužel MT maže. Naspamované 10/10 v režiji sony a ND ovšem nevadí.

    Angryho Joea budu zmiňovat neustále, protože kompletně odpálil a rozmetal tu klaunskou šarádu "perfektní" hry, kterou media kolem tlou 2 vytvořila. A přitom je to báchorka 6/10.

  • Recenze od uživatelů podobných tobě bych nejen mazal  .  Ve skutečnosti ti kteří hru nevlastní a nehráli , nejsou uživatelé a tudíž lži o věci kterou neužívali nejsou uživatelskou recenzi . Jinak nad tvým opakovaným orgazmem nad angrym už zbývá jen se zasmát. 

  • TheGGG

    ano, hru roku si to díky splnění všech potřebných norem určitě odnese. To ještě neznamená, že to je dobrá hra (když může hru roku vyhrát overwatch, může to vyhrát cokoliv).

    Viděl jsem celý gameplay na YT a recenzi angryho joea, který vydá za všechny herní novináře světa. tlou 2 je hra, kterou má cenu koupit tak maximálně za 20 eur z bazaru. 

    že z toho je odvařené ign a kotaku pro mě není známka kvality (to spíš IGN japan, které tomu napralo 7/10) a že MT maže uživatelské recenze jen dokazuje, jak se západním mainstreamovým webům nedá věřit.

    ty si klidně tu báchorku se špatným dějem, generickým gameplayem a pěknou grafikou užij, já si počkám na hru, která bude za něco skutečně stát.

  • Evidentně máš nutkavou potřebu vyzvracet veřejně  co ti pár youtuberu natlačilo do palice a vydávat to za relevantní názor na hru , kterou si nehrál . Laciný sou akorát tvé postoje které ani nejsou tvé. :) V každém případě šetři dech až si bude TLOU 2 odnášet cenu hry roku . To zas bude angry i se svým klubem fanynek afektovaně blít v internetovém prostoru.

  • TheGGG

    hrát kreslenou hru se zvířátky a pokemony, to skutečně není pro mě. Naštěstí se hry někam posunuly od dob tamagoči. Já ti to neberu, pro rodinu s dětmi jsou tyto hry ideální. Já si radši dám kvalitní AAA příběhové hry s luxusní grafikou. Jistě i tam se občas objeví fail jako tlou 2, ale to všude.

  • Kdybys měl nějakej vkus, možná bych ti to i žral 😂

  • TheGGG

    tlou 2 neposouvá absolutně nikam nic, grafika je pěkná, ale to je tak všechno. Hratelností je to hra z roku 2013, což nemusí být nutně špatně, ale není to žádná revoluce.

    Příběh je laciný brak, který sází na rádoby šokující momenty a náhodné krvavé zabíjení postav, aby vypadal edgy. 

    Tvůrci v reklamní kampani obelhali hráče a pak po oprávněné kritice začali brečet a vřískat schovávat se za své agitky a herní weby.

    Angry joe měl naprostou pravdu, stejně jako velká řada dalších herních youtuberů, hra je prostě po příběhové stránce slabota.

    A ano, v ND určitě měli odvahu, to chce totiž hodně odvahy vydat takovou slabotu a pak brečet nad každou kritikou a stěžovat si, jak jsou hráči zlí. 

    Vidím, že někomu ten laciný příběh ke štěstí stačil, no mě rozhodně ne a angry joe měl naprostou pravdu ve všem co k příběhu řekl.

    Jediná vtipná věc kolem tlou 2 jsou ty memy s golfem, jinak nic...

  • Ten tak akorát popsal dokonale svůj vlastní limit , jak moc hluboký kvalitní příběh je schopný pobrat !!! Ale to je v pořádku . Rozhodne to není hra pro nej ani evidentně pro tebe . Já mám dohráno a za mne nezapomenutelný zážitek , který posouvá hranice her . V NG měli odvahu pokračovat v příběhu tak , jak byli vnitřně přesvědčeni , vzdor tomu , že si polovina fanynek bude vzteky trhat vlasy a řvát to je hloupýýý.... Kdo nemá v palici nasráno , půjde do toho bez předsudků, pochopí , že vše dává smysl jak v málokteré hře . A tak , jak neexistuje dokonalá hra , není ani tahle bez chyb . Ale rozhodne jednou z nej co na ps4 vyšla.

  • homeles8

    Ale to je blbost. Dokonce je tu uživatel J.V.Stalin s fotkou Stalina což se v podstatě rovná tomu kříži, jenom to neni trestný. A stejně ho podle toho nesoudim. Když si teď já teď změnil fotku na Bíbra, tak to vypovídá o čem? Po těhle kecech to mám chuť udělat, ale vzhledem k mojí frekvenci psaní by ta recese byla zbytečná. 

  • TheGGG

    gameplay je velice generický, v podstatě nulová změna oproti prvnímu dílu, plížení a mlácení pořád dokola.

    Grafika je super, ale dávat hře 10/10 za technickou stránku, to je úlet.

    Příběh je špatný a spoléhá na laciný šok a cringe momenty... v podstatě tlou 2 vůbec nemuselo vzniknout. Tlou 1 je uzavřená hra, která pokračování nepotřebuje. Jak řekl angry joe, který sám vydá za 100 herních novinářů, ta hra je 6/10 a nebýt technické stranky je to 5/10

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit